Şimdi Ara

<FİLM TAVSİYESİ İSTEYENLER BURAYA> *Hangi tarz istediğinizi söyleyin yeter (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
488
Cevap
51
Favori
20.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonu oha dedirtenleri not aldım teker teker izlerim yalnız the prestige o kadar da oha dedirtmedi açıkçası.film içinde olayların çoğu çözülüyordu bir tek şu
    ikiz olayı tahmin edilebilir birşey olduğu için gözümden kaçmış
    .donnie darko gibi öneriniz var mı acaba :) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

sonu oha dedirtenleri not aldım teker teker izlerim yalnız the prestige o kadar da oha dedirtmedi açıkçası.film içinde olayların çoğu çözülüyordu bir tek şu

Donnie Darko çok farklı bir film direkt olarak o tip bir film öneremem ama birkaç tane yazayım.

Mr. Nobody
    Jacob's Ladder
    Mulholland Drive
    Lost Highway
    Pi
    The Jacket
    Memento

• teşekkürler hocam hemen bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz Güney

quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

sonu oha dedirtenleri not aldım teker teker izlerim yalnız the prestige o kadar da oha dedirtmedi açıkçası.film içinde olayların çoğu çözülüyordu bir tek şu

Donnie Darko çok farklı bir film direkt olarak o tip bir film öneremem ama birkaç tane yazayım.

Mr. Nobody
    Jacob's Ladder
    Mulholland Drive
    Lost Highway
    Pi
    The Jacket
    Memento

Memento sıradaki izleyeceğim film teşekkür ederim.Mr. Nobody harikadır film arayanlar hemen izlesin :)

• Salgın ve nükleer kıyamet konulu filmler olabilir

Bu arada filmin birinde Japonya Amrikaya nükleer bomba atıyodu,bir gökdelenin kapıcısıda kendine aşağıya sığınak yaptırmış oraya kaçarken 7-8 kişi peşine takılıyodu ve sığınakta bir süre kalıyolar o şekilde sonrada çin askerleri sığınağı buluyo falan filan bu filmin ismini bilen varmı?
    Edit:Buldum filmi Mahşer Günü (The Divide)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 4 Temmuz 2015; 15:16:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dramın dibine vuran film lazım bana izleyince etkisinden çıkmakta zorlanacağım film var mı çok ünlü film yazmazsanız sevinirim çoğunu izlemişimdi büyük ihtimal
  • -beyin yakan
    -saçma olmayan aksiyon
    -başarı hikayesi

bu türlerden önerebileceğiniz filmler neler
  • İzleyecegim teşekkurler
    @kratostol @Yılmaz Güney

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Hagen -- 4 Temmuz 2015; 15:18:20 >
  • izlediğim bazı filmler

başlangıç
    köstebek leonardo dicap.
    the wolf of wall street leo.

yukarıdakileri benerek izledim

acaba ne olacak diye sıkılmadan izlenebilen film tavsiye eder msiniz?
    şimdiden teşekkürer
  • ben bir grup arkadasin basindan gecen komik olaylar temali film ariyorum
    su ana kadar hangover - horrible bosses - this is the end izledim. boyle gruplu komedi filmi ariyorum varmidir guzel bi kac tane?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun dostlar izleyeceğim
  • teşekkürler
  • Madem böyle bir konu açtınız benimde isteğim var . Ben de ramazan ayına özel dini film tavsiyesi almak istiyorum . The Message ve Lion of The Desert tarzı kaliteli film tavsiyelerinizi bekliyorum
  • izlerken düşündürsün salt aksiyon olmasın ama içinde aksiyon olsun.2000 öncesi filmler daha bir tercihimdir bu kategoride.
  • Çok sayıda film izledim , artık bazı filmlerin konusunu ilk 5 ci dakikadan sonra anlıyorum.Mesela aşağıdaki örneklediğim filmler muhteşem , bakış açısı, sahneler, oyuncuların oyunculukları , farklı bir senaryo , en önemlisi düşündürmesi, şu altaki filmleri izledikten sonra sözlük sözlük makale okuduğumu hatırlıyorum böyle tat da filmlere örnek verebilirmisiniz ? yada hacım direk koş bunu izle seni bu açar dediğin, konu olarak fark etmez sadece düşündürsün anlamak için filme yorayım
    -Inception
    -Interstellar
    -Sherlock Holmes (dizi olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Madem böyle bir konu açtınız benimde isteğim var . Ben de ramazan ayına özel dini film tavsiyesi almak istiyorum . The Message ve Lion of The Desert tarzı kaliteli film tavsiyelerinizi bekliyorum

Hocam dini olarak o iki film kadar sağlam film yoktur ama ben yinede sana Bab'Aziz'i öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

izlerken düşündürsün salt aksiyon olmasın ama içinde aksiyon olsun.2000 öncesi filmler daha bir tercihimdir bu kategoride.

Who am I
    Cell 211
    Focus
    Hodejegerne

Düşündürsün dediğin için birde Kaybedenler kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.M -- 4 Temmuz 2015; 17:57:54 >
  • Watchlist'imde olan bir film ama bluray'ini bulamadım hocam . Beklemekte fayda var sanırım
  • Romantik film öneriniz var mı yabancı

• Helal olsun hocam güzel konu hazırlamışsın

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.