Şimdi Ara

<FİLM TAVSİYESİ İSTEYENLER BURAYA> *Hangi tarz istediğinizi söyleyin yeter (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
51
Favori
20.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün 4-5 film peşpeşe izledim.adlarınıda unuttum konularınıda birbirine karıştırı oldum.ancak önereceğim b kaç film var.korku gerilim üzerine filmler

non stop aksiyon gerilim
    asabiyim ben komedi gerilim sin city gibi bir çok konu işleniyor filmde.ilginç gerçekten.
    içimdeki şeytan korku
    bebek odası korku
    housebound korku
    karanlık taraf gerilim
    musallat korku
    beyzanın kadınları iyi film yapmışlar,genel ev filmi sanıyordum alakası yokmuş :)

yerli filmleri yabancı filmleri baz alarak izlemeyin.ben öyle daha da korkuyorum.yabancı filmlerde düblaj türkçesi olduğu için midir nedir :) acayip oluyo
  • arkadaşlar,benim aradığım filmler,John wick,gazap ateşi,adalet gibi intikam filmleri ve riddick serisi gibi fantastik filmler.acil cevap veren olursa çok iyi olur.
  • gigaerman kullanıcısına yanıt
    İntikam

• quote:

Orijinalden alıntı: Festen

İntikam

bunları da izledim,teşekkürler yine de.max payne ve ölüm emri filmini buldum bunlar da iyidir umarım.
  • Gençlik,üniversite,aşk,dram,komedi bunların 2sini sağlayan film önerilerinizi bekliyrum
  • Hocam su ana kdar pek fazla yabanci film izlemeye ne vaktim oldu ne ihtiyacim ancak izledigim birkac film ve dizi bu zamana kadar buyuk bir yanlis yaptigimi gosterdi bana. Olmeden once mutlaka izle dedigin filmleri bekliyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilim-kurgu,psikolojik akıl zorlayan film var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XHellsing

Bilim-kurgu,psikolojik akıl zorlayan film var mı acaba?

Predestination
    Equilibrium
    I Origins

• Bilim Kurgu, Fantastik,Yabancı Komedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk Han

quote:

Orijinalden alıntı: XHellsing

Bilim-kurgu,psikolojik akıl zorlayan film var mı acaba?

Predestination
    Equilibrium
    I Origins

equilibrium izlemedm bakıcam,sagol

• quote:

Orijinalden alıntı: A. Einstein

Bilim Kurgu, Fantastik,Yabancı Komedi.

Komedi olarak The Dictator.

• edge of tomorrow tarzında bilim kurgu filmi biliyormusun
  • Taken tarzı film arıyorum. Şöyle oğlu ve ya kızı kaçırılan baba temalı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.lsea

Taken tarzı film arıyorum. Şöyle oğlu ve ya kızı kaçırılan baba temalı olsun

taken 2
  • Rush, Invictus, The Blind Side, Invincible tarzı 'dram, biyografi, spor' konulu film arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FURY.

Rush, Invictus, The Blind Side, Invincible tarzı 'dram, biyografi, spor' konulu film arıyorum.

Lanet Takım

Belki seversiniz bi bakın konusuna
  • paranormal aktivite 1-2-3-4 5 ise yolda.bu filmide beğenmezdim ama güzel gerçekten.özellikle devam filmi olduğu için insanı sarıyor ve sonraki filmi istiyor insan.

s.x kasedi bu film adından anlaşılacağı üzere uçkur üzerine başlıyor.el kamerası ile çekim yapılmış.biraz abartıyorlar ama sonradan bi dur geliyo.bu filmde korku filmi ama öyle altınıza kaçırtmaz.sırf başrol oyuncusu hanım abla için izlenir.
  • Korku/Gerilim, ruhlu muhlu korku filmleri lazım bana Fazla fazla da yazar iseniz sevinirim. Gerçi bu türde izleyen gördüğüm kadarı ile çok yok
  • barda tarzı film ?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.