Şimdi Ara

Final Fantasy 13 ANA KONU (OYUN ÇIKTI !!!) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
0
Favori
9.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tako_ex

Harika o zaman
    temin ettiğimiz semtte Rf yazmaktaydı...
    Güzelim 20 GB puff...

Pal ve Ntsc-U'larda çalıştığı için RF diye geçer malum yerlerde de RF yazıyor fakat parantez içinde PAL/U demişler o yüzden dikkat etmek lazım
  • Evet şimdi başka bir adreste gördüm aynen öyle yazmışlar dediğin gibi... Büyük hüsran oldu benim için gece gece... Bizim tanıdık mekanın azizliği ...
    Peki Ntsc-j mevcuttumu?
    Cevap verdiğin için teşekkür ederim KAKÁ
  • quote:

Evet şimdi başka bir adreste gördüm aynen öyle yazmışlar dediğin gibi... Büyük hüsran oldu benim için gece gece... Bizim tanıdık mekanın azizliği ...
    Peki Ntsc-j mevcuttumu?
    Cevap verdiğin için teşekkür ederim KAKÁ

Bildiğim kadarıyla oyunun NTSC j versiyonu hiç çıkmayacak malesef :/
  • evet hocam oyun japonyada ps3 exclusive
  • Yani şimdi NTSC-J sahipleri bu oyunu oynayamayacak öylemi. Bu hiç adil değil. Exculisive (Hayatımda duyduğum en iğrenç, en ayrılıkçı, en basit harf topluluğu olur kendisi) olayları iyice can sıkıcı olmaya başladı. Asya da hiç Xbox 360 Ntsc-j sahibi Final Fantasy hayranı yokmuş demekki.Tabi herkesin evinde 2-3 konsol bulundurmakta olduğunu sanılıyor da olabilirler. Yıllar boyu bilimum konsola çıkmış olan Final Fantasy oyununun yeni versiyonunu XBOX 360' ım olmasına rağmen '' Bölgesel Exculisive' lik (Muhteşem bir isim tamlaması) !!!!! '' yüzünden oynayamayacağım öylemi. ''-Asya bölge koduna sahip makinalar için bu oyunu basmıyoruz çünkü siz asyalılar gidiniz ps3 kullanınız anlaşmamız böyle ''diyorlar yani...
    Bölge Kodu olayı tamamen saçmalık, çağdışılık hatta ırkçılık....
  • jap ver açılış parçasını indiribileceğimiz linki bilen varsa paylaşabilir mi acaba?
  • quote:

Yani şimdi NTSC-J sahipleri bu oyunu oynayamayacak öylemi. Bu hiç adil değil. Exculisive (Hayatımda duyduğum en iğrenç, en ayrılıkçı, en basit harf topluluğu olur kendisi) olayları iyice can sıkıcı olmaya başladı. Asya da hiç Xbox 360 Ntsc-j sahibi Final Fantasy hayranı yokmuş demekki.Tabi herkesin evinde 2-3 konsol bulundurmakta olduğunu sanılıyor da olabilirler. Yıllar boyu bilimum konsola çıkmış olan Final Fantasy oyununun yeni versiyonunu XBOX 360' ım olmasına rağmen '' Bölgesel Exculisive' lik (Muhteşem bir isim tamlaması) !!!!! '' yüzünden oynayamayacağım öylemi. ''-Asya bölge koduna sahip makinalar için bu oyunu basmıyoruz çünkü siz asyalılar gidiniz ps3 kullanınız anlaşmamız böyle ''diyorlar yani...
    Bölge Kodu olayı tamamen saçmalık, çağdışılık hatta ırkçılık....

aslında sorun xboxın bölge seçmesinde,ps3 de böyle bir problem yok,Microsoft hakikatan paraya inanılmaz düşkün ,sürekli garip garip stratejiler yapar,bu da onlardan biri...

