Şimdi Ara

film dosyaları avi.001 avi.002 bu dosyalar nasıl açılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde filmler var uzantıları avi.001 avi.002 şeklinde bir türlü bu dosyaları açamıyorum izleyemiyorum nasıl izleyebilirim ?? ilginiz için teşekkürler

• o dosyaları imtoo mpeg player çok kolay ve hızlı bi şekilde istediğin formata çewirip izlersin
  • uzantıyı değiştirmeyi dene mesela 001.avi şeklinde
  • O dediklerin hjsplit ile birleştirilmesi gereken parçalardır büyük ihtimal
  • arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.. elimdeki dosyalar birbirinden bağımsız dosyalar olması gerekiyr ? genede söylediğin için teşekkürler ben bir bakayım ona . . .

hjsplit programını denedim bir işe yaramadı .. nasıl kullanıldığını biliyormusun ? resimlerle gösteribilirsen daha açıklayıcı olur örnek bir dosya üzerinde .. öğretirsen sevinirm.. teşekkürler..
  • hjsplite gösterecen part 1 i o zaten diğerlerini bulur devam eder ama exp ile indirdiysen hata veriyor.Mozilladan indiriyorum ben onun için,exp isminin değişiyor kendi kafasına göre 1 ekliyor alakasız yerlere
  • arkadaşım hjsplit ile birleştireceksin
    ama sana tavsiyem parçaların bir kopyasını al ondan sonra hjsplit ile uğraş
    çünkü hjsplit birleştiriyor üzerine ekleyerek gittiği için sonunda tek dosya kalıyor bir sorun filan olur elindeki dosyalardan olma

ama bu verdiğin uzantılar hjsplit uzantıları
    tüm parçaları aynı klasöre at parçaların boyutlarının aynı olmasına dikkat et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

uzantıyı değiştirmeyi dene mesela 001.avi şeklinde

ewt böle yaparsan olur büyük ihtimal
  • uzantı avi.001 olarak kalsın
  • Bencede hjsplit kullanirsan birlestirip izlersin
  • Ben bu dosyalardan birinin sonuna .rar ekledim şimdi eski haline çeviremiyorum bilen var mı
  • 001 Dosyası Nasıl Açılır buradan bakabilirsin ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.