Şimdi Ara

Final Fantasy 13 ANA KONU (OYUN ÇIKTI !!!) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
0
Favori
9.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef yok.. Her şey Japonca, hiç bir şey anlamadım desem yeridir. Ama arkadaşım bir kaç kısımda yardımcı oldu zaten ona göre bitirdim bölümleri.
  • 3 dvd
    3 liradan
    9 lira
    çok pahalı yav
  • PS versiyonu 38 gb mış

http://www.qj.net/qjnet/xbox-360/report-ffxiiis-xbox-360-version-only-18gb.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 25 Şubat 2010; 13:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

PS versiyonu 38 gb mış

38 gbın 6 gbı oyun dosyası geri kalan video yalnız
    videoları çıkartınca oyun 1 dvdye sığıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Xolaks

quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

PS versiyonu 38 gb mış

38 gbın 6 gbı oyun dosyası geri kalan video yalnız
    videoları çıkartınca oyun 1 dvdye sığıyor

FF'i oynatan unsurlardan birisi de her zaman için videoları olmuştur... Bu sefer belliki çok daha fazla video ile hikayeyi pekiştiriyorlar. Çıksın artık ya da düşsün artık malum yerlere yeter...

• Daha Lost Oddysey'i oynamadan buna dalmam. Çatır çatırda oynarım valla lost O. bitince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

3 dvd
    3 liradan
    9 lira
    çok pahalı yav

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Konuya dönersek;PS2 zamanında biraz FF X'i oynamıştım ama bu tarz oyunları sevemedim bir türlü.

100 üzerinde 99 veririm 98 değil. Bence muhteşem bir oyundu. Hatta XIIye 3 saat dayanamamıştım ondan sonra.
  • PS2 için oynanır mı FF 10 o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyack

PS2 için oynanır mı FF 10 o zaman?

PS2 zaten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidEye007

quote:

Orijinalden alıntı: Dante
    Ahah güzeldi

Xbox 360'a ayrıca J-RPG nin kralı yıllar önce geldi. FF13'ü kim niye beklesin. FF'in asıl yapımcılarının kurduğu Mistwalker'dan çıkan Lost Odyssey. Şimdi yeni amele Square-Enix yapımcılarının FF13'ü, Lost Odyssey görmüş adama çok dandik gelecek. Çıkınca görürsünüz. FF eski FF değil artık. FF i FF yapan amcalar Mistwalker'a kaçtı ve Lost Odyssey adlı bir şaheser çıkardı

Kimse kusura bakmasın ama; Lost Odyssey bırak Kral olmayı, 13. oyun dahil Final Fantasy'nin kestiği tırnak dahi olamaz. Her şeyden önce, oyunda Final Fantasy'nin yarısı kadar bir atmosfer mevcut değil. Kaldı ki, 13.oyunun Japon versiyonunu 3,4 bölüm oynadım şuan piyasadaki bir çok RPG ve J-RPG oyununu sunduğu her detayı ile mahveder.. Bu yüzden Lost Odyssey ve Final Fantasy'yi aynı kefeye koymak tamamiyle yanlıştır..

Açıkçası Final Fantasy XIII iki platforma sahip kullanıcılar için kesinlikle PlayStation 3 platformunda oynanmalı. Oyun hakkında ortada gezen spekülasyonları az çok biliyorsunuz gerçi ben henüz inanmıyorum bunlara ama oyunun ana Platformu PlayStation 3. Dolayısıyla eğer bu spekülasyonlar da gerçekleşirse Xbox360 tarafından bakıldığı zaman düşük kalitede bir oyun görebiliriz... 3DVD olayı kesinlikle bir sorun değil, ama diğer açılardan durum meçhul gözüküyor..

Oyun çıktığı zaman her iki platformda da analizini yapar, sonuçları ortaya koyarız...

neden KESİNLİKLE Ps3 te oynanmalı anlatırsanız resim koyarsanız farkları belirtirseniz sevinirim

• yakında düşer nete xboxcı gardaşlarım ula ne ballısınız bizden önce oynarsınız siz şimdi
  • VII yi oynardık 5 dvd tak sök dvd leri durmadan buda baya yüklü olmasın sabahlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Yani, Ps3te bluray tek disk de ne oluyor? Katır kutur okuma sesleri duyuyoruz bütün oyun

arkadaşlar amacım fanboyluk yapmak değil ama yaklaşık 2 yıldır ps3 kullanıyorum şu okuma seslerini bir türlü duyamadım.Yanlış bilgi vermeyelim.Bu arada merak ettiğim xbox360 arcade pack sahibiyim aşırı derecede bir dvd okuma sesi var.Kopya oyundan dolayı mı böyle?Orjinal oyunlarda da bu şekilde se çıkıyor mu?
  • @jack_sparrow_82
    Dvd-rom öyle çalışıyor.Tıpkı çamaşır makinesinin kurulamaya geçtiği zaman ki ses gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Yani, Ps3te bluray tek disk de ne oluyor? Katır kutur okuma sesleri duyuyoruz bütün oyun

arkadaşlar amacım fanboyluk yapmak değil ama yaklaşık 2 yıldır ps3 kullanıyorum şu okuma seslerini bir türlü duyamadım.Yanlış bilgi vermeyelim.Bu arada merak ettiğim xbox360 arcade pack sahibiyim aşırı derecede bir dvd okuma sesi var.Kopya oyundan dolayı mı böyle?Orjinal oyunlarda da bu şekilde se çıkıyor mu?

Hocam duymamış olabilirsin ama maalesef ben çok takarım o olaya.
    Sahte oyunla ilgisi yok diye biliyorum ben onun. Tek çözüm hdd. Hdd aldım ben de çok güzel oynuyorum valla yağ gibi akıyor makine.

• quote:

quote:

quote:

Hocam duymamış olabilirsin ama maalesef ben çok takarım o olaya.
    Sahte oyunla ilgisi yok diye biliyorum ben onun. Tek çözüm hdd. Hdd aldım ben de çok güzel oynuyorum valla yağ gibi akıyor makine.

Katılıyorum. Esasen PS3 de de install olayı olsa inanılmaz keyifli olur. Kendi adıma konuşayım ben biraz huyluyum. Ps3 aldığım zaman, geçen aylarda, Xbox 360 dan sonra okuma sesi çok dikkatimi çekmişti. Ama eğer xbox da hdd ye atmasan Ps3 ile kıyaslanmayacak kadar büyük bir gürültü duyuyorsun. Bu da bir gerçek.

• dik, gri saçlı ergen capon bebeler, mini etekli dev göğüslü capon kızlar of of. saçma sapan capon oyunlarının en saçması en masterpiecesi. 3 dvdye çekip oynamak bi yana bu oyunu collector editionunu bedava verseler bile oynamam. AMA eğer oynayacak olsaydım muhakkak paraya kıyıp ps3 versiyonunu alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyack

PS2 için oynanır mı FF 10 o zaman?

FF 10 Efsane dir...
  • quote:

quote:

HDD'e atıp oynamazsan gerçekten çok gürültülüdür 360.2.el de olsa HDD al dostum,o ses dayanılacak gibi değil valla:)Özellikle geceleri işkence olur.

Saygılar..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.