arkadaşlar oyun title update istiyor mu? cihaz banlandı dante's inferno oynayamadım mesela update yapamadığım için.. haftaya xbox hdd transfer kit alacağım ama update istemiyorsa bunu oynamaya başlayayım..
Yahu 576p olayına takılmayın fazla.Final fantasy'lerin grafikleri çıktığı döneme göre hayvan gibi olur isterse 480p olsun.Cgi'larına zaten laf yok,kusursuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
PS3 versiyonunun daha iyi olduğu SS'den anlaşılıyor. Dediğin gibi SE'nin halt yemesi ama bir oyunda da böyle olsun ne yapalım. Sonuçta oynanmayacak bir grafik kaybıda yok denecek kadar az her ne olursa olsun...
üstün olduğunu nerden anladığını söylermisin ?!(açıkcası insan ne görmek istiyorsa onu görür,ama önemli olan gerçekleri KANITLA birlikte sunabilmek !)
gerçi ben bu tarz karşılaştırmalara inanmıyorum çünkü her hangi bir fanboy tarafından istediği gibi photoshop üzerind ayarlanmış olabiliyorlar,ama bunu baz alarak konuştuğun için bu resimler üzerinden gideceğim:
resimlerde görüldüğü gibi xbox versiyonu AF konusunda gözle görülür biçimde üstün,uzak neseler ps3 versiyonunda daha kötü gözükmekte.bunun dışında herzaman olan renk paleti ve kontrast farkı var ki xboxın yoğun ve daha koyu renklerini ben şahsen herzaman daha çok beğeniyorum(bence bu tamamen tercih meselesi,üstünlük değil).
PS3 versiyonunun daha iyi olduğu SS'den anlaşılıyor. Dediğin gibi SE'nin halt yemesi ama bir oyunda da böyle olsun ne yapalım. Sonuçta oynanmayacak bir grafik kaybıda yok denecek kadar az her ne olursa olsun...
üstün olduğunu nerden anladığını söylermisin ?!(açıkcası insan ne görmek istiyorsa onu görür,ama önemli olan gerçekleri KANITLA birlikte sunabilmek !)
gerçi ben bu tarz karşılaştırmalara inanmıyorum çünkü her hangi bir fanboy tarafından istediği gibi photoshop üzerind ayarlanmış olabiliyorlar,ama bunu baz alarak konuştuğun için bu resimler üzerinden gideceğim:
resimlerde görüldüğü gibi xbox versiyonu AF konusunda gözle görülür biçimde üstün,uzak neseler ps3 versiyonunda daha kötü gözükmekte.bunun dışında herzaman olan renk paleti ve kontrast farkı var ki xboxın yoğun ve daha koyu renklerini ben şahsen herzaman daha çok beğeniyorum(bence bu tamamen tercih meselesi,üstünlük değil).
Sa. iyi akşamlar bende oyunu bugün oynamak istedim fakat update istiyo yes seçeneğini tıklıyorum res atıyo yine aynı şey oluyo.Dashbord sürümü 2.0.8955.0 acaba daha üst sürümümü yüklemem gerek?ss ler süper oyunu oynayamıyorum ne yapmam gerek? iyi akşamlar
quote:
Orijinalden alıntı: Şansal Çınar
quote:
Orijinalden alıntı: Cry of Cyrus
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
asıl sizin gibi insanlar sürekli bu Pixel,Native çözünürlük,AA,AF ve bin bir tür ne olduğunu bile bilmediğiniz özellikleri sürekli karşılaştırıyor,oyunlardan tad almayı unutuyorsunuz,ben Poligon kelimesinin ne demek olduğunu burda bu forumda öğrendim,kimden öğrendiğimi de tahmin etmek zor olmasa gerek !!...
verdiğin linke kesinlikle inanmıyorum,bugüne kadar hiç bir oyunda bu derece fark olmamıştır iki platform arasında,olmayacakta(şahsi görüşüm),tek savunduğum şey,oyun çıkmadan ve doğru dürüst bir karşılaştırma yapılmadan hangi site ne derse desin bana göre boş,zatenbiraz araştırma yaparsan bu konuda bütün yazılanların söylenti olduğunu anlarsın,çünkü ortada çıkmış bir oyun yok!dahası oyunu oynayan arkadaşlar var ve gösterdikleri resimler oyunun grafiksel anlamda hiçte 400 500 plerde olmadığını gösteriyor,şimdi kime inanalım?!demek ki oyun çıkacak ,her iki platformda da oynayacak birileri ve karşılaştırma yapılacak(meraklılarına !)hep dediğim gibi belki de doğrudur ps3 versiyonu xboxın 2katı iyidir(!)beni ilgilendirmez ben yinede oynarım bunu ve aynı zevki alırım,ama şimdiden çamur atmak yanlış olur,tüm savunduğum bu...
oyunun ortalaması %80, bu ne ya???
Oyuna bugün başlama şansım oldu. Şunu altını çize çize belirtmeliyim, ilk defa ''Turn Based'' ve J-RPG tarzı oyun oynuyorum , çok bilgim olmamasına ve hatta ilgim olmamasına rağmen oyun çok hoşuma gitti. Chapter 3'e geldim şuan. Karakterler ve oyun yapısını beğendim. Benden 10 üzerinden 8.5 aldı. Ayrıca bu oyunu oynadıktan sonra ''Lost Odyssey'' oynamaya karar verdim o daha ilgi çekici duruyor gibi. Final Fantasy XIII sayesinde J-RPG tarzı oyunlara ilgim iyice arttı diyebilirim.
Playstation 3: Final Fantasy XIII = 1280x720 (2xAA) Xbox 360: Final Fantasy XIII = 1024x576 (2xAA)
Yok yok yanlış bu. Xbox daki f 13 640*480 olmalı ara videolarda bez bebeklerle yapılmış.
Bsc dedi ya çok kötü adam haklı
Ne alaka.
oyun 360 da 1024x576 (2xAA)
Ama şunuda örnek olarak vereyimki millet sanki kötü duracakmış gibi düşünmesin
Call of Duty: Modern Warfare 2 = 1024x600 (2xAA)
Mass Effect 2 yi 1280x720 (2xAA) oynatan cihaz FF13 gibi teknik anlamda gayet sade kalan oyunu neden kaldıramasın ? Hatta Fallout 3 = 1280x720 (4xAA, certain edges)
Fallout3 nere, FF13 nere...Tabiiki teknik ve dinamiklik açısından söylüyorum
oyun kötü değil ya
oyun yeni oyun mu.eski oyunun xboxa çıkışı mı?hiç takip etmiyorum final fantasy çok satan oyun diye biliyorum ama hiç öyle durum gozükmuyor.
Bu oyunun Live desteği varmı,sadece singlemi?
quote:
Orijinalden alıntı: K®ATOS
oyun yeni oyun mu.eski oyunun xboxa çıkışı mı?hiç takip etmiyorum final fantasy çok satan oyun diye biliyorum ama hiç öyle durum gozükmuyor.
Hiç takip etmiyor değil Mars'ta yaşıyorsun galiba Serinin son oyunu bu, hem ps3 hem xbox 360'a çıktı.
oynamayacağım herhalde SE
Ne gariptir ki; Bu sayfada bile konsollar üzerinde fanboyluk yapmayı, meslek haline getirmiş insanlara rastlamak mümkündür.
beyler oyunu bende indirdim ama çıkış tarihi daha gelmediği için takmıyorum makinaya siz bilirsiniz ne yapablirim çıkış tarihinden önceki oyunları oynamak için livea giriyorum şuanda banlanmadım bi oyun için banlanmayalım