Şimdi Ara

FINAL FANSTASY SERİSİ YARDIM!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam bir rpg oyun hastasıyım. özellikle dragon age origins beni bu tarza bağladı. bi nebzede olsa kendi seçimlerinle oyuna şekil vermen...

neyse sadete geliyim. FINAL FANTASY serisine başlamayı düşünüyorum en son çıkan final fantasy13-2 dede kendi kararlarınla geleceğe yön veriyormuşsun okuyunca hoşuma gitti bu oyuna başlamayı düşünüyorum ama ama baya uzun bir seri olduğu için ve bazıları çok eski (2D) oldukları için oyunun hikaye işleyişinide kaçırmak istemiyorum. kısaca hangi serisinden başlamamı tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatX -- 26 Aralık 2014; 14:07:53 >

• Oyun devamlı olarak gitmiyor

Yani 13 ile diğer seriler Arasında bağ yok gibi. Şöyle ki 13 ayrı oyun onun devamı ise 13-2

Diğer serileri içinde geçerli bu

Yani istediğini oyna ^^

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arigato peki siz daha önceden bu seriyi oynadıysanız ilk olarak hangisini tavsiye edersiniz?
  • fuatX kullanıcısına yanıt
    Yeni generation a uygun olarak tabi ki de 13

Ben bu oyuna 12 ile başladım. Ps 2 de oynuyordum deli gibi hemde. Mümkünse 12 den başla olayı kavra daha sonra 13 oyna hikayenin oyunun tadını cıkara cıkara. 12 ile 13 Arasında oynanıs benzerliği var bu yüzden 12 dedim, nerdeyse sistem falan herşey aynı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyundan başlamanı öneririm. 2D diye önyargılı yaklaşma, piyasadaki birçok 3D oyundan kaliteliler. Özellikle altıncı oyun yok mu...
  • xLordRealx kullanıcısına yanıt
    Hocam belki alakasız da 2D olarak oynayıp bi kaç yıl aralıklarla 5-6 kez bitirdiğim tek oyun pokemon serisi. diğerlerinin pek sarıcağını sanmıyorum 2D de hani 22 yaşına girdim sayılır internetten takibindeyim yeni çıkacak sürümün... ama onuda deneyim bakalım. herkese yardımcı olduğu için teşekkürler iyi forumlar
  • bana göre en güzeli ff9 du onunla başladıydım seriye. diğerlerine göre daha hoş bir fantastik havası mevcut oynanabilirlik açısındanda daha kolay ve sade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevincent -- 31 Aralık 2014; 16:00:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.