Bildirim
Film müzil ve fotoğraf için öneri
Taç Stark Biçak Seti (Purble) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07BNRF6LV
12 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
okadar uçmöana gerek yok bence xperia l almayı düşünüyorum bende. -
Büyük ekranlı bişe lazım sana note 2,htc butterfly gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sametshn
Arkadaşlar oyun ve uygulamalar ile aram pek yok genelde müzik film ve fotoğraf çekmek için bir telefon arıyorum sp yi biraz araştırdım ama onun gibi bir telefon varmı yada önerebileceğiniz
hocam aradığınız özellikleri maksimum verebileceğiniz fiyatı cihazında boyutunu bu cevabıma alıntı yapın gördüğüm gibi yardımcı olurum size -
Ikici el filan düşünürsen 1300 tlye filan g pro al forumda satan arkadaşlar var g2 almak için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem2626 -- 27 Eylül 2013; 20:50:23 >
Anlatım bozukluğu yapmışsın, müzik dinlemek, video ve fotoğraf çekmek için olucaktı doğrusu, soruna gelirsen note 2 iyidir. -
Xperıa L ısını cok rahat gorur kullanmıcan donanıma bosa para verme ama ılla 1000 cıvarı ıse butcen tabıkı xperıa sp
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Xperıa L ısını cok rahat gorur kullanmıcan donanıma bosa para verme ama ılla 1000 cıvarı ıse butcen tabıkı xperıa sp
Xperia sp almam hocam o paraya yani L ninde şekli pek hoşuma gitmedi windows phone 8 htc 8x buldum yarın son kararımı vereceğim -
quote:
Arkadaşlar oyun ve uygulamalar ile aram pek yok genelde müzik film ve fotoğraf çekmek için bir telefon arıyorum sp yi biraz araştırdım ama onun gibi bir telefon varmı yada önerebileceğiniz
Hocam çekeceğin filmde benide oynatsana :-)
Xperia SP berrak, pürüzsüz ancak kısık ses veriyor. Kulaklık sesi performansı yeterince güçlü değil. Yüksek sesli müzik dinlemeyi seviyorsanız sizi üzebilir. Fotoğraf kalitesi ise benzer fiyattan satılan Samsung Galaxy S3 ve Lg Optimus G gibi telefonların altındadır. Samsung Galaxy S3 ya da daha iyisi Lg Optimus G alın. -
quote:
Orijinalden alıntı: korayakkus
quote:
Konulu film olacak hocam gelmez sana :) -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: korayakkus
quote:
Konulu film olacak hocam gelmez sana :)
:-)eyvallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X