Ya bu finalin denemesimi çok zor yoksa ben mi yapamıyorum?. Diğer denemelerde 380-400 arası yapıyorum. Ne zaman final çözersem 330-350 ye düşüyo. denemeleri çözenlerde de durum böyle mi acaba ? Yada final denemelerimi çok saçma
Normale gore hafif kasıntı ondan olmuş olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: qokhan59
Ya bu finalin denemesimi çok zor yoksa ben mi yapamıyorum?. Diğer denemelerde 380-400 arası yapıyorum. Ne zaman final çözersem 330-350 ye düşüyo. denemeleri çözenlerde de durum böyle mi acaba ? Yada final denemelerimi çok saçma
o deneme Biraz zordu hatta ben çözmedim çoğunu boşuna para verdik kimse çözmek istemedi çok fena moral bozuyordu
quote:
Orijinalden alıntı: swg__gs:)
quote:
Orijinalden alıntı: qokhan59
o deneme Biraz zordu hatta ben çözmedim çoğunu boşuna para verdik kimse çözmek istemedi çok fena moral bozuyordu
sizlerede saçma geldi yani ozaman denemeleri çözmüyorum ygs haftası moral önemli :)) teşekürler :)
quote:
Orijinalden alıntı: Geometric
final zor. gittiğimden biliyorum. bizim dersanedeki hocalar burda kaç alıyosanız üstüne bi 30-40 koyun diyolar ygs için.
zor o doğruda kimi soruları fazla kasmışlar sanki :)
Nalet olsun finale bugün dergi denemesi olduk türkçe 30 d 9 y az önce fem kapsül çözdüm full :)) moralinizi bozmayın
finaln sorulari sacma arkadaslar ama 30 40 puan koyn olayni bilemem ama sinavla uyumlu sorular yok