Şimdi Ara

<FİLM TAVSİYESİ İSTEYENLER BURAYA> *Hangi tarz istediğinizi söyleyin yeter (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
51
Favori
20.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece sürükleyici bi film istiyorum 2 aydır ne izlesem 30. dakikasında kopuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaya düşen sinek

sadece sürükleyici bi film istiyorum 2 aydır ne izlesem 30. dakikasında kopuyorum

nightcrawler
  • bu zamana kadar hep izlerken noluyor film bitince vay anasını be demek istediğim film aradım. bir tek mr nobody istediğim tadı verdi onun dışında onlarca film izledim hiç birinde o tadı alamadım bende artık öyle bir film çekilmediğini düşünerek o defteri kapattım.

artık komediye yöneldim izlerken güleceğim eğleneceğim kafa yormayan vakit geçirten film tavsiyeniz var mı hangover tarzı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

bu zamana kadar hep izlerken noluyor film bitince vay anasını be demek istediğim film aradım. bir tek mr nobody istediğim tadı verdi onun dışında onlarca film izledim hiç birinde o tadı alamadım bende artık öyle bir film çekilmediğini düşünerek o defteri kapattım.

artık komediye yöneldim izlerken güleceğim eğleneceğim kafa yormayan vakit geçirten film tavsiyeniz var mı hangover tarzı

İzlemediysen relatos salvajes öneririm uzun zamandır böyle film izlememiştim 1 dk sında bile sıkılmadım ve çok iyiydi. Film dediğin böyle olur işte . İzlemeyenlere kesinlikle öneririm film 6 kısa farklı hikayeden oluşuyor ve herbiri birbirinden muhteşem

• quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

bu zamana kadar hep izlerken noluyor film bitince vay anasını be demek istediğim film aradım. bir tek mr nobody istediğim tadı verdi onun dışında onlarca film izledim hiç birinde o tadı alamadım bende artık öyle bir film çekilmediğini düşünerek o defteri kapattım.

İzlemediysen relatos salvajes öneririm uzun zamandır böyle film izlememiştim 1 dk sında bile sıkılmadım ve çok iyiydi. Film dediğin böyle olur işte . İzlemeyenlere kesinlikle öneririm film 6 kısa farklı hikayeden oluşuyor ve herbiri birbirinden muhteşem

izlememiştim akşam izliyeceğim yorum yaparım

• Doğal afet veya savaş /iç savaş sonrası tek başına kalıp yaşam mücadelesi veren bir veya birkaç kişi içeren film arıyorum, ı am legend gibi olabilir, zombili olmasın mümkünse :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Müller -- 24 Ağustos 2015; 14:35:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İlk paragraftaki Tür için predestination memento

İkincisi için hot tube time machine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrence -- 23 Ağustos 2015; 20:39:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 tane korku filmi alabilirmiyim gelirimde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terrence

quote:

İlk paragraftaki Tür için predestination memento

İkincisi için hot tube time machine

@Death NoteMementoda da tepki vermezsen seni kesecek bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KatakIysm -- 24 Ağustos 2015; 2:11:04 >

• ikisini de izledim memento baya oldu aslında izleyeli tekrar izleyebilirim unuttum çoğu yeri

relatos salvajes'u daha izleyemedim. yarın izlemeye çalışacağım
  • Kötülerin kazandığı film yok mu?

"hiçbir şeyi umursamayan", "kendine bela arayan", "boş vermiş". Bu sıfatlara uyan karakterlere sahip, baş rolde bu tarz bir karaktere sahip.

"WHOAMI" diye bir film vardı- hackerlık üzerine kurulu ancak gerçekçi, bu tarz da olur. Ayrıca filmde, istediğim boş vermişlik havasını yakaladım birkaç yerde. Bir sistemi hackleyip, kokain ile kutlamaları vb.

Garip istekler, farkındayım.
  • Polisiye film tavsiyesi istiyorum

• aksiyon komedi türünde öneri lütfen
  • Soygun hırsızlık filmlerini çok seviyorum ocean serisini izledim Tower Heist aralarında en sevdiğim aklına gelen tüm soygun hırsızlık filmlerini yazarmısın çoğunu izlemişimdir ama arada 1-2 tane varsa hemen izlerim şimdiden teşekkürler

• Son zamanlarda izleyecek film bulamıyorum çoğu imb puanı yüksek filmi izledim bana Komedi - Aksiyon - Macera filmi önerecek var mı ?
  • Yaşadığı bir olay sonucu aydınlanıp hayatını değiştiermeyi konu alan bir film arıyorum yada beta iken alfa olan karakteri konu alan film olabilir ama gerçekçi olması önemli örümcek adam gibi bi ısırık sonucu haytınnın değişmesinden bahstmiyorum.
  • Teknik Yardım31 T kullanıcısına yanıt
    nicolas cage, suç ortağı
  • quote:

İzlemediyseniz ama muhtemelen izlemişsinizdir. Inception****, The Prestige***** Shutter Island,** The Game ***

Komedi olarak The Interview*** The Dictator** 21 Jump Street* Due Date**** Zombieland*****

• quote:

Orijinalden alıntı: The Neighbourhood

Kötülerin kazandığı film yok mu?

"hiçbir şeyi umursamayan", "kendine bela arayan", "boş vermiş". Bu sıfatlara uyan karakterlere sahip, baş rolde bu tarz bir karaktere sahip.

"WHOAMI" diye bir film vardı- hackerlık üzerine kurulu ancak gerçekçi, bu tarz da olur. Ayrıca filmde, istediğim boş vermişlik havasını yakaladım birkaç yerde. Bir sistemi hackleyip, kokain ile kutlamaları vb.

Garip istekler, farkındayım.

Kötülerin kazandığı film var istersen pm atayım spoiler olmasın spoiler butonuna da meraklılar basmasınlar
  • Hocam;
    Ben Asya tarihi savaş filmi istiyorum.İkinci alan olarak deniz savaşı tarihi konularında istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.