Bildirim
<FİLM TAVSİYESİ İSTEYENLER BURAYA> *Hangi tarz istediğinizi söyleyin yeter (20. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz Güney
quote:
Orijinalden alıntı: BaBoFaTaL11
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BaBoFaTaL11
Hocam aksiyonlu zombi filmleri var mı 28 hafta sonra gibi yada la Horde. Ayrıca korku da olur ama böyle inli cinli olmasın. Testere tarzı
World War Z
Rec 1-2
Dawn of the Dead
Rec 1 ve 2 yi izledim. Dünya Savaşı zyide. Başka bildiginiz var mıdır ? Ayrıca kesmeli biçmeli testere tarzı filmler
Zombi değil ama 30 Days of Night'ı öneririm.
Izleyecegim birazdan hocam. Başka varmı önerdiğiniz filmler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zengin kız fakir oğlan konusunu çok profosyonel şekilde işleyen film önerisi varmı? -
Who Am I tarzı, hackerlık ile ilgili sürükleyici film önerisi alabilirim. -
Who Am I filminin türkçe dublajını nereden bulabilirim arkadaşlar? -
Nükleer patlamadan sonrasını konu alan kaliteli film var mı? Stalker, fallout gibi mekanlarda geçen yani. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PunkBunny
Romantik komedi hocam. Cok film izledim belki izlemedigim filmleri tavsiye edersin
Notting Hill
As Good As It Gets
About Time
Crazy, Stupid, Love
How to Lose a Guy in 10 Days
It Happened One Night
Love Actually
Punch-Drunk Love
There's Something About Mary
Hitch
Leap Year
hocam tavsiyeler gerçekten çok iyi ellerinize sağlık 2 tane filmi izlememiştim birine başlıyorum şimdi -
quote:
Orijinalden alıntı: paxal
Who Am I tarzı, hackerlık ile ilgili sürükleyici film önerisi alabilirim.
-Burdan tavsiyeyle "Who Am I?" izledim,arkadaşa katılıyorum bu tarz başka film öneriniz var mı hackerlıkla alakalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rem0te
Zengin kız fakir oğlan konusunu çok profosyonel şekilde işleyen film önerisi varmı?
the notebook -
Who am i tarzı çok film yok sanırsam -
Son 5 yıldır hiç güncel film izlemedim. Kesin izle dediğin neler var son 5 yıl içinde ? -
Who am i tarzi film ariyor herkes admin..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen who ı am tarzı hackerleri konu alan tavsiye var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.imdb.com/title/tt4158110/ who i am cakması keş hacker
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasaell -- 10 Temmuz 2015; 3:47:24 > -
Dizi mi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet dizi.güncel who i am kalitesinde film yok malasef -
Konusu güzel aile filmi önerisi istiyorum. Özellikle Amerika yada İngiltere'de geçsin. Bir yandan ingilizcemi geliştirmeye çalışıyorumda.
Edit: Herkesin istediği gibi hackerları konu alan bir filmde olabilir. Almanlar harbi WhoAmI filmini güzel yapmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B9D22A8A -- 10 Temmuz 2015; 4:00:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: freshmind
Şu Who am I'ın Tr altyazılarına ne oldu ? Kaldırmışlar mı ? Herkes altyazı sitelerinin yorumlarında izlemiş, hatta çevirmenlere teşekkür bile etmişler ama hiç bir yerde alt yazısı yok
http://s3.dosya.tc/server3/a101lf/wwami-tr.rar.html -
Good will hunting gibi kaliteli replikleri olacak, insana bir şeyler katacak fimler arıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Türkolog_
quote:
Orijinalden alıntı: freshmind
Şu Who am I'ın Tr altyazılarına ne oldu ? Kaldırmışlar mı ? Herkes altyazı sitelerinin yorumlarında izlemiş, hatta çevirmenlere teşekkür bile etmişler ama hiç bir yerde alt yazısı yok
http://s3.dosya.tc/server3/a101lf/wwami-tr.rar.html
Çok çok teşekkür ederim hocam ...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X