Bildirim
FİNAL 28.Sayının Eki Deneme Cevap Anahtarı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kardeş rica etsem finalin 28.dergisinin dersleriyle konularını yazabilir misin bende 27'ye kadar var da o konulara da çalışmak için bilmem lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: Shikari
kardeş rica etsem finalin 28.dergisinin dersleriyle konularını yazabilir misin bende 27'ye kadar var da o konulara da çalışmak için bilmem lazım
ben eşit ağırlığım ama ? o konuları yazayım -
quote:
Orijinalden alıntı: caglet
quote:
kardeş rica etsem finalin 28.dergisinin dersleriyle konularını yazabilir misin bende 27'ye kadar var da o konulara da çalışmak için bilmem lazım
ben eşit ağırlığım ama ? o konuları yazayım
evet bende eşit ağırlığım,konuları bekliyorum -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: caglet
quote:
ben eşit ağırlığım ama ? o konuları yazayım
evet bende eşit ağırlığım,konuları bekliyorum
hocam kitabı bulamadım bi türlü arıyom 10 dakkadır. kusura bakma ya.. epeydendir kaldırmıstım hepsini , denemelere bakıyodum bitek şimdi bulamadım onu -
http://i.hizliresim.com/KnZYYB.jpg
http://i.hizliresim.com/KZm21o.jpg buyrun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
S.a arkadaşlar ayni derginin 4.deneme sinavinin cevapları varmi ya sizde?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardes acil yardim et varsa 4.denemenin cevap anahtarilarini iletirmisin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X