Şimdi Ara

Filmin indirdiğin kadarını izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İnternet download manager ile tek link film indiriyorum. Genelde 10 gb falan oluyor. Filmin bir kısmını indirdikten sonra filmi kontrol etmek için açmak istiyorum bunu nasıl yapabiliriz bilen var mı?

• eğer rar içinde değilse

avi vb uzantısı var ise..

inmekte olan dosyayı kopyalayıp başka bir yere yapıştır. kopyasını VLC media player ile açabilirsin diye düşünüyorum.
  • Bunun mümkün olduğunu sanmıyorum.
  • Bana da mümkün gelmedi. idm parçalar halinde indiriyor. o parçalardan birini başka yere kopyalayıp açmaya çalıştım hiçbir program açmadı.

Acaba indirirken önzileme yapabileceğim başka bir download programı var mıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğru söyleyen adam -- 1 Ocak 2013; 19:42:50 >
  • malesef parça parça indiği için ancak ilk bölüm ne kadar indirilmişse o kadar izleniyor ha tek parça download da bir sorun olmuyor çalıştıra
    %appdata%\IDM\DwnlData yazın orda kayıtlı kullanıcı ismi klasörü olacak ona girin orda downloadlarınız vardır ilgili filmi bulun ilk parçasını izlemeye çalışın
  • Yok maalesef izlenmiyor. Açılmıyor. Sanırım alternatif bir download programı bulmak lazım.
  • peki ben normalde youtubeden mesela bi klip izlediğimde klip bitince idmye tıkladığım anda videoyu indirmiş olurdu. şimdi yeni baştan indirmeye başlıyor. ne yapmam gerekiyor acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğru söyleyen adam

Yok maalesef izlenmiyor. Açılmıyor. Sanırım alternatif bir download programı bulmak lazım.

Arkadaşlar benim sürekli yaptığım şeyi anlatmak istiyorum . ben bir film indirirken partlı yada partsız tek link fark etmez yukarıda arkadaşların dediği gibi o ana kadar yüklenen dosyanın kopyasını başka bir klasöre yada kendi klasöründe farklı bir isimde kaydediyorum. sonra bu kaydettiğim dosyanın uzantısını rar yada zip olarak değiştiriyorum ki dosyayı sıkıştırma programı ile açabileyim. sonra bu rar yada zip dosyasına sağ tıklıyorum ve dosyaları dizine çıkarta basıyorum . OK demeden evvel sol alt köşede bozuk dosyaları koru kutucuğunu işaretliyorum ki o ana kadar çıkarılan dosya sonradan geri kaçmasın :) ok dedikmi başlıyo dosyayı çıkartmaya geliyo geliyo ve bir yerde tıkanıyor ve hata veriyor iptal diyoruz ve aynı klasörde açılan dosyanın içinden filmimi o ana kadar ne yüklendiyse şöyle bi güzel ön izleme yapıyorum. benkm player kullanıyorum ama medya oynatıcı fark etmez vlc de olur.

Saygılarımla;

• quote:

Orijinalden alıntı: atarlı55

quote:

Yok maalesef izlenmiyor. Açılmıyor. Sanırım alternatif bir download programı bulmak lazım.

Arkadaşlar benim sürekli yaptığım şeyi anlatmak istiyorum . ben bir film indirirken partlı yada partsız tek link fark etmez yukarıda arkadaşların dediği gibi o ana kadar yüklenen dosyanın kopyasını başka bir klasöre yada kendi klasöründe farklı bir isimde kaydediyorum. sonra bu kaydettiğim dosyanın uzantısını rar yada zip olarak değiştiriyorum ki dosyayı sıkıştırma programı ile açabileyim. sonra bu rar yada zip dosyasına sağ tıklıyorum ve dosyaları dizine çıkarta basıyorum . OK demeden evvel sol alt köşede bozuk dosyaları koru kutucuğunu işaretliyorum ki o ana kadar çıkarılan dosya sonradan geri kaçmasın :) ok dedikmi başlıyo dosyayı çıkartmaya geliyo geliyo ve bir yerde tıkanıyor ve hata veriyor iptal diyoruz ve aynı klasörde açılan dosyanın içinden filmimi o ana kadar ne yüklendiyse şöyle bi güzel ön izleme yapıyorum. benkm player kullanıyorum ama medya oynatıcı fark etmez vlc de olur.

Saygılarımla;

Açıklama için teşekkür ederim. Bunu deneyeceğim film indirirken.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atarlı55

quote:

Saygılarımla;

Açıklama için teşekkür ederim. Bunu deneyeceğim film indirirken.

deneyin ben uzun yıllardır bu yöntemle filmi kısa kısa izleyip beğenirsem indiriyorum.

• Hocam torrent ile istediğine ulaşabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.