Bayat Ubisoft formüllü, "bloated", aynı şeyleri yapma üzerine kurulu açık dünyasından nefret ettiğim için dayanamayıp bıraktım oyunu. Keşke lineer olsaymış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 28 Ocak 2025; 13:40:40 > |
FINAL FANTASY VII REBIRTH {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (5. sayfa)

-
-
Oyun çok iyi olmuş 92 puanı hak ediyor gerçekten. Türkçe yamayı da kurdum şahane oldu.
Remake in üzerine derinlikler katmışlar, daha gelişmiş yapım olduğunu hissediyorsunuz.
-
Anonmys çeviri de Türkçe yama çalışmasına başlamış. Onu bekliycem ben de indirdim pc de hazır da bekliyor oyun.
-
Eline gözüne sağlık
bir şeyler attım
-
yahu onlar beklenir mi türkçe yama ile oynuyorum ben buradan indir
https://forum.donanimhaber.com/final-fantasy-vii-rebirth-turkce-yama-deepl--160567007
-
Oyunu biraz önce satın aldım, indirmeye bıraktım bu gece başlarım. 11 Mart'a kadar sindire sindire oynarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel beğeniye rağmen Final Fantasy 7 Rebirth’ün PlayStation 5 sürümü ne yazık ki ticari anlamda başarısız oldu. Fakat Circana analisti Mat Piscatella yakın zamanda BlueSky platformunda yayınladığı yeni bir gönderi ile oyunun Ocak ayında PC'ye sürülmesi ile ABD'de satışlarının önemli ölçüde arttığını söyledi.
Diğer taraftan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu bölgesel aylık satış listelerinde Call of Duty: Black Ops 6 ve Madden NFL 25'in arkasında üçüncü sıraya yerleşti. Ocak ayının sonlarında PC için piyasaya sürülen Rebirth, Steam'de 40 binden fazla eş zamanlı oyuncu sayısı ile zirve yaptı.
www.bolumsonucanavari.com
Final Fantasy 7 Rebirth'ün PC Sürümü Satışları Arttırdıhttps://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Final_Fantasy_7_Rebirthun_PC_Surumu_Satislari_Arttirdi-123566.htm
-
oyunda parti arkadaşlarımızı istediğimiz zaman değiştirme yokmu parti kısmına giriyorum özellik görüntüleme dışında bir ayar yok
-
Bir şahane oyunu daha bitirdim gerçekten 92 puanı hak etmiş baş yapıt. yaklaşık 80 saat oynamışım
remake in devamı olarak oyunda ki her mekanik çok daha gelişmiş. epic lik seviyesi ise iyice tavan yapmış.
oynamayanlar çok şey kaçırır, ama tabi önce remake oynanmalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X