• Kıracam cihazı okadar canımı sıktı olay... Baya uzun süredir oyun oynarım böyle birşeye ilk defa sahip oluyorum...
  • AAaaAA!!?
    Şimdi bu oyun ntsc j'ye çıkmayacak mı?

Ne büyük kayıp...

Bir kere bu bir oyun bile değil.Arkadaşın dediği gibi satranç oynamak gibi birşey.Hatta gidin satranç oynayın hiç değilse beyin cimnastiği yapmış olursunuz....
  • Mass Effect ten sonra hayatta kesmez şimdi..Zaten tilt oluyorum şu ilkel turn-based olayına..
    ME2 de film içinde gibiydik, bunda ise film izliyoruz bol bol, farkı orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

AAaaAA!!?

Ne büyük kayıp...

Bir kere bu bir oyun bile değil.Arkadaşın dediği gibi satranç oynamak gibi birşey.Hatta gidin satranç oynayın hiç değilse beyin cimnastiği yapmış olursunuz....

Tercih meselesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

AAaaAA!!?

Ne büyük kayıp...

Final fantasy oyun değil efsanedir.J-rpg'nin kralıdır,dünyanın ençok fanı olan oyun serisidir.Bilmiyorsan hatırlatayım dedim.Sen şimdi oyunu beğenmedin diye ne gerek var böyle şeyler yazmaya?Senin sevdiğin oyunun konusuna girip böyle şeyler yazsalar hoşuna gider mi?Hoş bu xbox bölümünün konusu ama sonuçta oynayan insanlar var,saygı duy biraz bence.

• Bence çok büyük kayıp ve acayip üzülmüş durumdayım...
  • Bende Turn Based Sistemine Bayılıyorum... Satranç Gibi Kafa Yormak Düşünmek Rakibin Hamlelerine Göre Hareket Etmek Gerekiyor.
  • Belki bilenler vardır Anachoronox diye bir oyun vardır. O da turn based bir rpg dir, esasen başlarda yavaş gelse de hikaye inanılmaz keyifli olduğu için zevkle oynatır kendisini. Eğer FF XIII' da hikaye olarak canlı ve keyifli ise benim için problem yok.

Aksi hallde Mass Effect 2 den sonra çok sarmayacaktır beni.
  • arkadaşlar oyunun xbox360 versiyonu 576p , ps3 versiyonu 720p ilk kez bir multi oyunda ps3 ün geçtiğini görüyorum ama bunun konsolun kaldırmamasıyla alakası yok boyutu küçültebilmek için yapımcı biraz subjektif davranmış nitekim ff hiç xbox a çıkmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerring -- 5 Mart 2010; 15:13:08 >
  • Arkadaşlar birşey sorucam,Lightning'in saçlarının etrafı tırtık tırtık gözüküyor.Neden acaba?

Arkadaş 2.sayfada resimleri koymuş,aynısı onda da öyle,neden kaynaklanıyor bu acaba?

Final Fantasy 13 ANA KONU (OYUN ÇIKTI !!!)

• quote:

Orijinalden alıntı: powerring

arkadaşlar oyunun xbox360 versiyonu 576p , ps3 versiyonu 720p ilk kez bir multi oyunda ps3 ün geçtiğini görüyorum ama bunun konsolun kaldırmamasıyla alakası yok boyutu küçültebilmek için yapımcı biraz subjektif davranmış nitekim ff hiç xbox a çıkmamıştı.

yanlış,:

http://www.product-reviews.net/2010/03/04/final-fantasy-xiii-xbox-360-team-blue-claim-it-is-720p-not-576p/

xbox versiyonu da 720p ps3 versiyonu gibi,ama ara videolarda ps3ün 1080p ve xboxın 576p olacağı söylentileri mevcut,ama hiç biri yapımcı tarafından doğrulanmış değil,ilerdeki zamanlarda belli olacak ,şahsen öyle birşey olacağını hiç sanmıyorum.

• bolumsonucanavari.com'da yayınlandı 576p diyor orda
  •  Final Fantasy 13 ANA KONU (OYUN ÇIKTI !!!)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.