Şimdi Ara

<FİLM TAVSİYESİ İSTEYENLER BURAYA> *Hangi tarz istediğinizi söyleyin yeter (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
51
Favori
20.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

quote:

Orijinalden alıntı: Walter White

konusu aşırı durağan olmayan görsel açıdan iyi çekim kalitesi yüksek full hd yükleyip televizyonda izleyebileceğim filmler arıyorum beyler bilim kurgu aksiyon savaş filmleri olabilir fark etmez.gravity revenant birdman tarzı çekimlere sahip filmlerde olabilir. izlerken sıkmayacak ve görsel bir şölene sahip filmler söyler misiniz

Edge of tomorrow

izlemiştim
  • Arkadaşlar selamlar; sizlerden The Tourist, In Brugge , Danish Girl, Eat Pray Love tarzı geçtiği mekanların ön planda olduğu izledikçe o yere gitme isteği uyandıran , o yer hakkında izlenim uyandıran film önerilerine ihtiyacım var. Dün In Brugge 'ü izledim ve Brugge ' e gitme isteğim kat be kat arttı. Önerilerinizi bekliyorum.
  • hala devam ediyor mu bilmiyorum ama

büyük budapeşte oteli, big fish , little big man , tanrı kent(özellikle çok severim) benzeri filmler var mıdır?

biliyorum konu mekan olarak bire bir benzeşme yok ama olay örgsü istiyorum temelde ardalı olaylar

ve biografik özellik taşıyan filmleri de beklemekteyim

teşekkürler
  • Merhaba hocam komedi filmleri arıyorum

Siyahi insanların başrolde olduğu, onlara has bi gevşeklik var ,o tarzda gülmekten öleceğim film arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı Zeki Adam kullanıcısına yanıt
    küfürlü ya da +18 kabul olursa. Süper Ot, Ali G, Keanu 2016(başlarda sıkabilir ama tam istediğin film)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubai

hala devam ediyor mu bilmiyorum ama

büyük budapeşte oteli, big fish , little big man , tanrı kent(özellikle çok severim) benzeri filmler var mıdır?

biliyorum konu mekan olarak bire bir benzeşme yok ama olay örgsü istiyorum temelde ardalı olaylar

ve biografik özellik taşıyan filmleri de beklemekteyim

teşekkürler

big fishe benzer olarak masalsı the fall var izlemenizi tavsiye ederim filmde muazzam bir görsellik var ama cgi efekti değil izleyince anlarsınız
  • hocam şöyle tanrı kent ambiansını yaşatacak başka önerin var mıdır? başka kültürlerde de geçebilir

ya da bu film kıvamında dram hayat vs. barındıran her tür önerine açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubai

hocam şöyle tanrı kent ambiansını yaşatacak başka önerin var mıdır? başka kültürlerde de geçebilir

ya da bu film kıvamında dram hayat vs. barındıran her tür önerine açığım

Tanrı kenti izlemedim izleyince yazarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.