********** Final Fantasy IX ve Final Fantasy X oyunları için birer konu açmıştım. Bu konularda oyunların dil düzenleme araçlarını kontrol etmek amacıyla birer test videosu çekmiştim. Final Fantasy VIII ise araçlarını bulmak için en çok uğraştığım oyun oldu. (Çok fazla aracı var. Bazıları sorunlu ve bazıları ise diğerlerine nazaran daha işlevsiz kalmış eski araçlar.) Oyuna Türkçe font eklemek çok zamanımı aldı ama sonunda başardım... Eğer oyunu çevirmek isteyen kişiler olursa bana özelden yazsın. Araçları ve anlatımları paylaşacağım. Test videosu: ![]() Tam bir yama değildir. Çeviri için gereken tool'ları kontrol etmek amacıyla yapılmıştır. Bu oyunu çevirmek isteyen kişilere tool'lar ve anlatımları verilecektir. https://www.youtube.com/watch?v=2xx80FJbZ-8Not: Araçlar oyunun Steam sürümünde (Remastered olmayan) denendi. Her zamanki gibi bu Final Fantasy oyununda da bazı metinler görsel formatta. İşte bazı görsel metin düzenlemeleri (.psd şeklinde proje dosyalarını kaydettim. Kolayca yeniden düzenlenebilirler.): ![]() ![]() ![]() |
Bildirim