Şimdi Ara

Final Fantasy VIII Steam sürümü için test yaması videosu ve çeviri araçları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Final Fantasy IX ve Final Fantasy X oyunları için birer konu açmıştım. Bu konularda oyunların dil düzenleme araçlarını kontrol etmek amacıyla birer test videosu çekmiştim.

Final Fantasy VIII ise araçlarını bulmak için en çok uğraştığım oyun oldu. (Çok fazla aracı var. Bazıları sorunlu ve bazıları ise diğerlerine nazaran daha işlevsiz kalmış eski araçlar.)

Oyuna Türkçe font eklemek çok zamanımı aldı ama sonunda başardım... Eğer oyunu çevirmek isteyen kişiler olursa bana özelden yazsın. Araçları ve anlatımları paylaşacağım.

Test videosu:

Final Fantasy VIII Steam sürümü için test yaması videosu ve çeviri araçlarıYERELOYUNyoutube
    Tam bir yama değildir. Çeviri için gereken tool'ları kontrol etmek amacıyla yapılmıştır. Bu oyunu çevirmek isteyen kişilere tool'lar ve anlatımları verilecektir.
    https://www.youtube.com/watch?v=2xx80FJbZ-8

Not: Araçlar oyunun Steam sürümünde (Remastered olmayan) denendi.

Her zamanki gibi bu Final Fantasy oyununda da bazı metinler görsel formatta. İşte bazı görsel metin düzenlemeleri (.psd şeklinde proje dosyalarını kaydettim. Kolayca yeniden düzenlenebilirler.):

• FF7'i dahi gözümde hikayesiyle geride bırakmış bir yapımdır 8. Sizin dışında 8-9-10'a yama çıkaracak birilerinin de çıkacağını zannetmem. Daha önce zamanınız olmadığından bahsetmiştiniz ama umarım bir şevkle şu oyunlara girişirsiniz de efsaneleri Türkçe görürüz.

• Hocam çok yararlı bir iş yapıyorsunuz. Ellerinize sağlık. Umarım bu toolar çevirmek isteyenleri şevklendirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.