Şimdi Ara

Film posteri arayanlar buraya! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
6.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstediğiniz boyutlarda baskı yapabiliriyoruz...istediğiniz görseli seçerek boyutları belirtmeniz yeterli..görüşmek dileğiyle
  • Ya bilmiyorum adet usül nasıldır ama ben şöyle oyuncuların adı yönetmenin adı falan yazsın istemiyorum. Film afişi değil sonuçta poster. Daha orijinal çalışsanız iyi olur. Ha bir de eğer mümkünse film posterini ben hazırlayıp da gönderebilirim yüksek çözünürlükte.

?
  • Sipariş vereceğiniz posterlerde dilediğiniz değişiklikleri isteyebilirsiniz.(oyuncu isimlerinin olmaması vb) Ayrıca kendinizin hazırladığı çalışmaları da poster baskı halinde sipariş verebilirsiniz. Mail adresimize bu konudaki isteklerinizi belirtmeniz yeterli. posterci_m@hotmail.com adresine özel siparişlerinize dair bilgileri ulaştırabilirsiniz.

• Tamam teşekkürler. Eğer gerekli parayı bulursam muhakkak döneceğim.
  • NO KAPIDA ÖDEME NO GÜVEN
  •  Film posteri arayanlar buraya!

güzelmiş ama almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatunkisii -- 27 Haziran 2013; 22:05:03 >
  • Yeni film posterleri gelmeye devam ediyor...

Postercim.net'te özel siparişlerinizi poster baskı, canvas tablo olarak talep edebilirsiniz.

http://postercim.net

Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posterci_m -- 29 Haziran 2013; 17:45:00 >

• VE DAHA YENİ YENİLER.....

Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

• Yeni posterler stokta..Taxi,12 Kızgın adam, sil baştan,donne darko filmlerinin afiş ve posterleri http://postercim.net te....

Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

• çok pahalı değilmi, en düşüğü 8 tl oyun posterlerine baktım. level dergisi 7,50 tl + poster veriyor

edit: iyi aslında kapıda ödeme yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfisc96 -- 13 Temmuz 2013; 14:42:36 >
  • Kapıda ödeme maalesef yok..forumun üst kısımlarında daha önce alışveriş yapan kişilerin yorumları oldu..içiniz rahat olsun..Havale ve kredi kartı ile çalışıyoruz..
  • site güvenilir mi acaba
  • Alışveriş yapan forum'dan arkadaşlar oldu...onlara ulaşabilirsiniz..2 yıldır internet sitemiz üzerinden hizmet vermekteyiz..iyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posterci_m -- 15 Temmuz 2013; 14:54:04 >
  • En başarılı film ve dizi posterleri için sitemizi ziyaret edin..Her gün yenilenen görsel arşiviyle postercim.net'te aradıklarınızı bulacaksınız. Anında yardım ile müşteri temsilcilerimizle görüşün.Dilek ve önerilerinizi sunun.

Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

• ben siteden sil baştan filminin posterini sipariş etmiştim..bi sıkıntı yok renkler filan iyi..3 günde geldi ankaraya ama daha hızlı olabilirdi..
  • starwars ın posteri iyi giderdi
  • Star Wars posteri güzelmiş. Ancak kapıda ödeme olmadığı sürece satış yapmanız zor. Bankaya gidip kim uğraşacak? Kredi kartı deseniz güvenmek zor. Kapıda ödeme olsaydı 3-4 tane alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 20 Temmuz 2013; 11:04:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sürüsüyle poster varda nasıl duvara yapıştırabilirim bant felan kötü duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş çift taraflı bant kullan ben öyle yaptım..bantlar hiç görünmüyor..ama tam kenarlara da bant koy..
  • Sitemizde kredi kartı ödemeleri paypal ile yapılmakta.Bu nedenle kredi kartı ödemelerinizde içiniz rahat olsun..Paypal dünyanın en güvenli ödeme yollarından biridir. Bilmeyeni azdır. Bilmeyen arkadaşlar kısa bir google araştırmasıyla aradığı bilgilere ulaşabilir.
     Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya! Film posteri arayanlar buraya!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.