Şimdi Ara

Fim cıkmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar o kadar cok fılm ızledımkı artık ımd top 250 ve bırcok konusulan fılmı ızledım ızlıcek fılm bulamıyorum fılm tavsıyelerıne bakıyorum hemen herekz aynı benzer fılmlerı tavsıye edıyo zaten ızlemısım burdakı bırcok kısıde vardır bu sorun dıye dusunuyorum napmak lasım

• Güney kore sinemasına bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AYNI DERTTEN BENDE MUZDARİBİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

AYNI DERTTEN BENDE MUZDARİBİM

Klass'ı izle hocam.
  • dizi izleyebilirsin . anime de tavsiye ediliyor ama denemedim , dizi en azından keser seni bir süre.
  • Ben bir hafta dizi izliyorum öbür hafta sinema filmi.Her hafta ortalama 5-10 yeni film çıkıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackemre

Ben bir hafta dizi izliyorum öbür hafta sinema filmi.Her hafta ortalama 5-10 yeni film çıkıyor zaten.

Yenı filmlerde tat vermıyo bana o eski filmleri sadeliği hoşlugu guzel ama mecburiyetten ızlıyoruz yenı fılmlerıde kore fılmlerını ızleyıncede içim sıkılıyo The sopranosu bıtırdım full 6 sezon tavsiye ederım film bulamıyanlara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk-ı Memnu DVD-VCD seti
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFromHe

quote:

Ben bir hafta dizi izliyorum öbür hafta sinema filmi.Her hafta ortalama 5-10 yeni film çıkıyor zaten.

Yenı filmlerde tat vermıyo bana o eski filmleri sadeliği hoşlugu guzel ama mecburiyetten ızlıyoruz yenı fılmlerıde kore fılmlerını ızleyıncede içim sıkılıyo The sopranosu bıtırdım full 6 sezon tavsiye ederım film bulamıyanlara

Sopranos eski diziydi,zamanında izledik bitirdik.Yabancı dizileri izlemek daha iyi oluyor filmlere göre.Yeni iyi film çıkmıyor.Çoğunun konusu aynı,çoğunun sonunu tahmin edebiliyorsun.Ama dizilerde kalite hakim.

• quote:

quote:

quote:

Sopranos eski diziydi,zamanında izledik bitirdik.Yabancı dizileri izlemek daha iyi oluyor filmlere göre.Yeni iyi film çıkmıyor.Çoğunun konusu aynı,çoğunun sonunu tahmin edebiliyorsun.Ama dizilerde kalite hakim.

onerebileceğin dizi varmı spartacus, game of thorones , sporanos, dexter walkıng dead,nip tuck bunların dısında

• Tarz olarak belirtirsen daha iyi yardimci olunabilir

• Tarz olarak belirtirsen daha iyi yardimci olunabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Al-Tair

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

AYNI DERTTEN BENDE MUZDARİBİM

Klass'ı izle hocam.

ben sinemada baya bi ön yargılıyımdır. birincisi dram 2.si avrupa filmi batman'ı 5. defa izlerim onu yinede izlemem

• quote:

quote:

quote:

quote:

onerebileceğin dizi varmı spartacus, game of thorones , sporanos, dexter walkıng dead,nip tuck bunların dısında

Breaking Bad,Vikings,Transporter,Hannibal dizilerini tavsiye ederim.

• bende aynı durumdayım babacan. ya artık farklı kültürlerde ki filmlere yöneleceksin (ben çok denedim ama istisnalar dışında asla amerikan yapıtlarının tadını vermiyor) yada dizilere yöneleceksin.

1 tane güncel dizi takip et haftalık izle. 1 tane de bitmiş veya çok ileride olan dizileri sezon sezon indirerek izle. yapacak bişey yok...
  • izlemediğim film dizi kalmadı en son magic city adlı diziye başladım gayet güzel bir dizi dene istersen
  • Kore sinemalarını izlemeyenler bütün hit ve bilinmedik filimleride izlesinler derim
  • Bencede kore, avrupa hiç hoş olmuyor küçüklükten beri Hollywood yapımlarıyal büyüdüğümüz için olsa gerek düşük bütçeli yapımlar içinde ekstra bişey olmadığı takdirde fazla tat vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: akif3157

Bencede kore, avrupa hiç hoş olmuyor küçüklükten beri Hollywood yapımlarıyal büyüdüğümüz için olsa gerek düşük bütçeli yapımlar içinde ekstra bişey olmadığı takdirde fazla tat vermiyor

Kore hint filmleri helede hint içimi karartıyo niyeyse :D
  • Dizi arıyorsanız, Legend of the Seeker öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 26 Ağustos 2013; 15:59:25 >
  • Önümüzdeki günlerde çıkacak yeni filmlere bakacaksın artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.