Şimdi Ara

Film posteri arayanlar buraya! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
6.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sinema salonlarındaki posterler olmadıktan sonra tırt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Posterler yarın gün içerinde sitede yayına girer..
  • Güzeller var ellam
  • Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum ama sipariş için tc no istemesi biraz garibime gitti. Normal midir?
  • T.C no faturalarda zorunlu olduğu için istenmekte. T.C no olmadan yazılan faturalar işletmelere sıkıntı doğuruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poster_cim -- 23 Temmuz 2014; 17:42:56 >
  • interstellar yani Yıldızlararası filminin posterini nereden bulabilirim.
  • Endimiyon kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim http://www.postermanya.com var düzenli olarak alışveirş yapıyorum
  • Başligi ilk defa gordum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UrasTan

benim bildiğim http://www.postermanya.com var düzenli olarak alışveirş yapıyorum

vay be konuyu açalı 8 ay olmuş. çok teşekkürler
  • arkadaşlar o kadar pahallıki ürünler ve gerçek sinema afişleri değil eğer evine böyle şeyler yapmak istiyorsanız normal resim basan yazıcınızla da kendiniz çok daha güzellerini yapabilirsiniz istediğiniz boyutta ben kendi poster afişlerimi kendim yapıyorum epson bitmeyen kartuşlu cihazım var birde epson a4 resim kağıtlarım mükemmel işler çıkartıyor tabi poster basma yazılımını kurmanız lazım.

o kadar çok para vermeye hiç gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riva69

arkadaşlar o kadar pahallıki ürünler ve gerçek sinema afişleri değil eğer evine böyle şeyler yapmak istiyorsanız normal resim basan yazıcınızla da kendiniz çok daha güzellerini yapabilirsiniz istediğiniz boyutta ben kendi poster afişlerimi kendim yapıyorum epson bitmeyen kartuşlu cihazım var birde epson a4 resim kağıtlarım mükemmel işler çıkartıyor tabi poster basma yazılımını kurmanız lazım.

o kadar çok para vermeye hiç gerek yok.

Hocam yaptıklarınızdan örnek gösterebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer sitelerdede 15-20 tl arasında zaten senin farkın ne onlardan onu anlamadım diğerlerini geçmen için ayrıbı özellik koyman gerekiyor d&r , allposters gibi sitelerle yarışıyosun sonuçta, kolay gelsin iyi satışlar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.