Slm arkadaşlar pc ye ne kursam olmadı filmlerim açılmıyo daha önceden izlediğim filmlerim şuanda açılmamakta direniyolar yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa teşekkür ediyorum....
klmcodec programını indirip kurun bir de öyle deneyin.
kazaa codecpack, decopa codec pack yada başka bir codec pack yüklersen izleyebilirsin.. yada tüm codecleri divx,xvid,mp4 vs.. tek tek yükleyerek uğraşarak yaparsın..
quote:
Orjinalden alıntı: WebEX
kazaa codecpack, decopa codec pack yada başka bir codec pack yüklersen izleyebilirsin.. yada tüm codecleri divx,xvid,mp4 vs.. tek tek yükleyerek uğraşarak yaparsın..
üstadım bu ismini verdiğin codec pack leri bulabileceğimiz bir site adresi gönderebilirmisin acaba? saygılar...
www.inndir.com dan çekebilirsin tüm kodekleri.Benim önerim Ace Mega Codec Pack.Açmadığı niç bir dosya/format yok.
quote:
Orjinalden alıntı: türkmenem
Slm arkadaşlar pc ye ne kursam olmadı filmlerim açılmıyo daha önceden izlediğim filmlerim şuanda açılmamakta direniyolar yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa teşekkür ediyorum....
valla hocam aynı problem benim ev arkadaşının makinasındada var şuan. cd rom sürücüsü tıkır tıkır işliyor. yani normal müzik cd leri program cd leri çalıştırıyor. fakat herhangibir uzantlı film dosyasını elinde bulunan yaklaşık 20 player la çalıştırmayı deniyor ve makina olduğu yerde kitleniyor. bilmem seninkinde de kitlenme meydana geliyormu merak ettim gerçekten. makina ya ismiini daha önce duymadığımız playerlar yükledik olmadı sistemi toptan kaldırıp bidaha sistem kurduk yine olmadı. bizde bu durumda çok çaresiz kaldık. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Bende kitlenme olmuyoda valla bütün codec leri yükledim nerdeyse bütün playerleride kurdum ama olmuyo napmam lazım onuda bilmiyorum cd romdan izliyorum ama eski filmlerimi açamıyorum