Şimdi Ara

FiNAL FANTASY XIII-2 <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
7.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fatz

FF 13 den kestiğimiz bölümlerden yeni oyun çıkar demişti yapımcı ekip. O bölümleri 13-2 olarak sunacaklar galiba

bu dediğini zaten 13 çıktıntan neredeyse 6 ay sonra söylemişti yashinori kitase oyundan kestiğimiz sahnelerle yeni bir rpg çıkar diye ve ff13-2 ye de gönderme yapıyordu
  • FF XIII-2'nin Videosundaki Gizemli Karakter Kim?

Geçtiğimiz hafta domain adı ile ortaya çıkan ve dün resmi duyurusu yapılan Final Fantasy XIII-2'nin ilk tanıtım videosunda gözüken karakteri Cid Raines mi? Square Enix'in dün yaptığı duyuru ile birlikte oyunun logosu ve ilk tanıtım videosu da yayınlandı. Tanıtım videosunda Final Fantasy XIII'ün sonundan bazı sahneleri görmüştük. Hemen ardında ise yeni kostümü ile Lightning gözükmüş ve arkasında da gizemli bir karakter belirmişti.Bu gizemli karakter ayrıca oyunun logosunda da Lightning ile birlikte yer alıyor. Yani oyunun en önemli iki karakterinden birisi olacak. Peki bu karakter kim? Oyunun ilk tanıtım videosunu iyice araştıran Final Fantasy hayranları ilginç bir sonuca ulaşmış. Oyunun bu ilk videosundaki gizemli karakterin gözüktüğü sahneyi durdurduğumuzda, bu karakterin FF 13'teki Cid Raines'e ne kadar benzediği idda ediliyor.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FF_XIII2nin_Videosundaki_Gizemli_Karakter_Kim-12617.htm

• Bu dedigim irkcilik olarak algilanmasin lutfen ama FF artik ana karakter olarak kadin kullanmayi birakmali. Basarili olan butun FF serilerinde ana karakter hep erkektir, ornek VII, VIII ve X.
  •  FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)

• Videolarda sorunmu var bir türlü seyredemedim.
  • @ spyofthegod vidyoyu degistirip duzelttim suan izliyebilirsin kardesim.

• 1080p kalitesindeki trailerı yayınlandı.
  • ff 13 oynamayanlar için dr kitap evinde 35 tl ps3 ff 13 bilginize.Bu fiyata kaçmaz.
    Not: Mağazada görmesemde web sitesinde dolaşırken bu fiyatla karşılaştım.
  • İŞTE BU BEEE
  • quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

ff 13 oynamayanlar için dr kitap evinde 35 tl ps3 ff 13 bilginize.Bu fiyata kaçmaz.

final fantasy hiç oynamadım,eğer bu fiyat doğruysa alıp denerim..bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra

ff 13 oynamayanlar için dr kitap evinde 35 tl ps3 ff 13 bilginize.Bu fiyata kaçmaz.

final fantasy hiç oynamadım,eğer bu fiyat doğruysa alıp denerim..bilgi için teşekkürler

Daha dun gordüm fiyat 35 ytl platinum versiyon
  • Square Enix'in geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde duyurduğu Final Fantasy XIII-2 hakkında yeni bilgi ve açıklamalar gelmeye devam ediyor.Oyunun yapımcısı Yoshinori Kitase ve oyunun yönetmeni Motomu Toriyama, Final fantasy XIII-2 hakkında Japonya'nın önde gelen oyun dergilerinden Dengeki'ye bazı açıklamalarda bulunmuşlar. Bu açıklamalarda ilk dikkat çeken nokta ise oyunun Final Fantasy XIII'e göre çok daha karanlık bir hikaye ve işleyişe sahip olması. Kısacası ikilinin yaptığı açıklamaya göre oyunun hikayesi ilk oyuna göre çok daha karanlık olacak.Final Fantasy XIII'ün kaldığı yerden devam edecek olan oyunda, ilk oyunda bazı karakterlerin sürpriz ve beklenmedik bir şekilde tekrar karşımıza çıkacağı da belirtilmiş.Hikaye adına fazla detay verilmeyen oyunda, oyuncuların kayıp dünya Bunibelle'yı bulmaya çalışacağı söyleniyor. Kış aylarında PS3 ve Xbox 360'a çıkacak olan oyunda ayrıca FF XIII'ün Japonya'da çıkan International versiyonundaki Easy moduna benzer bir modun yer alacağı da belirtilmiş.
    BSC

FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)

• FFXIII-2 için İlk Oyunun Kayıtlarını Saklayın .

Devam oyunu gelen RPG'lerin bazılarında bildiğiniz gibi kayıtlar oldukça önemli rol oynuyor. Hikaye veya özelliklerinizi bu sayede devam oyununa aktarabiliyorsunuz. Anlaşılan Final Fantasy XIII-2'de de benzer bir sistem kullanılacak. Oyunun yapımcısı Yoshinori Kitase ve yönetmeni Motomu Toriyama, yaptıkları açıklama ile Final Fantasy XIII-2 için FF XIII kayıtlarını saklamamızı önermişler. Hikayenin oldukça çizgisel olduğunu düşünecek olur isek muhtemelen bazı özelliklerimiz ikinci oyuna aktarılabilecek. Veya kayıtlara göre yeni oyunda bir ekstraya kavuşabiliriz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FFXIII2_icin_ilk_Oyunun_Kayitlarini_Saklayin-12921.htm

• versustan ümitliyim ama ff 13 den sonra umarım bu oyun iyi olur.

takipteyim.

Oyun hakkinda ilk detaylar geldi asagidaki mesaji ve bu mesaji Turkceye cevirebilecek olan bir kardes varmi acaba? Tesekkur ederim simdiden.

New Final Fantasy XIII-2 details

We?ve got some new details regarding, Square Enix?s upcoming Final Fantasy title, Final Fantasy XIII-2.  You can read them below, but be warned, that it might contain possible spoilers.

Kaynak :http://www.gamersmint.com/new-final-fantasy-xiii-2-details

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 11 Nisan 2011; 5:30:01 >

• The story will be much darker and mysterious, this time around, and will also reveal the events which took place behind the scenes in Final Fantasy XIII. Toriyama has revealed that, the male character in the name will be of equal strength to Lightning, and he?ll be able to fight on even terms with her. He?ll be heading a similar mission to that of, Lightning and will come in her way, as she tries to complete her own. He said that other than Lightning finding true happiness, the after effects of Fang and Vanille?s sacrifice on her and the other characters, will be another central theme in the game. He has even compared the light and dark appearances of Lightning, and her rival respectively to those, of an angel and the devil, but warned not to jump to conclusions about which one is which. Talk of adding shops, experience levels, towns, and moogles have popped up, but nothing has been determined yet. The game is also said to be more fantasy-oriented, as opposed to the futuristic feel of its predecessor.

• Bu konu ile direkt alakasi yok ama yeni psp (NGP) icin Final Fantasy VII remake yapilacak dedikodulari dolasiyor,meraklilarina duyrulur.

Kaynak;

http://www.vg247.com/2011/04/11/ffvii-for-ngp-rumour-looks-suspiciously-like-complete-bollocks/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahs3R
    Bu konu ile direkt alakasi yok ama yeni psp (NGP) icin Final Fantasy VII remake yapilacak dedikodulari dolasiyor,meraklilarina duyrulur.

Kaynak;

http://www.vg247.com/2011/04/11/ffvii-for-ngp-rumour-looks-suspiciously-like-complete-bollocks/

O PSP'yi (NGP'yi) yikarlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.