Şimdi Ara

FINAL FANTASY VII REBIRTH {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
4
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ultra Wide desteği isteyenler kullanabilir. Milyarlık firmanın yapamadığını / yapmadığını 1 günde başkası yapıyor.

github
    Releases · Lyall/FF7RebirthFix
    https://github.com/Lyall/FF7RebirthFix/releases
  • MisterX06 kullanıcısına yanıt

Güncellemediysen DLSS Swapper ile DLSS'i de 310.1.0.0'a çekebilirsin. DLSS 4 bu. Cyberpunk'tan almışlar :) 30'unda Nvidia driver çıkardığında onun faydasını da görürüz.

Oyun genel olarak yeterli değil yine de. Naparsak yapalım görüntü yeterince temiz değil. Draw distance - pop in problemleri var Ultra'da bile. İlk oyunda Engine editlemek işe yaramıyordu çoğu komutta. Mod ile aşılıyordu. Bunda da çıktı ama henüz işe yaramıyor. Zaten Beta diye gelmiş. Değer atanmış görünüyor ama oyunda hiçbir etkisi olmuyor. Mesela r.ScreenPercentage direkt kendini belli eden bir komut set edince. Ama hiçbir etkisi olmuyor. 10 yapınca çamur gibi görünmeli normalde  

Bunu düzeltirlerse aşağıdaki iki ayarla bu iki durum tamamen aşılacak.

r.ViewDistanceScale

foliage.LODDistanceScale

Bu ikisi 5-6 oldu mu problem olmaz.

Bunlar dışında texture yükleme problemi de var oyunun. Kamera kullanımında özellikle. Hiç yüklenmeme durumları da var yer yer. Hem driver hem patch lazım oyuna. Ama Square Enix pek sallamaz. Yavaş çalışır genelde de. 7-8 günden önce Patch göreceğimizi sanmam.

Adamlar Motion Blur ayarı bile koymamış oyuna.

Mod sayfası;

nexus mods :: final fantasy vıı remake
    FFVIIHook - INI and dev console unlocker
    https://www.nexusmods.com/finalfantasy7remake/mods/74?tab=description

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 24 Ocak 2025; 23:49:48 >

• optimisazyon sorunu diyen arkadaşlar kaçak mı indirdi? steam yorumları ve reddit te tam tersi insanlar olumlu yorumlar mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 25 Ocak 2025; 0:4:17 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

sagol hocam indirdim beklemede :)

• Gamer007_ kullanıcısına yanıt
    Optimizasyon sorunu değil de teknik başka sıkıntıları var açıkladığım gibi az evvel ve önceki sayfalarda. Özenli bir port değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 25 Ocak 2025; 0:5:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Teşekkürler üstat. Bu arada pop in sorunuyla ben de karşılaştım bu Nibelheim kasabasında bazı objeler sonradan sonradan beliriyor. Nvidia sürücü güncellemesiyle bile böyle ufak tefek pürüzleri giderirler diye düşünüyorum.

Yalnız oyun içerisinden çözünürlüğü değiştirmek bile zulüm. Borderless'den window'a al daha sonra çözünürlüğü değiştir sonra tekrar borderless'e geç bunlar yetmezmiş gibi bir de aktif olması için oyunu yeniden başlat tam bir japon kafası şu saçmalıklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 25 Ocak 2025; 1:30:34 >
  • MisterX06 kullanıcısına yanıt

GameUserSettings.ini dosyası ile uğraştım biraz. Orası da tuhaf davranıyor. Misal oyun içinde her ayar en yüksekte ama dosya içinde sg.ShadowQuality=1, sg.TextureQuality=2, sg.SkeletalMeshQuality=1, sg.StaticMeshQuality=2. Yani aslında tamamen en yüksek ayarı vermiyor oyun. Bunların normalde hepsi 3, bazıları 4'e gidebiliyor. Bunları override ediyor. Ama diğerleri 4 yapılabiliyor. Tabii oyunda bir fark göremedim muhtemelen içerde yine engelliyor. sg.ViewDistanceQuality ayarını 4 yaptım. Fark yok. İki metre önümde bitkiler pop in oluyor. Nvidia overlay de tuhaf çalışıyor. Square Enix bir kez şaşırt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 25 Ocak 2025; 12:55:25 >
  • Dx12u olayını 1600 kartlar aşabiliyormuş teknolojik kapasitesi sayesinde ama 1000 serisi komple öldü bu oyun için. Eski olduğu için anlarım ama 1650'den çok çok daha iyi olan 1080 kartının yanması çok saçma bence. 1650'de açılabiliyormuş nexusmod'da birinin yaptığı patch sayesinde.

