Şimdi Ara

mdf ve mds türü dosyaları nasıl açarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
224.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mdf ve mds türü dosyaları nasıl açacağım az önce bir yanlışlık yapıp iso demişim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nieaufgabe -- 12 Nisan 2007; 16:33:21 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

MDF ve MDS Dosyalarını Açma

MDF (Microsoft Database File) ve MDS (Microsoft Data Source) dosyaları, Microsoft SQL Server veritabanlarıyla ilgili iki yaygın dosya türüdür. MDF dosyası gerçek veritabanı dosyasını içerirken, MDS dosyası veritabanının bağlantı bilgilerini içerir.

MDF Dosyası Açma

Bir MDF dosyasını açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Microsoft SQL Server Management Studio'yu (SSMS) yükle.
    • SSMS'yi aç ve "Dosya" > "Aç" > "Veritabanı Dosyası" seçeneğine git.
    • MDF dosyasını seç ve "Aç" düğmesine tıkla.

MDS Dosyası Açma

Bir MDS dosyasını doğrudan açamazsın. Bunun yerine, ilgili MDF dosyasını SSMS'de açarak içeriğine erişebilirsin.

Önemli Notlar

• MDF dosyaları salt okunur formatta olabilir. Veritabanında değişiklik yapmak istiyorsan, MDF dosyasını SSMS'de "Değiştir" modunda açmalısın.
    • MDS dosyaları, SSMS'de veritabanı bağlantı bilgilerini kaydetmek ve yönetmek için kullanılır.
    • MDF ve MDS dosyaları genellikle birlikte kullanılır, ancak MDS dosyası olmadan da MDF dosyasına erişilebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ultraiso adında bir program var sanırım yardımcı olur sana. Google de aratsan ulaşırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikinci -- 12 Nisan 2007; 16:29:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytacikinci

ultraiso adında bir program var sanırım yardımcı olur sana. Google de aratsan ulaşırsın.

yukardada yazdığım gibi yanlışlık olmuş yinede sağol bu tür dosyaları nasıl açacağımı biliyor musun_?
  • yukarı
  • yok mu bilen arkadaşlar
  • Ne dosyası bunlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: administritik

http://www.ace.net.nz/tech/TechFileFormat.html#m

kolay gelsin

valla bulamadım
  • cd imaj uzantısı diye buldum ama
  • valla hocam ben hiç bakmamıştım o uzantılara ama onu öyle lazım olur diye kaydetmiştim hepsi var diye biliyordum şimdi baktım gerçekten onlar yok hemen hemen hepsi var onlar yok kusura bakma
  • onlar cd veya dvd image dosyaları.alcohol % 120 adlı programla acabilirsin.
    http://www.alcohol-soft.com
  • iyi de onlar açılmaz kiii

açmak değil amaç yani...sanal sürücü oluşturup o sanal sürücüyü o dosyaya yönlendiriyorsun

most wanted türü oynarken 2. cd isteyen oyunlarda ...her seferinde cd ile uğraşmamak için yapılır

açmak biş işe yaramıyor diye biliyorum ama
  • DEAMON TOOLS...O UZANTILAR SANAL CD YARATMAK İÇİN KULLNILIYOR.OYUN DOSLARI İÇİN KULLNILIYOR GENELDE.( BKNZ; NFS MOST WANTED)
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmaxibo

iyi de onlar açılmaz kiii

açmak değil amaç yani...sanal sürücü oluşturup o sanal sürücüyü o dosyaya yönlendiriyorsun

most wanted türü oynarken 2. cd isteyen oyunlarda ...her seferinde cd ile uğraşmamak için yapılır

açmak biş işe yaramıyor diye biliyorum ama

açılır canım niye açılmasın. sen cdyi veya dvd yi taktığında içindeki dosyaları görmüyor musun, görüyorsun. bu da öyle. sana bir örnek

office 2007 nin cd imajı (.nrg formatlı) ve cdnin içindekiler.

esas soruya gelince şekilde görüldüğü gibi bu işin ustası isobusterdır. 25-30 civarı imaj dosyasını açabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 17 Nisan 2007; 21:56:00 >

• mds uzantılı dosyayı daemon tolls'da mount ile ekledim. Virtual Cd Hide programı ile de cd rom'ları gizledim. Kurmak için gelen pencerede install seçeneğini tıkladığımda ise ''please insert the disc'' uyarısı veriyor. Nerede hata yapıyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: haka

mds uzantılı dosyayı daemon tolls'da mount ile ekledim. Virtual Cd Hide programı ile de cd rom'ları gizledim. Kurmak için gelen pencerede install seçeneğini tıkladığımda ise ''please insert the disc'' uyarısı veriyor. Nerede hata yapıyorum?
  • arkadaşım bende senin gibi mdf dosyası kurbanıyım. google sitesinde araştırırken buldum seni. ben hallettim win image programıyla bu program winzip winrar gibi bişi. mdf dosyasının içinde bulunan öğeleri çıkarmana yardımcı oluyur.programı burdan indir http://www.takil.net/indir/winimage/5154.htm
    sonra programı aç dosyaları istediğin yere çıkart.ben denedim oldu . sende bi dene sonra işe yararsa bana lütfen söyle. hayırlı günler saygılarımla...
  • Alchol 120, deamon tools vs bu programlarla kolayca açarsın.

Alchol 120 tavsiyemdir
  • daemon tools adlı programı yukle daha sonra programı sağ tıkla mount image de ve dosyaları bul ve tıkla bu kadar eger oyun ise hiç virtual drive bulaşma internetten crack indir
  • quote:

daemon tools adlı programı yukle daha sonra programı sağ tıkla mount image de ve dosyaları bul ve tıkla bu kadar eger oyun ise hiç virtual drive bulaşma internetten crack indir

çok doğru daemon tools bütün sorunlarını çözer senin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.