Şimdi Ara

Final Fantasy 13 ANA KONU (OYUN ÇIKTI !!!) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
0
Favori
9.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuniçi grafikler aynı videolar ise 576p olsa ne olur siyah beyaz izleyeceğiz sanki,ayrıca oyun 4 dvd olarak çıksaydı videolar da rahat 720p olurdu zor birşey değil yani
  • Yerle alakası yok aslında
    Square Enix deki süper zeki bazı şahıslar Bink video gibi eski nesil codec kullanmaya karar vermiş. Oysa 360 da VC-1 gibi HD codeclerde mevcut.
    Bink ile encode edilen videolar zaten kötü görünür, HD codeclere göre. Yerden kazandımı bilmiyorum ama 360 ın WMW-HD codecleri gayet iyi sıkıştırır mesela.Tamamen SE nin mallığı diyebiliriz buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerring

bolumsonucanavari.com'da yayınlandı 576p diyor orda

yanlış!
  • en iyisi oynamak hoşumuza gitmiyorsa 576p dir hoşumuza gidiyorsa o gözümüzde 1080p bile olur
     Final Fantasy 13 ANA KONU (OYUN ÇIKTI !!!)
  • PS3 versiyonunun daha iyi olduğu SS'den anlaşılıyor. Dediğin gibi SE'nin halt yemesi ama bir oyunda da böyle olsun ne yapalım. Sonuçta oynanmayacak bir grafik kaybıda yok denecek kadar az her ne olursa olsun...
  • yok ben yanlış derken demek istediğim oyun daha çıkmamış,şu anda hiç birşey belli değilı,ister bölümsunu canavarı olsun ister ign olsun,doğru dürüst bir kaynak göstermeden boş konuşmak yanlış,belki de doğrudur ama şu anda bir söylentiden öteye gidemez ...(xbox sitesinde bile bu konuda hiç bir bilgi yokken,bu tarz konuşmalar bana çok garip geliyor)
  • PlayStation 3 odasında paylaşmıştım... ;

Geçen gün bir kaç resim çekmiştim arkadaşlar onları paylaşayım dedim, resimler ilk bölüme ait. Akşama yine resim ekleyeceğim.. Ben hemen oyuna geçiyorum 3 senenin acısını çıkartıyorum şuan..

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

PS3 versiyonunun daha iyi olduğu SS'den anlaşılıyor. Dediğin gibi SE'nin halt yemesi ama bir oyunda da böyle olsun ne yapalım. Sonuçta oynanmayacak bir grafik kaybıda yok denecek kadar az her ne olursa olsun...

üstün olduğunu nerden anladığını söylermisin ?!(açıkcası insan ne görmek istiyorsa onu görür,ama önemli olan gerçekleri KANITLA birlikte sunabilmek !)

gerçi ben bu tarz karşılaştırmalara inanmıyorum çünkü her hangi bir fanboy tarafından istediği gibi photoshop üzerind ayarlanmış olabiliyorlar,ama bunu baz alarak konuştuğun için bu resimler üzerinden gideceğim:

•  Final Fantasy 13 ANA KONU (OYUN ÇIKTI !!!)

resimlerde görüldüğü gibi xbox versiyonu AF konusunda gözle görülür biçimde üstün,uzak neseler ps3 versiyonunda daha kötü gözükmekte.bunun dışında herzaman olan renk paleti ve kontrast farkı var ki xboxın yoğun ve daha koyu renklerini ben şahsen herzaman daha çok beğeniyorum(bence bu tamamen tercih meselesi,üstünlük değil).

fanboyların etkisinde kalmayın,kendiniz oynayın,karşılaştırın

• Oyundayım şimdi ssler birazdan...
  • Varsın FFnin PS3 görüntüleri güzel olsun ne yazar.
    Sepetimizde 360 atmış var
    Hernekadar Microsoft aforoz ettiysede
    Birgün NTSC-J' ye de çıkar...
  • Oha oha ara videoların kalitesi muhteşem 576p falan değil bildiğin 720p video koymuşlar gibi geldi bana görüntü kalitesi harika ayrıca film izliyormuşum hissine kapıldım inanılmaz güzel

• Ahuhaua sazh nasıl tutuyor lightning'i beni burda bırakma diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oha oha ara videoların kalitesi muhteşem 576p falan değil bildiğin 720p video koymuşlar gibi geldi bana görüntü kalitesi harika ayrıca film izliyormuşum hissine kapıldım inanılmaz güzel

Şimdi sen böyle diyosun benim kinim ve nefretim artıyor microsoft' a be KAKÁ..
  • Bir kaç resim daha çektim ;

• quote:

Orijinalden alıntı: tako_ex

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Oha oha ara videoların kalitesi muhteşem 576p falan değil bildiğin 720p video koymuşlar gibi geldi bana görüntü kalitesi harika ayrıca film izliyormuşum hissine kapıldım inanılmaz güzel

Şimdi sen böyle diyosun benim kinim ve nefretim artıyor microsoft' a be KAKÁ..

Hocam şu sıralar ucuzken (2.el bölümünde 370 liraya sıfır Arcade Jasper PAL satılıyor) al en iyisi bir tane

NTSC-J çıkmayacak diye biliyorum

• Yeni makina yolu göründü bize...
  • Ulan snow bir kadını tutamadın
  • solideye xbox görüntüleri mi bunlar?
  • Evet platform 360. Bakalım grafiksel olarak şu söylentiler gerçekten var mı diye merak ettim, bazı söylenenler hariç bir kısmı doğru çıktı..
  • Oyun hem komedi hem acıklı tuhaf tuhaf şeyler var snow nasıl tokatlıyor Gadot'u come on come on diyerek
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.