Şimdi Ara

<FİLM TAVSİYESİ İSTEYENLER BURAYA> *Hangi tarz istediğinizi söyleyin yeter (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
51
Favori
20.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Korku filmi önerirmisin böyle kesmeli biçmeli değil perili , şeytanlı yani mistik doga üstü olayların oldugu kaliteli filmler yıl farketmez , Ruhlar Bölgesi veya The Others tarzı filmler istiyorum birde yerli olmasın zira yerli korku filmlerinden hiç umudum kalmadı
  • Bir konu hakkında motivasyola veya Mühendislikle ilgili film var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Yahudilerin çektiği sıkıntıları, eziyetleri, başarıları vs. anlatan bir film tavsiye eder misiniz?

İzlediklerim: The Pianist, Schindler's List

Die Fälscher
    La vita è bella
    Inglourious Basterds
    The Boy in the Striped Pyjamas
    Ida

@onurr.611
    -About Time, Im Juli, Notting Hill, Before Sunrise
    -The 40-Year-Old Virgin (Yalnız enteresan bir istek yazmışsın. Daha açıklayıcı yazarsan başka tavsiye verebilirim. Adam Sandler'in bir ton farklı filmi var sonuçta)
    -Shutter Island, 30 Days of Night, In the Mouth of Madness, The Descent, The Hills Have Eyes, The Thing

@ozz1907 (Hocam o kadarını izleyeceğini düşünmemiştim. Ek olarak şunlara da bak o zaman.)
    Bab'Aziz
    Natural Born Killers
    A Taste of Cherry
    Blackboards
    Central Station
    Svetat e golyam i spasenie debne otvsyakade
    Dersu Uzala
    Dumb and Dumber
    Due Date
    Her Şey Çok Güzel Olacak
    Güneşe Yolculuk
    Las Acacias
    Badlands
    Vagabond

@thebancally
    Hocam din savaşlarını konu alan diyorsan, Kingdom of Heaven aradığın film olabilir. Ama o tarza yakın film izlemedim bende. Çok iyi filmdir Agora bu arada izlemeyenler baksınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: antiretro

Bir konu hakkında motivasyola veya Mühendislikle ilgili film var mı ?

The Pursuit of Happyness
    3 İdiots
    Devrim Arabaları
    October Sky
    Good Will Hunting
    The Social Network
    A Beautiful Mind

@Ragnarok.
    The Blair Witch Project
    The Hill Have Eyes 1-2
    Final Destination
    The Cabin in the Woods
    House of Wax
    The Descent
  • Hocam acil film lazım.
    -Hafif komedi, biraz romantizm, biraz dram, biraz gençlik :))
    -Saksı olmanın faydaları benzeri olabilir.

Saat 01:15'e kadar haber bekliyorum...
  • -American Sniper tarzında film önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubukelemon

Hocam acil film lazım.
    -Hafif komedi, biraz romantizm, biraz dram, biraz gençlik :))
    -Saksı olmanın faydaları benzeri olabilir.

Saat 01:15'e kadar haber bekliyorum...

17 Again
    The Breakfast Club
    Road Trip
    Eurotrip
    C.R.A.Z.Y.
  • Hocam aksiyonlu zombi filmleri var mı 28 hafta sonra gibi yada la Horde. Ayrıca korku da olur ama böyle inli cinli olmasın. Testere tarzı

• quote:

Orijinalden alıntı: BaBoFaTaL11

Hocam aksiyonlu zombi filmleri var mı 28 hafta sonra gibi yada la Horde. Ayrıca korku da olur ama böyle inli cinli olmasın. Testere tarzı

World War Z
    Rec 1-2
    Dawn of the Dead
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz Güney

quote:

Hocam aksiyonlu zombi filmleri var mı 28 hafta sonra gibi yada la Horde. Ayrıca korku da olur ama böyle inli cinli olmasın. Testere tarzı

World War Z
    Rec 1-2
    Dawn of the Dead

Rec 1 ve 2 yi izledim. Dünya Savaşı zyide. Başka bildiginiz var mıdır ? Ayrıca kesmeli biçmeli testere tarzı filmler

• quote:

quote:

quote:

World War Z
    Rec 1-2
    Dawn of the Dead

Rec 1 ve 2 yi izledim. Dünya Savaşı zyide. Başka bildiginiz var mıdır ? Ayrıca kesmeli biçmeli testere tarzı filmler

Zombi değil ama 30 Days of Night'ı öneririm.

• Iliskiler üzerine tavsiye rehber olabilecek film önerisi yapar misiniz

• üstad geçenlerde bi filmlere bakayım dedim yeni çıkan filmlerde pek izlenecek film bulamıyor iinsan bu arada daha çok inception gibi film önerebilirmisin?

• Biraz aksiyon Örnek olarak John Wick filmi gibi şuana kadar izlediğim en iyi aksiyon filmiydi bunun gibi var mı ?
    birde korku filmi istiyorum o kadar korkayım ki odadan odaya geçerken korkudan titreyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: paganmin

Biraz aksiyon Örnek olarak John Wick filmi gibi şuana kadar izlediğim en iyi aksiyon filmiydi bunun gibi var mı ?
    birde korku filmi istiyorum o kadar korkayım ki odadan odaya geçerken korkudan titreyeyim.

En iyi aksiyon MAD-MAX tir o kadar :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

Arkadaslarla 3 sap izleyebilecegimiz vizyonda hangi filmler var?

Mad Max Fury Road varsa çok iyidir. O yoksa Entourage.

Hocam arkadaslardan biri mad max e gitmiş. Baska var midir öneriniz entourage in yaninda?

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Iliskiler üzerine tavsiye rehber olabilecek film önerisi yapar misiniz

Aklıma gelen filmlerden: Hayalet Sevgililerim (Ghosts of Girlfriends Past), Kadınlar ne ister (what women want) , Aşk doktoru (Hitch)
  • son zamanlarda türk sinemasının (yeşilçam değil) dram filmlerine sardım böyle hayatı anlatan Türkiyenin gerçkelerini bizi anlatan filmler izlediklerimi yazıyorum bunlara yakın veya uygun film önerilerinizi alabilirim yerli olursa çok iyi olur ama yabancı 1-2 tane olabilir fakat dediğim gibi yerli olması taraftarıyım

Tabutta röveşata,barda,gemide,herşey çok güzel olacak,ağır roman,eşkiya,kabadayı

tavsiyelerinizi bekliyorum hocam

Not: Hocam aşk temelli filmler olmasın gözünüzü sevim evim sensin falan gibi hayatı anlatan daha çok yukarıda ki filmler gibi olursa sevinirim tabi içinde aşk olabilir ama sırf aşk etrafında dönmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganmin

Biraz aksiyon Örnek olarak John Wick filmi gibi şuana kadar izlediğim en iyi aksiyon filmiydi bunun gibi var mı ?

Jonh wick filmini de izledim aksiyon olarak iyi olabilir ama intikam teması biraz ruhsuz yansıtılmış. Sana önereceğim filmde aksiyonun yanında bir çok duyguyu da bulabileceğin ''Ghajini'' filmini tavsiye ederim. Çok iyi filmdir bilen bilir
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.