Şimdi Ara

Filo indirimi nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kendime sıfır araç bakıyorum.Ötv zammından korkan arkadaşlarım da arabayı değiştirmek istiyor.Bir iki marka için anlaştık.Toplu şekilde araç almak istiyoruz filo indirimi için.

Yalnız hepimiz aynı model ve model aynı olsa bile aynı paketlere bakmıyoruz.Yine de filo indirimi olur mu?Yoksa hepimiz aynı modeli ve aynı paketi mi almak zorundayız?

En fazla 4 veya 5 kişi olabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huskozzzz -- 13 Kasım 2016; 21:1:6 >

• huskozzzz H kullanıcısına yanıt
    Aynı aracı almak zorunda değilsiniz ancak bir sonraki araç alımınızda filo indirimi alamazsınız 10 a yakın araç aldıktan sonra filo müşterisi olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkboyy D kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam en az 10 adam bulmak o da çok zor ama deneyeceğiz şansımızı

Peki diyelim ki 10- 15 kişi olduk ortalama ne kadar indirim alırız?

Bu ötv korkutmuş milleti halı saha takımı kurup gideceğiz artık
  • Hocam yanlış bilmiyorsam vergi levhası isteniyor. Eğer 10 kişi olup elentra 1.6 sizel otamatik elite düşünürseniz babamla vergi levhası için konuşup aranıza katılabiliriz.

İndirim olarak %10 civarı fiat için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 13 Kasım 2016; 23:01:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmeturan A kullanıcısına yanıt
    Vergi levhası olmadan alınmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huskozzzz

Anladım hocam en az 10 adam bulmak o da çok zor ama deneyeceğiz şansımızı

Peki diyelim ki 10- 15 kişi olduk ortalama ne kadar indirim alırız?

Bu ötv korkutmuş milleti halı saha takımı kurup gideceğiz artık

Aslında sizinki filo indirimi olmayacak sadece 1 den çok araç aldığınız için güzel bir indirim alırsınız filo ayarında gibi olur 15 arabaya kadar abartmaya gerek yok 5 arabada iyi indirim alırsınız

• darkboyy D kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam anlaşabilirsek iyi indirim koparırız o zaman.Ne kadar çok adam gidersek o kadar iyi.İş tabi ortak bir noktada buluşmakta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • huskozzzz H kullanıcısına yanıt
    Fiata sormuştuk olmuyor demişlerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huskozzzz

Hocam tam olarak ne demek istediğini anlamadım

Trollük yapıyor tüm mesele bu.

• her sene sonunda aynı muhabbetler yine dönüyor. Filo nasıl alınır , nasıl indirim alırız şöyle böyle. Türk milletinin klasik huyudur önce tamam ağbii yapalım ağğbii alalım ağğbii , iş ciddiye binince hanım laf etti , çocuğun okul parası , doğalgaz faturası derken bir bakmışsınız tek başınıza kalmışsınız. Beğendiğiniz araç için gidin pazarlık yapın alın gitsin.
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Hocam seninle aynı düşünceyim fakat ötv zammı haberleri korkutmuş insanları.Önce dedim ki olmaz o kadar merak etmeyin uçuk rakamlar bunlar baktım ikna olmuyorlar laf lafı açarken böyle bir sohbet gerçekleşti aramızda.

Ötv zammı olmazsa ve filo indirimi kapabilirsek ben de fırsatçılık yapmış olacağım
  • Elinde stok olan, nakit ihtiyacı olan bayiye giderseniz güzel bir indirim olur. Galerilerin sattığı sıfır araçlar da genelde o şekilde alınmış oluyor. Adam 50binlik aracı bayiden 40a alıp 45e galeride plakalı sıfır olarak satıyor (rakamları rasgele yazdım). Bunun dışında 50lik aracı bayi 48e indiriyorsa kalabalık gidince de fazladan 1-2 daha indirir en fazla.
  • Bakalım hocam deneyeceğiz şansımızı.Olmazsa bireysel olarak elimizden geleni yapacağız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.