Şimdi Ara

final dershanesi 12. sınıf için bursluluk sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorular nasıldı zor muydu kolay mıydı düşürmek istedikleri sorular var mıydı sınavdan önce nelere bakmalıyım

• upppp
  • Kolaydı ama ygsyi biraz unutmuşum biraz onda zorlandım.Lys çok kolaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipriyalli defter

arkadaşlar sorular nasıldı zor muydu kolay mıydı düşürmek istedikleri sorular var mıydı sınavdan önce nelere bakmalıyım

lys mat aşırı kolaydı ama ygs türkçede çeldirici sorular vardı.üstteki arkadaşın dediği gibi ygs biraz zordu
  • beyler sınavdan önce kesinlikle bak veya şuna dikkat et dediğiniz bir yer varmı özellikle fiziği fullemk istiyorum dairesel hareket varmıydı momentum soruları nasıldı yani momentummu sormuşlar atış dinamik mi
  • quote:

beyler sınavdan önce kesinlikle bak veya şuna dikkat et dediğiniz bir yer varmı özellikle fiziği fullemk istiyorum dairesel hareket varmıydı momentum soruları nasıldı yani momentummu sormuşlar atış dinamik mi

dairesel hareket yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustavo Fring

quote:

beyler sınavdan önce kesinlikle bak veya şuna dikkat et dediğiniz bir yer varmı özellikle fiziği fullemk istiyorum dairesel hareket varmıydı momentum soruları nasıldı yani momentummu sormuşlar atış dinamik mi

dairesel hareket yoktu

iyimiş o sağol kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X katının x fazlası, y katinin y fazlasina esit oldugunu gore bu sayi kactir ab reel sayi: bu nasil soru boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uppppp
  • quote:

arkadaşlar sorular nasıldı zor muydu kolay mıydı düşürmek istedikleri sorular var mıydı sınavdan önce nelere bakmalıyım

Lys mat kolaydı. Ygs-lys fizik kasıntıydı bana göre. Ygs mat-1 çok garip sorular vardı x katının x fazlası y katının y fazlasına eşitse x y nedir gibi bir soru vardı neye uğradığımı şaşırdım Türkçede çeldirici sorular vardı dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamofKings

X katının x fazlası, y katinin y fazlasina esit oldugunu gore bu sayi kactir ab reel sayi: bu nasil soru boyle

Çözen var mı bu soruyu Çok gereksiz sorular vardı onlardan biride bu
  • YGS kimya zordu zor değilde ben hatırlamıyrum isimlendirme falan vardı.Türkçe çok çelişkili anlatım bozukluğu özellikle.LYS biyo 1 soru tereddütylüyüm sosyalde direk bilgi sorusu vardı saçmalık olmuş 2 mahmutun yapmadıgı askeri kurumun adı nı sormuşllar
  • soruları atabilen var mı beyler
  • sorular hakkında başka bilgisi olan?
  • YGS Mat için örnek kitapçığa bak zorlanmazsın O yukarıda söylenen "ab iki basamaklı sayıdır, rakamları toplamı x katıdır" filan da örnek kitapçıktakinin tersten sorulmuş haliydi.

Ben en çok geometride zorlandım ama genelde de geometride zorlanırım zaten. Sınav genel olarak zor değildi diyebilirim.
  • Kimya zordu
  • BloodyShift kullanıcısına yanıt
    hocam ben çözdüm buyurhttp://sketchtoy.com/58008299
  • Sagolun hocam Zor degilmis hocam aslinda da soru cumlesi cins olunca bende bir onyargi olusmus galiba

Edit: Telden yaziyorum kusura bakmayin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.