Şimdi Ara

filmi bolme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kameramdamdan bilgisayıma video capture ettim ancak boyutu 1.3 gb bunu ikiye bölmem lazım cd ye kaydetmem için hangi program la yaparım

• Windows Movie Maker ile yapabilirsin.
  • ya movie maker da denedim ama böl sekmesi çalışmıyo ne yapacaz
  • suan bı arkdsm gonderıyor 123 video conventer her formatı calısıtıryomus ve kesıp bırlestırme yapıyomus
  • moviemaker ile filmi değil, sadece seçili video parçasını bölersin. Arkadaşın dediği gibi converter türü bir program ile yaparsın. movie splitter, split avi gibi anahtar kelimelerle arat google'den bir sürü program var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutlu42

moviemaker ile filmi değil, sadece seçili video parçasını bölersin. Arkadaşın dediği gibi converter türü bir program ile yaparsın. movie splitter, split avi gibi anahtar kelimelerle arat google'den bir sürü program var..

• dostum video conventer diye bır program var onu kullan hemde ıstedgın formata cevırebılırısın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Film onerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutlu42

moviemaker ile filmi değil, sadece seçili video parçasını bölersin. Arkadaşın dediği gibi converter türü bir program ile yaparsın. movie splitter, split avi gibi anahtar kelimelerle arat google'den bir sürü program var..

çok doğru movie macker o işi üstlenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkasim_87 -- 21 Temmuz 2006; 23:59:14 >
  • VCD Cutter
    programı ile yapabilirsin. Kullanımı kolay bir program.

VCDCutter 4.03
    http://www.programmerkezi.com/display.asp?id=755
  • ulead video studio..yeni başlayanlar için birebir bence...mantality nickli arkadaşın dediği programda kesmek için gayet kullanışlı bi program ama sadece kesiyor
  • Amaç 1.3Gb olan video görüntüsünü 2Cd'ye sığdırmak değil mi ?
    Programın adı X , Y farketmez, maksat arkadaşın işi görülsün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.