Şimdi Ara

FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
9
Favori
22.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun hiçbir serisini oynamadım fakat gerçekten güzel olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu dün gece bitirdim. Oyun standart ps4 te bile harika gözüküyo. Oynanış ve bos savaşları çok zevkli. Bence her oyun sever tarafından denenmesi gereken bir oyun olmuş.

• Oyun çok güzel olmuş. Combat inanılmaz zevkli olmuş. Zamanında oynamamıştım ve iyi ki oynamamışım. Hikayeyi ve karakterleri sıfırdan görmek çok daha iyi bana göre.
    10\10 veriyorum. Gerçekten kutulu alabilmeyi çok isterdim. Oyun da ilerledikçe baya zorlaşıyor. Hard seviyede iyi ağlatır. Platinum kasacağım ama yapabilecek sabrım var mı bilmiyorum. Bazı kaplamalar ps3 seviyesinde ama grafikler ve atmosfer çok güzel.
    Keşke FF6 remake de gelse ama mümkün değil bu saatten sonra.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Hikayeyi ve karakterleri daha görmedin gördüğün hikaye yüzde 10 gördüğün karakter sayısı 3 .

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Hikayeyi ve karakterleri daha görmedin gördüğün hikaye yüzde 10 gördüğün karakter sayısı 3 .
    Hepsini gördüm demedim ki zaten. 14 saat oldu ve akıcı şekilde ilerliyor. Hiç sıkılmadım yani. Oyunu beğendim diye kendimi suçlu mu hissetmeliyim anlamadım yani

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Hepsini gördün demedim ki

• Seriyi biliyordum fakat oynamak remake ile nasip oldu, 8.chapter dayım gayet memnun kaldım oyundan grafikler olsun yan görevleri, ara sahneleri vs baya güzel. Herkes mutlaka bir şekilde deneyim etmeli bu oyunu. Bazen kaplama kalitesi sırıtıyor ama önemli deil oyun yağ gibi aktığından geri planda. Bu arada pro 4k tv de oynuyorum. İlk 1-2 chapter dan sonra açılıyor oyun kendine bağlıyor hikaye akışı. 15 saat olmuştur rahat yan görevlere falan çok takılmıyorum zaten tatmin edici değiller. Mutlaka bu oyunu deneyimleyin arkadaşlar.
  • oyun zaten part halinde çıkıyor bir de bölümleri part part bölünmüş 😂😂😂

• Oyunu ben de aldım ama pek beğendiğimizi söyleyemem. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Deposunu severek oynadım ve o bölüm gerçekten iyiydi. Ancak oyunu uzatmak için ellerinden geleni yapmışlar. 20 saati geçtim ama en az yarısı sinematik ile geçti ve tabii ki saçma sapan yan görevler ile. Ana senaryodan kopuyorsunuz sürekli.
    Combat zevkli denmiş ama o kadar da abartmaya gerek yok. Ortalama bir dövüş sistemi var ve aynı zamanda sorunlu da bana göre. Mesela karakter değiştirme koymuşlar ama sadece heal basmak için işe yarıyor. Turn Based olması gerekiyormuş kesinlikle.

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Mesajı eksik yazmışsın dostum,

Hikayeyi ve karakterleri daha görmedin gördüğün hikaye yüzde 10 gördüğün karakter sayısı 3. Geri kalanını görebilmek için aşağı yukarı 180 dolar daha harcaman gerekecek.
  • Beyler oyunu Hard modda bitiren var mı? Item kullanılmıyormuş ve MP tazelenmiyormuş. Oyuna bayıldım, platin almak istiyorum ama kastıracaksa bulaşmayayım hiç, zira kiraladım.

• Harika bir deneyimdi. Orjinali oynamamıştım ama nette geze geze aşağı yukarı kim öldü kim kaldı biliyordum her şeyi, bu sıkıntıydı. Oyunun sonu hakkında spoiler :
    Oyunda
    Sepiroth hariç, whisperer lar ile savaşıyoruz en sonda. Bunlara adeta orjinal ff7 hikayesi demek yanlış olmaz. Bu whispererlar orjinal ff7 hikayesini gerçekleştirmek için uğraşıyordu ki onları yenerek hikayeyi tamamen orjinalden ayırmış olduk. Bu da demek oluyor ki bundan sonraki iki oyun tamamen yeni bir yolculuk olacak.
    Tek sıkıntı acaba kaç yıl daha beklememiz gerekecek devamı için...
  • Demo ; grafikler harika olmuş

• melkor23 kullanıcısına yanıt

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playstation5 -- 21 Nisan 2020; 21:45:24 >
  • Playstation5 P kullanıcısına yanıt
    Haketmiş. Oyun müthiş tek kelimeyle. Part 2 için sabırsızlanıyorum.

• Kirazoğlu video yapmış

• Res3 çöpüne tepki olarak yapılmış bir remake olmuş. Combat sistemi güzel ama turn based olsa kesinlikle daha iyi olurmuş. Başlarda güzel gibi gelse de oyun zorlaşınca göze batmaya başlıyor. İlerledikçe tabii mob sayısı artıyor ve iyice karambole gidiyor dövüş. Bir karakterin mavi barı dolunca karakter değiştirmeden skill kullanabiliyoruz ama sürekli durdurmak rahatsız etmiyor değil. Bu yüzden turn-based olsa daha oturaklı oludu. Yine de 10/10 değerinde bir oyun.
    Bir de bu 60 dolar meselesi ne onu da anlamadım. Yok 60 dolar yok işte 60 çarpı 3 owww 180 dolar demeler falan? En azından bu part 300 lira Türk PSN’de. Tabii isteyen US’den 60 dolara alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Beyler oyunu Hard modda bitiren var mı? Item kullanılmıyormuş ve MP tazelenmiyormuş. Oyuna bayıldım, platin almak istiyorum ama kastıracaksa bulaşmayayım hiç, zira kiraladım.
    Bençler bile Mp ve Hp doldurmuyor. Baya zorlar bence hard kısmı kiralık oyunda kasılmaz

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Çok kısa ve eksik bir video olmuş. Bir de çok hızlı konuşuyor enis.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.