Eski kartlara sahip olan varsa bilgi olarak geçmek istedim.

• Oyuna yeni başlama fırsatı buldum.Hikayenin girişinde cloud ve sephirothun geçmişini görmemiz iyi olmuş.Oynanış anlamında cloud hem daha atik olmuş hem kontrolü daha kolay geldi bana.Rtx 2070 i7 10875 de texture medium gerisi high 55-60 arası stabil.1-2 patche kusursuz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar, ben bu oyunun Remake versiyonunu alip bi 10-15 saat arasi oynamistim ama her 10 saniyede bir ara video oldugu icin dayanamayip oyunu biraktim. Cünkü belli bir süre sonra ara video'lari sürekli atlamaya basladim. Bu yüzden oyun benim icin hikayesiz ortalama bir oyuna dönüstü. Simdi benim 2 sorum olacak. Bu Rebirth'de de ayni durum var mi? Bir de Remake'in hikayesini youtube'dan izlersem sizce oyuna girmek icin yeterli olur mu? Cünkü hikayeyi takip etmeyince oyunun pek zevki kalmiyor.

• remi92 R kullanıcısına yanıt

Aynı. Aynı oyunun daha fazlası bu. Daha bile fazla cutscene var. Hikayesi ve karakterleri için oynanacak bir oyun olduğunu düşünüyorum. Yoksa yarı turn based yarı real time arada kalmış kombat şeklinden pek haz etmiyorum ben. Yeni oyun da açık dünya konseptli ama Ubisoft vari bir açık dünya. Bence video yeterli olmaz. Çünkü karakterleri tanımak gerekiyor. O da video ile zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 26 Ocak 2025; 15:35:58 >
  • Tesekkürler cevap icin. O zaman Remake'i bitirip almak en mantiklisi.

• remi92 R kullanıcısına yanıt

Bence öyle yapın hocam. Hatta bitince araya bir oyun daha alın ondan sonra bunu oynarsınız. Arka arkaya sıkabilir sizi biraz.

• Önceki oyunu tam bitirdiyseniz video yeterli olur hatırlamak için bitirmeyenler ise oynasın yoksa bir şey anlamak zor

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Bıraktım ve videoları sürekli atlıyordum demiş. Bu oyunda da aynı şey olacaktır.

• Umarim olmaz :). Benim oyundaki tek problemim her 10 saniyede bir ara sahne olmasiydi. Anlamiyorum neden böyle birsey yapmislar. Ara sahneleri daha uzun yapsalar oyun bölünmenden oynasak cok iyi olurdu. Böyle olunca bi adim atiyorum 10 15 saniyelik bir ara sahne giriyor, sonra 20 metre yürüyorum tekrardan ayni sey  . Ama oyunun kalitesine laf edemem :)

• Türkçe yaması çıkarsa ben de pc de yeniden oynamayı düşünüyorum. Ps5 te final bosu geçemediğim için bırakmıştım bayağı zordu. Hikayeyi anlayarak baştan başlamak güzel olur.

• ozanaksu O kullanıcısına yanıt

sinnerclown başlamış çevirisine. çıkar bir kaç güne.

• ign türkiye
    Final Fantasy 7 Rebirth, tüm Final Fantasy oyunları arasında en yüksek Steam oyuncu sayısına sahip!
    https://tr.ign.com/final-fantasy-vii-rebirth/127366/news/final-fantasy-7-rebirth-tum-final-fantasy-oyunlari-arasinda-en-yuksek-steam-oyuncu-sayisina-sahip

Gelen bilgilere göre Final Fantasy 7 Rebirth Steam'de eş zamanlı oyuncu sayısında rekorlar kırıyor. İlk olarak Alejandro LL tarafından Bluesky'de paylaşılan verilere göre Final Fantasy 7 Rebirth, SteamDB'e göre hafta sonu boyunca 40.564 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı. Rebirth aynı zamanda, daha önce Final Fantasy 15 tarafından tutulan rekoru da ele geçirdi. Üstelik platformdaki herhangi bir tek oyunculu Final Fantasy oyununun en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısının da zirvesine ulaştı. Seride bu rekoru kıran tek oyun, yaklaşık üç yıl önce 95.150 ile zirve yapan çevrimiçi bir MMORPG olan Final Fantasy 14.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.