Şimdi Ara

<FİLM TAVSİYESİ İSTEYENLER BURAYA> *Hangi tarz istediğinizi söyleyin yeter (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
488
Cevap
51
Favori
20.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • - Sana da diğer arkadaşa önerdiğim filmi önereyim. Film 2050'de Washington'da geçiyor. Kahramanımız çalıştığı suç önleme birimi tarafından suçlu gibi gösteriliyor ve kendi yönettiği sistemden kaçmak zorunda kalıyor. Oldukça sürükleyici bir film. (Tom Cruise içerir)http://www.imdb.com/title/tt0181689/
  • Al-Tair kullanıcısına yanıt
    - Oldukça hoşuma giden bir film. Bir banka soyguncusunun yükselişini anlatıyor. Tavsiye ederim.http://www.imdb.com/title/tt1709654/

- Çerez niyetine bir film olsun, hem de gözümüz gönlümüz açılsın dersen şu da olur. (Angelina Jolie içerir.)http://www.imdb.com/title/tt0944835/

- Bu biraz kafa yorabilir. Psikolojisi bozuk bir polis memurunu anlatıyor. Güzel.http://www.imdb.com/title/tt1450321/

• Ben bir adet komedi filmi alayim mümkünse Mümkünse içinde birazda samimiyet olsun. Güldürürken insanin icini isitsin. Örneğin 50 ilk öpücük. Bircok komedi filmi izledim o yüzden film bulmakta biraz zorlaniyorum. Yeni filmlerden ve yabanci olursa cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ysgramor kullanıcısına yanıt
  • Matematik sevenlerin 2007 yapımı Fermat's Room filmini kaçırmamasını tavsiye ederim : http://www.sinemalar.com/film/7981/kapan-ii

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HainKostok157

Ben bir adet komedi filmi alayim mümkünse Mümkünse içinde birazda samimiyet olsun. Güldürürken insanin icini isitsin. Örneğin 50 ilk öpücük. Bircok komedi filmi izledim o yüzden film bulmakta biraz zorlaniyorum. Yeni filmlerden ve yabanci olursa cok sevinirim.

About Time
    About a Boy
    Love Actually
  • Ysgramor kullanıcısına yanıt
    bana korku filmi önerir misin? yakın zamanlardan da önerebilirsin, ancak çoğunu izlemişimdir.
  • Old Boy türü, dram, mystery karışımı akıcı bir film arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: HermioneGranger

Old Boy türü, dram, mystery karışımı akıcı bir film arıyorum.

İncendies
    The Others
  • Into the wild-cennetin rengi-road to perdition-gişe memuru-cennetin cocukları-the willow tree
    ayarında sıkıcı/hüzünlü film arıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owaki

Into the wild-cennetin rengi-road to perdition-gişe memuru-cennetin cocukları-the willow tree

Çok sevdiğim bir film önereyim: Mondays in the Sun
  • Ağır dram içeren film arıyorum beni benden alıp götürecek 2 film hariç hiç boyle bi film bulamadım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz Güney

quote:

Orijinalden alıntı: Owaki

Into the wild-cennetin rengi-road to perdition-gişe memuru-cennetin cocukları-the willow tree

Çok sevdiğim bir film önereyim: Mondays in the Sun

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Focus tarzı zeka içerikli , sonunu kestiremediğimiz , sürekli şaşırtan bir film arıyorum prestij , now you can see me gibi buna benzer
  • quote:

Orijinalden alıntı: susqunkinq

Ağır dram içeren film arıyorum beni benden alıp götürecek 2 film hariç hiç boyle bi film bulamadım :D

Gazap Üzümleri filmini öneririm. Ben bu tarz filmleri sevmiyorum ama soluksuz izlemistim. Eski siyah beyaz filmlerden. Para sikintisi ceken bir ailenin yolculugunu ve cektigi zorluklari anlatiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerist_

Arkadaşlar Focus tarzı zeka içerikli , sonunu kestiremediğimiz , sürekli şaşırtan bir film arıyorum prestij , now you can see me gibi buna benzer

Limit Yok filmini oneririm. Basrolunde bradley cooper var. Cok kaliteli bir film. Ayrica zeka yonunden benzerligi oldugundan sharlock holmes serisini oneririm. Onun basrolunde de robert downey oynuyor. Ha birde oceans serisi var. Tamda senin dedigin gibi zeka fiskiriyor filmden ve sonunu kestirmek oldukca zor bu filmin basrolunde de george cloney, brad pitt ve matt damon gibi saglam bir kadro var. Bu filmleri siddetle oneririm.

• quote:

quote:

Ağır dram içeren film arıyorum beni benden alıp götürecek 2 film hariç hiç boyle bi film bulamadım :D

Gazap Üzümleri filmini öneririm. Ben bu tarz filmleri sevmiyorum ama soluksuz izlemistim. Eski siyah beyaz filmlerden. Para sikintisi ceken bir ailenin yolculugunu ve cektigi zorluklari anlatiyor.

Sağolasın ama 21. yüzyılda siyah beyaz film izleyeceğime hiç izlemem daha iyi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: RealW

bana korku filmi önerir misin? yakın zamanlardan da önerebilirsin, ancak çoğunu izlemişimdir.

4.Tür filmini öneririm. Başrolde Milla Jovovich var. Uzayli temasini isliyor film. İcinde gercek hayattan alinti goruntulerde oldugundan son derece urkutucu bir film. İzledigim ilk gun gece kacirilabilecegimi dusunmustum

• quote:

quote:

quote:

Sağolasın ama 21. yüzyılda siyah beyaz film izleyeceğime hiç izlemem daha iyi :D

Öyle deme ya oldukça iyi bir filmdi. İnsanin icini bunaltiyor biraz ama gercekten gunumuzun en iyi filmleri gibi oda zamaninda fenomen bir filmdi kesin. Tabi sen bilirsin ama tavsiye ederim. Biraz bakmani öneririm

• quote:

Lorenzo's Oil
    All the Mornings of the World
    Requiem for a Dream
    Wings of Desire
    Time of the Gypsies
    Eternity and a Day
    Landscape in the Mist
    Revolutionary Road
    A Short Film About Love
    Tabutta Rövasata
    Sonbahar
    A Taste of Cherry
    Two Days, One Night
    Black
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.