Şimdi Ara

<FİLM TAVSİYESİ İSTEYENLER BURAYA> *Hangi tarz istediğinizi söyleyin yeter (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
51
Favori
20.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AltayUguz

Hocam;
    Ben Asya tarihi savaş filmi istiyorum.İkinci alan olarak deniz savaşı tarihi konularında istiyorum

Asya tarihi savaş filmi hiç izlemedim ama My Way diye bir film var listeme almıştım bir bak istersen deniz savaşı olarak Master and Commander: The Far Side of the World
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalpergen

quote:

Orijinalden alıntı: AltayUguz

Hocam;
    Ben Asya tarihi savaş filmi istiyorum.İkinci alan olarak deniz savaşı tarihi konularında istiyorum

Asya tarihi savaş filmi hiç izlemedim ama My Way diye bir film var listeme almıştım bir bak istersen deniz savaşı olarak Master and Commander: The Far Side of the World

Hocam My Way'i izleyeceğim ama deniz savaşıyla ilgili filmini izlemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Neighbourhood

Kötülerin kazandığı film yok mu?

"hiçbir şeyi umursamayan", "kendine bela arayan", "boş vermiş". Bu sıfatlara uyan karakterlere sahip, baş rolde bu tarz bir karaktere sahip.

"WHOAMI" diye bir film vardı- hackerlık üzerine kurulu ancak gerçekçi, bu tarz da olur. Ayrıca filmde, istediğim boş vermişlik havasını yakaladım birkaç yerde. Bir sistemi hackleyip, kokain ile kutlamaları vb.

Garip istekler, farkındayım.

Senin bütün isteklerini karşılayan film The Fight Club
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Darksiders_

quote:

Orijinalden alıntı: The Neighbourhood

Kötülerin kazandığı film yok mu?

"hiçbir şeyi umursamayan", "kendine bela arayan", "boş vermiş". Bu sıfatlara uyan karakterlere sahip, baş rolde bu tarz bir karaktere sahip.

"WHOAMI" diye bir film vardı- hackerlık üzerine kurulu ancak gerçekçi, bu tarz da olur. Ayrıca filmde, istediğim boş vermişlik havasını yakaladım birkaç yerde. Bir sistemi hackleyip, kokain ile kutlamaları vb.

Garip istekler, farkındayım.

Senin bütün isteklerini karşılayan film The Fight Club

İzlemiştim- onun gibi bulamadım başka. Sağol gene de önerin için.

• AİLECE izlenebilecek çoooook güldüren bir film:) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

AİLECE izlenebilecek çoooook güldüren bir film:) ?

Due Date, Terminal yanlız due date'de uygunsuz bir sahne var (cinsel içerikli ama sevişme sahnesi değil IMDB'nin Parents Guide bölümünden görürsün)
  • Benimde isteklerim;
    1) El Cuerpo tarzı film
    2) Predestination tarzı film
    3) Distopya filmi olacak ama Hunger Games ve The Maze Runner kadar çocuksu olmayacak (Mad Max tarzı)
  • Dram agirlikli aksiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkunç bir film gibi A haunted house gibi parodi tarzı film var mı?
  • Teşekkürler hocam öneri için Due Date yok hocam uygun değil, iyiymiş parents guide sayfası filmi izleyip kontrol etmeye gerek yok, veya izleyen birine sormaya)) Terminali izlememiştim bugün izledim dediğim gibi 'çoookgüldüren değildi ama güzeldi tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TabloPikasso

Yaşadığı bir olay sonucu aydınlanıp hayatını değiştiermeyi konu alan bir film arıyorum yada beta iken alfa olan karakteri konu alan film olabilir ama gerçekçi olması önemli örümcek adam gibi bi ısırık sonucu haytınnın değişmesinden bahstmiyorum.

the secret life of walter mitty

adam betanın aşağısından alfaya çıkıyor.çok keyifli bi film.
  • Stake Land veya 30 Days of Night tarzı film önerir misin?
  • Amir Khan ın oynadı film önerebilirmisiniz.

Not: 3idiots, Pk, her çocuk özeldir, Dhoom3 ü izledim.

• KelKodVer kullanıcısına yanıt
    Ghajini izle.
  • Ben x gibi bi asosyalın yada Otizm birinin gözünden hayatı anlatan bir film? Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imitation Game
    Catch me if you can tarzi gercek hayattaki hikayelerden film yapilmis basarili filmler ariyorum. Oneren arkadaslara simdiden tesekkuru borc bilirim

• oguzhankan43 kullanıcısına yanıt
    The wolf of wall street
    A beautiful main
    The prestige
    Rush
  • konusu aşırı durağan olmayan görsel açıdan iyi çekim kalitesi yüksek full hd yükleyip televizyonda izleyebileceğim filmler arıyorum beyler bilim kurgu aksiyon savaş filmleri olabilir fark etmez.gravity revenant birdman tarzı çekimlere sahip filmlerde olabilir. izlerken sıkmayacak ve görsel bir şölene sahip filmler söyler misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walter White

konusu aşırı durağan olmayan görsel açıdan iyi çekim kalitesi yüksek full hd yükleyip televizyonda izleyebileceğim filmler arıyorum beyler bilim kurgu aksiyon savaş filmleri olabilir fark etmez.gravity revenant birdman tarzı çekimlere sahip filmlerde olabilir. izlerken sıkmayacak ve görsel bir şölene sahip filmler söyler misiniz

Edge of tomorrow

• The watch
    This is the end
    The worlds end
    The change up
    Böyle fantastik komedi filmi önerin

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.