Şimdi Ara

Film posteri arayanlar buraya!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
6.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar..birçok filmin posterlerini satın alabileceğiniz ve özel isteklerinizi sipariş verebileceğiniz bir site...
    poster satın al. poster ve kanvas tablolar için hemen ziyaret edin.
    Poster Satın AL. Poster ve kanvas tablo modelleri için şimdi ziyaret edin.
    http://postercim.net

Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posterci_m -- 28 Mayıs 2013; 17:27:59 >

• Reklam ücretini bana gönderebilirsiniz.

Lütfen pm den hesap bilgilerimi isteyin.

@posterci_m
  • Kapıda ödeme var mi mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

Kapıda ödeme var mi mı
    Çok Pahalı
  • quote:

Kapıda ödeme var mi mı

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratso

quote:

Kapıda ödeme var mi mı

+1

Alıntıları Göster
    Kapıda ödeme tercihimiz yok.Bu arada posterlerimiz kuşe kağıt değil hp fotoğraf kağıdına dijital baskı ile hazırlanan posterler..bilginize 240 gr fotoğraf kağıdı..yıllarca zarar görmeden kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: posterci_m

Kapıda ödeme tercihimiz yok.Bu arada posterlerimiz kuşe kağıt değil hp fotoğraf kağıdına dijital baskı ile hazırlanan posterler..bilginize 240 gr fotoğraf kağıdı..yıllarca zarar görmeden kullanabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Son eklenen filmler; 23, underword, lord of war, babam ve oğlum ve oldboy'un marjinal bir çalışması..Unutmadan bütün posterleri canvas tablo olarak da sipariş verebilirsiniz!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posterci_m -- 29 Mayıs 2013; 0:52:42 >
  • quote:

Son eklenen filmler; 23, underword, lord of war, babam ve oğlum ve oldboy'un marjinal bir çalışması..Unutmadan bütün posterleri canvas tablo olarak da sipariş verebilirsiniz!!

Alıntıları Göster
    özel resimi poster haline getirebiliyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABARTH-MA

özel resimi poster haline getirebiliyormusunuz ?

Alıntıları Göster
    Kapıda ödeme sistemini ekleseydiniz baya bir iş yapardınız buradan hocam. Bende dusunuyordum almayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Kapıda ödeme sistemini ekleseydiniz baya bir iş yapardınız buradan hocam. Bende dusunuyordum almayı

Alıntıları Göster
    İstediğiniz fotoğrafı bize ulaştırmanız yeterli..her görseli poster veya canvas tablo haline getirebiliyoruz!
  • quote:

İstediğiniz fotoğrafı bize ulaştırmanız yeterli..her görseli poster veya canvas tablo haline getirebiliyoruz!

Alıntıları Göster
    Kapıda ödeme olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Kapıda ödeme olmalı

Alıntıları Göster
    Aynen kapıda ödeme kesinlikle olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

Aynen kapıda ödeme kesinlikle olmalı

Alıntıları Göster
    Son eklenen posterler; Battlefıeld 3, War Craft 3,Down Of War,mona lisa...sitemiz sürekli yenilerek yeni görsellerle güncel kalmaya devam ediyor!! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

• quote:

Son eklenen posterler; Battlefıeld 3, War Craft 3,Down Of War,mona lisa...sitemiz sürekli yenilerek yeni görsellerle güncel kalmaya devam ediyor!! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

Alıntıları Göster
    Özel istek üzerine Hızlı Ve Öfkeli 6 film posteri sitemizde satışta;

• quote:

Özel istek üzerine Hızlı Ve Öfkeli 6 film posteri sitemizde satışta;

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben buradan v for vendettanın posterini sipariş ettim 2 günde elime ulaştı. Duvarımada yakıştı ha

• quote:

Orijinalden alıntı: e.han

arkadaşlar ben buradan v for vendettanın posterini sipariş ettim 2 günde elime ulaştı. Duvarımada yakıştı ha

Dostum ben de sipariş vermeyi düşünüyorum da, posterin kalitesi nasıl yüksek mi? Hangi boyutta poster aldınız? Bir de mümkünse bir ss falan atabilir misiniz büyük ihtimalle ben de şu üründen sipariş vericem :http://postercim.net/hizli_ve_ofkeli_6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linken's Sphere -- 31 Mayıs 2013; 18:22:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Linken's Sphere

quote:

Orijinalden alıntı: e.han

Dostum ben de sipariş vermeyi düşünüyorum da, posterin kalitesi nasıl yüksek mi? Hangi boyutta poster aldınız? Bir de mümkünse bir ss falan atabilir misiniz büyük ihtimalle ben de şu üründen sipariş vericem :http://postercim.net/hizli_ve_ofkeli_6

Alıntıları Göster
    eBayda daha kalitelilerini bulabilirsiniz. Bana pek kaliteli gibi gelmedi. Ürünlerin orjinal resimleri bile yok sadece afişler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

eBayda daha kalitelilerini bulabilirsiniz. Bana pek kaliteli gibi gelmedi. Ürünlerin orjinal resimleri bile yok sadece afişler var.

Alıntıları Göster
    Kadıköyden 5 lira alıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

adamlarda kargo ücreti 8 lira bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

adamlarda kargo ücreti 8 lira bide.

Alıntıları Göster
    Çok az film var yalnız.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.