Şimdi Ara

Final Fantasy 13 ANA KONU (OYUN ÇIKTI !!!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
0
Favori
9.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Final Fantasy 13 ANA KONU (OYUN ÇIKTI !!!)

Square Enix'in yeni Final Fantasy'si FFXIII, Xbox 360'ta 18.3Gb yer kaplayacak. İsterseniz sabit diskinize kopyalamadan da oynayabileceğiniz oyunun disklerinin boyutları ise şöyle:

Disk 1 - 5.9Gb
    Disk 2 - 5.8Gb
    Disk 3 - 6.6Gb

Oyunun 9 Mart'ta piyasaya çıkması bekleniyor.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 8 Ağustos 2014; 4:51:19 >

• Bu oyun kesinlikle Xbox360'ta oynanmaz. Ben bu kadarınıda beklemiyordum.
  • Oynanır oynanır lost odyssey de böyleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Bu oyun kesinlikle Xbox360'ta oynanmaz. Ben bu kadarınıda beklemiyordum.

Neden oynanmasın yaa haydaaa 2 kere cd değiştirmek elinize mi yapışacak anlamıyorum sizi valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Neden oynanmasın yaa haydaaa 2 kere cd değiştirmek elinize mi yapışacak anlamıyorum sizi valla.

.Cevap çok oturaklı olmuş,herşey yerli yerinde

• quote:

FW'liysen oynanır.
  • Peki siz oynarsanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oynanmaması için hiç bir neden yok, esasen ps3 versiyonunu merak ediyorum, o nekadar yer kaplıyormuş?
  • Beğenmeyen oynamasın. Biz halimizden memnunuz valla. (:
  • Tanesi 3 teleden ne biçim oynanır valla bu oyun
  • Oyunun sevenleri rahatlıkla oynar,huzursuzluk yaratmaya gerek yok yine.. Bir diskte gelse umrumda değil benim,ısınamadım gitti şu seriye..
  • Öyle Bi Oynanırki Aklınız Durur. Çatır Çatır.... Achievementlerı Ala Ala...

MGS Tekken FF Bunları Xbox'da Oynamak Daha Bi Zevkli Olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 24 Şubat 2010; 16:18:04 >

• Hdd ye atılır çokta güzel oynanır
  • quote:

Peki siz oynarsanız.

Sen neden oynamazsın onu söyle
  • Çokda tın, isterse 5 dvd olsun, atar harddiske arada dvd deiştirip çatır çatır oynarız, zaten nerden baksan 100 saatlik oyun, belli bir yere gelince ister diğer dvd leri sırayla, 30 saat bir dvd yle oynayıp sonra diğer dvd yi takmakta çok koymaz.

@GencayA

Onların oynamama sebepleri gayet duygusal, oyunun ps3 ex liğinden çıkmış olması, ben çok merak ediyorum çok övdükleri ve sevdikleri uncharted veya gow 3 (çıkmaz ama) xbox a çıkıyor olsaydı nasıl bir kulp bulurlardıda xboxda oynanmaz bu diye dolanırlardı burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailsofcharon -- 24 Şubat 2010; 16:33:45 >
  • Xbox versiyonunda videolar sıkıştırılmış bir şekilde 720p olarak gelecek, bu da bir dipnot PS'te native 1080p Anlaşılan PS versiyonu yaklaşık bir 25-30 gb ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 24 Şubat 2010; 16:30:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Peki siz oynarsanız.

Sen neden oynamazsın onu söyle

20 GB HDD sahipleri ne yapacak ?
    Her türlü bu oyun PS3'te daha iyi olacak. Bunu herkes biliyor. Tabi forumun %90'nı kopya oyun oynadığı için kaymak gibi oynar.

Ben hiçbirinde oynamayacağım. Sevdiğim bir seri değil; ama PS3'te oynamak daha mantıklı geliyor.
  • Ben de büyük ihtimal 1.dvd'yi çeker bakarım tadına sonra bırakırım,birtürlü alışamadım şu j turn based rpglere
  • Yıllarca Playstation ile özdeşleşmiş Yıllarca PS Fanboyları tarafından Dünyanın en iyi Rpg Si ilan edilen Her türlü oynanır denen bu oyun Xbox360 a gelince kusura bakmayın ama oynamayacak adam Gıcıklığına yine oynar. 480 p dahi çıksa bu oyun oynanır tıpkı sizin oynadığınız gibi zorunuza gitmesin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 24 Şubat 2010; 16:43:00 >
  • Her türlü Xbox360 da iyi olan oyunları sanki Ps3'de oynamıyorsunuz.. ''Kesinlikle oynanmaz'' diyecek ne var,huzursuzluk yaratma sebebin nedir?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.