arkadaşlar elimde filmler var uzantıları avi.001 avi.002 şeklinde bir türlü bu dosyaları açamıyorum izleyemiyorum nasıl izleyebilirim ?? ilginiz için teşekkürler
o dosyaları imtoo mpeg player çok kolay ve hızlı bi şekilde istediğin formata çewirip izlersin
uzantıyı değiştirmeyi dene mesela 001.avi şeklinde
O dediklerin hjsplit ile birleştirilmesi gereken parçalardır büyük ihtimal
arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.. elimdeki dosyalar birbirinden bağımsız dosyalar olması gerekiyr ? genede söylediğin için teşekkürler ben bir bakayım ona . . .
hjsplit programını denedim bir işe yaramadı .. nasıl kullanıldığını biliyormusun ? resimlerle gösteribilirsen daha açıklayıcı olur örnek bir dosya üzerinde .. öğretirsen sevinirm.. teşekkürler..
hjsplite gösterecen part 1 i o zaten diğerlerini bulur devam eder ama exp ile indirdiysen hata veriyor.Mozilladan indiriyorum ben onun için,exp isminin değişiyor kendi kafasına göre 1 ekliyor alakasız yerlere
arkadaşım hjsplit ile birleştireceksin ama sana tavsiyem parçaların bir kopyasını al ondan sonra hjsplit ile uğraş çünkü hjsplit birleştiriyor üzerine ekleyerek gittiği için sonunda tek dosya kalıyor bir sorun filan olur elindeki dosyalardan olma
ama bu verdiğin uzantılar hjsplit uzantıları tüm parçaları aynı klasöre at parçaların boyutlarının aynı olmasına dikkat et