Şimdi Ara

Film Geçmişine Güvenenlere Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 yıldan daha fazla oluyor sanırım, Cİne5 te bir film seyretmiştim, konusunu hayal meyal hatırladığım ancak ismini hatırlayamadığım bir film vardı.
    Bu filmin ismini bilenler varsa lütfen yazsınlar. Filmin konusu özetle şöyle idi :

Bir grup yargı elemanı (hakimdi sanırım) suç işleyipte kanunun açıklıklarından faydalanıp tekrar serbest kalanlara yasalar çerçevesinde ceza veremedikleri için rahatsızdırlar.
    Kendi aralarında suçlu olduklarına inandıkları ancak delil yetersizliği nedeniyle fazla ceza veremedikleri suçluları kiralık bir katil aracılığı ile öldürmeye başlarlar.
    Kiralık katile öldürecekleri adam hakkında bilgi ve para gönderirler, o da işini yapar vs...
    Bu iş böyle sürerken sanırım bir kişi hakkında yanlış bir değerlendirme yapıp, kiralık katile adamın ölümü için talimat verirler ancak daha sonra adamın suçsuz olduğunu anlarlar, ama kiralık katil talimatı almış ve göreve başlamıştır, ...

Bu kadarını hatırlayabiliyorum ancak.

BU filmi bilen varsa lütfen buraya yazsın.

İlginize şimdiden teşekkürler...

• ARKADAŞLAAARRR, aranızda Ülker Çikolatalı gofret sevmeyen var mı?

Peki bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı?

Yok mu?
  • Eğer cine5 te oynamışsa bulması cok zor olur.
  • Sebep ne olabilir ki?
  • Valla aklıma antenio banderas ve slvestır stollene nin oynadığı suikastçi filmi geliyor ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.