Şimdi Ara

Film posteri arayanlar buraya! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
6.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar..birkaç konuda açıklama yapalım..

posterler kuşe kağıda yapılan matbaa baskılarından değil..Hp marka orjinal fotoğraf kağıtlarına hp z6100 dijital baskı makinesi ile yapılıyor.Kuşe kağıttan daha kalın ve sağlam bu nedenle daha uzun ömürlüler..Hp z6100 dijital baskı makinesi hp'nin poster ve fotoğraf baskıları için ürettiği en yüksek model.Bu nedenle renk tutarlılığı ve baskı çözünülülüğü (1200x2400 px) hiç bir sorunyaşamazsınız.

Postercim.net'te gördüğünüz fotoğraflar orjinal fotoğrafların düşük çözünürlülüklü hali.Bu sitenin hosting alanını tamamen doldurmamak için alınan bir önlem. Baskıya sunulan görseller 300 megapiksel baskı çözünürlülüğünde.

Kargo masrafının 8 tl olmasının nedeni posterlerin kırışmaması ve deforme olmaması için silindir rulolar içerisinde gönderiliyor olması..

e.han isimli üye sitemiz üzerinden bir sipariş verdi.Poster konusunda daha ayrıntılı bilgi verir umarız..

Yaklaşık bir buçuk yıldır yüzlerce müşterimize hem internet sitemiz üzerinde hemde doğrudan satışlar gerçekleştirdik.Her türlü sıkıntıda bizlere ulaşabileceğiniz kanallarımız mevcut. Daha ayrıntılı sorularınız için sitemizde bulunan telefon numarasını arayabilirsiniz..
    Olumlu, olumsuz her yorum yapan arkadaş iyi akşamlar...Son eklenen posterler altta.
     Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!
     Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

• Bir tane kaybedenler kulübü posteri sipariş ettim(70 * 100 ebatında ). Bakalım ne zaman elime ulaşacak.ulaşırız ulaşmaz yorumda bulunurum. :)
  • Son eklenen posterlerimiz!!
     Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

• Yeni posterler geliyor...
     Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

• Dalmışım foruma yazacağımı yazmayı unutmuşum :) millet poster elime ulaştı..gayet sıkıntısız..bahsettikleri gibi yani..iki de foto çakayım..
     Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

• quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

quote:

Orijinalden alıntı: e.han

arkadaşlar ben buradan v for vendettanın posterini sipariş ettim 2 günde elime ulaştı. Duvarımada yakıştı ha

Dostum ben de sipariş vermeyi düşünüyorum da, posterin kalitesi nasıl yüksek mi? Hangi boyutta poster aldınız? Bir de mümkünse bir ss falan atabilir misiniz büyük ihtimalle ben de şu üründen sipariş vericem :http://postercim.net/hizli_ve_ofkeli_6

70x100 sipariş ettim kalitesi çok güzel duvarda süper durdu istediğin posteri al bence öneririm ve kısa sürede geliyo

• Yorumlar için teşekkür ederiz..geç olsun ama güç olmasın...
    yeni posterler ekte
     Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

• Çok güzel ama çok pahalı kargoyla beraber 12-13 lira olsa alırdım
  • Kargo fiyatımız 6,5 tl'ye düşürülmüştür.Bilgilerinize..
  • yeni posterleride ekleyelim..

• Kapıda ödeme seçeneği getirseniz iyi olur.Bir de dükkan gibi bir yeriniz var mı? Malum herkesin kredi kartı yok...
  • Kredi kartı ödeme seçeneğinin dışında havale ile ödeme şansınız var.Banka hesap numaramız alışveriş sırasında havale seçeneğini seçtiğinizde karşınıza çıkacak.Yapacağınız havalenin ardından ürününüz kargolanacaktır. Kapıda ödeme seçeneğine dair; bildiğiniz gibi forumdonanım'da alışveriş yapan müşterilerimiz oldu.Bir müşterimiz ürünün fotoğraflarını çekerek ulaştırmış.Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
  • VE YENİ POSTERLER...

Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

• pahalıı
  • Her eleştiriye gönlümüz razı oluyor da pahallı eleştirisine olmuyor.şöyle bir deneme yapalım..google de "70x100 cm poster baskı" yazıp bir arama yapıp pahallı olup olmadığımızı anlayabilirsiniz. Hatta fiyatlarımızın pahallı değil UCUZ olduğunu göreceksiniz
  • YENİ FİLM POSTERLERİ..3 YENİ FİLM..
     Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

• WORD WAR Z postercim.net'te ilgililere duyurulur.

http://postercim.net/Word_War_Z_posteri
     Film posteri arayanlar buraya!

• Yeni posterler gelmeye devam ediyor. Ünlü yönetmenler Lars Von Trier ve Steven Spielberg'in film posterleri postercim.net'te..

http://postercim.net
     Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

• YENİ POSTERLER GELMEYE DEVAM EDİYOR..25 HOUR VE TESTERE 5 FİLM POSTERLERİ SİTEMİZDE!!!

http://postercim.net
     Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

• Şöyle duvardan duvara bişeyler istiyorum ya yapılabiliyormu acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.