Şimdi Ara

Final Fantasy 13 ANA KONU (OYUN ÇIKTI !!!) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
0
Favori
9.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sugawara Sayuri - Kimi Ga Iru Kara '' Japonca versiyonda bu şarkı var harika bir müzik gerçekten.. İngilizce versiyonda da farklı bir şarkı varmış, dün gece dinledim epey oda fena değil. Ünlü bir bayan sanatçı söylüyor adını unuttum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007
    Sugawara Sayuri - Kimi Ga Iru Kara '' Japonca versiyonda bu şarkı var harika bir müzik gerçekten.. İngilizce versiyonda da farklı bir şarkı varmış, dün gece dinledim epey oda fena değil. Ünlü bir bayan sanatçı söylüyor adını unuttum..

Leona Lewis?
  • Aynen, bende onu düşünüyorum 1,2 dakikadır :D oyuna girecektim sırf bakmak için. Onun şarkısı da çok güzel, hatta İngiltere'de falan HIT yapmış durumda.. Şuan Avrupa'da neredeyse bütün kanallarda Final Fantasy reklamı oynuyor ve bu şarkı çalıyor..
  • Lütfen birisi oyunda Japonca dil desteği olduğunu söylesin
  • Languages: English, German, French, Spanish, Italian
  • Aklına şaşayım Square. Zaten çıkmış Japonya versiyonu. Şu japonca dublajı batıya da koysalar ne olur sanki
  • Avrupa versiyonunda bulunan şarkıda fena değilmiş ama oyunla beraber dinlemek lazım.

Japonca olan şarkı daha iyi ama kim ne derse desin.
  • Biraz oynadım,çocuk oyunu gibi,satranç hamlesi gibi bekliyoruz.Aksiyon yok,görüntüye önem verilmiş bir yapım.Film gibi izle dur.Sürekli elin
    tuşunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B3N3T0 -- 4 Mart 2010; 19:26:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincourt

Aklına şaşayım Square. Zaten çıkmış Japonya versiyonu. Şu japonca dublajı batıya da koysalar ne olur sanki

ingilizcen yok mu
  • Voice Japan olmuyor mu arkadaşlar altyazı ingilizce seslendirme japonca olmuyor mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

quote:

Orijinalden alıntı: Lincourt

Aklına şaşayım Square. Zaten çıkmış Japonya versiyonu. Şu japonca dublajı batıya da koysalar ne olur sanki

ingilizcen yok mu

adam ingilizcesi yok diye öyle demiyorum orjinali japonca olan bi oyunu aynı benim gibi japonca dublajlı ingilizce altyazılı oynamak istediğini söylüyor

bende tamamen katılıyorum böle şirin şirin japon hatunların okaraşimas falan demesi benimde çok hoşuma gidiyo valla

ama gene popüler kültürün gümlemesine gitmiş dil

neyse bende başladım oyuna oynadım bi süre şimdilik combatları hakikaten biraz yavan duruyor konusunu falanda pek açığa vurmadı açıkçası

ayrıca Arkas tavsiyem hacı sen bu oyunu oynama bu türü pek sevmediğini anladım senin dediğin neredeyse bütün sıra tabanlı rpg lerdeki ortak sistemdir eğer daha sağlam action istiyosan sana tavsiyem devil may cry falan oynaman çünkü bu türün gerçekten fanı değilsen bu oyunu pek seveceğini sanmıyorum

biraz grafiklerden bahsediyim grafikler gerçekten xbox ta gördüğüm en güzel grafikler olmuş ve bundan önce bitirdiğim oyun heavy rain olunca dolayısıyla karşılaştırdım onunla heavy raindeki o texturelar yok tabiki ama karakterlerin yüzleri mimikleri falan bence gerçekten heavy rain e bindirir nitelikte olmuş bundan emin olabilirisiniz ve tabiki heavy raindeki grafik hataları falan da yok o yüzden gerçekten hoşuma gitti

ama gerçekten final fantasy hastası yada j-rpg hastası yada en azından sıra tabanlı oyunları sevmiyorsanız bu oyuna hiç bulaşmayın derim eğer illa kasıcam ben final fantasy oynamış olucam diyosanızda biraz kendinizi kasın ve ilk önce ff 7 yi 8 i falan oynayın eğer onlar hoşunuza giderse gelin bide bunu deniyin

eğer sevmezseniz bulaşmayıııııııııııın

• Dediğim gibi Türe yatkın olmayanlar ve daha önce Final Fantsy ile aşina olmayanlar oyunu oynamasınlar. Veya oynadıktan sonra, yorumlarına dikkat etsinler. Çünkü J-RPG türüne kolay kolay alışamazsınız ve ortaya aşağıdaki gibi yorumlar çıkabilir...

quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

Biraz oynadım,çocuk oyunu gibi,satranç hamlesi gibi bekliyoruz.Aksiyon yok,görüntüye önem verilmiş bir yapım.Film gibi izle dur.Sürekli elin
    tuşunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

Dediğim gibi Türe yatkın olmayanlar ve daha önce Final Fantsy ile aşina olmayanlar oyunu oynamasınlar. Veya oynadıktan sonra, yorumlarına dikkat etsinler. Çünkü J-RPG türüne kolay kolay alışamazsınız ve ortaya aşağıdaki gibi yorumlar çıkabilir...

quote:

Orijinalden alıntı: Arkas

Biraz oynadım,çocuk oyunu gibi,satranç hamlesi gibi bekliyoruz.Aksiyon yok,görüntüye önem verilmiş bir yapım.Film gibi izle dur.Sürekli elin
    tuşunda.

• Yalanmı?
  • Şimdiye kadar Final Fantasy sadece vakti zamanında biraz FF7 oynamıştım, onu da pek hatırlamıyorum. Ama Tales of Vesperia en sevdiğim RPG'lerden biridir, bu yüzden bu oyunu da sevebilirim diye düşünüyorum. Tek aklıma takılan nokta şehir olmaması, gerçekten çok saçma bence.
  • yalan değil buradaki konu sadece zevk meselesi bu iş eğer türü sevmezsen bunuda sevemzsin

ha bide oyun 50 saat sürecekmiş ek görevlerin tamamyıla birlikte 60 a çıkıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil to the Metal

yalan değil buradaki konu sadece zevk meselesi bu iş eğer türü sevmezsen bunuda sevemzsin

ha bide oyun 50 saat sürecekmiş ek görevlerin tamamyıla birlikte 60 a çıkıyormuş

Bak eywallah orası ayrı,oynayana saygımız sonsuz,ama büyük umutlarla oyunu bilmeyen benim gibi temin etmesin,hayal kırıklığı yaşar.Zira 3dvd-dl az değil.En azından 1.yi bulup oynadıktan sonra beğeniye göre diğerleri alınabilir.
  • Bu oyun RF değilmiydi. Bende Ntsc-J' de çalışmadı oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tako_ex

Bu oyun RF değilmiydi. Bende Ntsc-J' de çalışmadı oyun..

Pal/U Only...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 4 Mart 2010; 23:31:20 >
  • Harika o zaman
    temin ettiğimiz semtte Rf yazmaktaydı...
    Güzelim 20 GB puff...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.