Şimdi Ara

Final Fantasy X HD Steam sürümü için test yaması videosu ve çeviri araçları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süre araştırdıktan sonra oyunun çeviri araçlarını buldum ve araçları kontrol etmek için bir test yaması hazırladım.

Aşağıya test videosunu da bırakıyorum. Eğer bu oyunu çevirmek isteyen birileri olursa araçları ve kullanım talimatlarını içeren dosyaları vereceğim.

Oyunda hatırı sayılır sayıda metin .dds formatında yani görsel metin. Videodaki Türkçe karakter içeren metinlerin hepsi .dds formatında düzenlendi.

Font ekleyemediğim için diğer kısımlarda Türkçe karakter yok.

Ayrıca Final Fantasy IX için test videosu olan bir konu açtım: Konu

Final Fantasy VIII'in de çeviri araçlarını topladım ve kullanımlarını öğrendim ama bir test yaması yapmayı

düşünmüyorum. İsteyen olursa bunları paylaşabilirim. (FF8'in tool'ları oldukça fazla ve birazcık karışık.)

Test videosu:

YERELOYUNyoutube
    Tam bir yama değildir. Çeviri için gereken tool'ları kontrol etmek amacıyla yapılmıştır. Bu oyunu çevirmek isteyen kişilere tool'lar ve anlatımları verilecektir.
    https://www.youtube.com/watch?v=RV4SP-HlPpA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yereloyun -- 15 Kasım 2024; 6:3:23 >

• Zamanınız var mı bilmem ama umarım FF8 - 9 - 10 - 10/2'nin yamasını da sizden görürüz. FF1 Pixel Remaster yamanızı kullanıyorum ve çok kaliteli olduğunu söylemem gerek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.