Şimdi Ara

Final Fantasy 13 ANA KONU (OYUN ÇIKTI !!!) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
0
Favori
9.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

oyuna az once ara verdim. gercekten intro video ve ara videolara şaheser. 576p gibi durmuyor hiç .final fantasy pek sevmezdim hatta bu turden bile nefret ederdim ama oyun kendini oynatıyor ..oyunu xbox 360 ta oynamakta ayrı bir keyf.

ps3 versiyonu ile arada fark olmayacagı kanısındayım.

zxcewq

oyunun 1. ve 2. disk iso. sunu ppf of matic 3 ile patchlemen gerek..yoksa oyun çalışmaz.

arkadaşlar yardım

bende ilk 2 dvd si vardı..bitti..son dvd kendim indirdim..yanında nuked yazıyordu rardan oyunu çıkaramadım hata verdi..fix dosyasınıda indirdim ama onu nasıl çalıştıracağımı çözemedim..
  • 45 saat oldu 10. Hunt görevindeki yaratığıda kestim, tam gaz devam.
  • Ben 83. saatteyim kesemediğim fazla yaratık kalmadı ama onları kesmem de bi 10 saat daha zor gibi gözüküyor...
  • ben daha başlardayım bi kaç şey sormak istiyorum

libra özelliğini kullandığımızda yaratığın bilgileri çıkıyor..nelere dayanıklı nelere zayıf falan..orda sağ köşedekş ilk 4 simge bildiğimiz ateş yıldırım su buz saldırıları..ama altındakiler ney anlamadım?

upgrade seçeneği açıldı..silah ve aksesuarları upgrade edebiliyoruz..ama altında bi seçenek daha var onu da anlamadım..

tp puanımız nasıl doluyor?kendi kendine mi?
  • 1. dvd de 2.sumonu aldıktan sonraki bölümde loadingde kaldı geçmiyor
    2 farklı versiyon denedim olmadı (FWli)
  • Çok ilginç, bende sorunlu versiyonu çektim ve tek bir patch yapmadan 3 DVD' yide çalıştırdım sorunsuz.
  • hala fix olayını çözüp 3.dvd yi yazamadım :(
  • yaa arkadaşlar şu konuda bi yardım ediverin pls

3.dvd yi indirdim..nuked yaıyordu..rardan çıkarttığımda eksik dosya dedi..fix dosyasınıda indirdim..içinde bat exe falan dosyalar var..nasıl fix yapacam bilmiyorum..kaldım öyle oyuna devam edemiyorum
  • Micro-yumuşak seni... Beni şu oyundan mahrum eyledin ya, ağzınla kratos tutsan yetmez artık şu saatten sonra....

(uzun zamandır burdan microsofta saydırmıyordum, baktım topik yukarda canım çekti .... )
  • şu başlıkta bi kişi yok mu şimdi fix olayında bana yardımcı olacak:(
  • 2.dvdyim toplam 18 saat oldu sanırım önüme gelen herşeyi kesiyorum Fang takıma katıldı son 3 saat içinde daha bir sürü Edion var alınacak ilk dvdyi bilerek kısa tuttular sanırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

yaa arkadaşlar şu konuda bi yardım ediverin pls

3.dvd yi indirdim..nuked yaıyordu..rardan çıkarttığımda eksik dosya dedi..fix dosyasınıda indirdim..içinde bat exe falan dosyalar var..nasıl fix yapacam bilmiyorum..kaldım öyle oyuna devam edemiyorum

Hocam benim indirdiğimde de böyle bir olay vardı. Bat,exe vs dosyalar vardı. Fakat indirdiğimde 1. ve 2 . dvd sorunluydu. Açıklamada fix dosyalarını ve oyun isolarını aynı klasöre atıp fix i çalıştırın diyordu. Sen de oyunun tüm isolarını ve fix'i aynı klasöre atıp bir fixi çalıştır bakalım olacak mı?
  • 92. saatteyim hobaa devammm....
  • Bende 72. saatteyim, chapter 11, Hunt 1-44 __ 5 yıldız 39 hariç...
    Ochu' mudur ne karın ağrısıysa bir türlü indiremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 4 Mayıs 2010; 10:39:17 >
  • He işte onun birde ağababası var Neochu Mission 55. Ochu onun yanında kebap benim için şu anda ama Neochu için Death büyüsünden başka bir yol yok gibi seninde dediğin gibi. Bende internetten araştırdım Death büyüsü yapmadan öldürebilen göremedim....Death büyüsünüde epey denemek gerekiyormuş anladığım kadarıyla. Birde 2 tane Raktavija görevi var mission 64 olması lazım. Bence ve çoğu kişiye göre oyundaki en zor boss savaşı. HP'niz 20000'i bulmadan denemeyin bile..Üst üste üç kere Ruinga büyüsü yapıyorlar.
  • Hocam Vanille' in Tier 2 Malboro Wand yada Nirvana silahı Death büyüsünün olasılığını arttırıyormuş.
    Birde Auto-haste Sprint Shoes varsa eğer, yedirebildikten sonra çok rahat geçilir sanıyorum.
    Youtube' da baktım epey videoya, 7-9 dakikalık savaşın 1-2 dakikası büyüyü yedirmekle kalanları ufaklıkları kesmekle geçiyor.
  • Selamlar beyler bende yeni başladım 2. chapter a geldim. Karakter upgrade olayı sonra açılıyor sanırım.

Bu arada yarın bana İngiltereden bu oyun geliyor bendeki makina FW'li olduğu için ihtiyacım yok. Almak isteyene uygun fiyattan verebilirm. İlgilenenler PM lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartok -- 4 Mayıs 2010; 17:58:07 >
  • 3.Cü disce geçtim tam olarak 29:30 saat oldu oynama süresi Raines'i indirdim en son.
  • Arkadaşlar bu final fantasydede yenilmesi çok zor olan bir yaratık falan varmı.ff 12 Yaizmat gibi birşey yani.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.