Şimdi Ara

FiNAL FANTASY XIII-2 <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
7.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baya kafa patlatıyordum ama sabah 7 civarı kalkıyordum geceye kadar sadece zodiac vardı onu alamadım o da oyunun en başlarında ki bazı kutuları açmama gerkiyormuş ondan alamadım ( 1 alma yeri daha vardı ama yaklaşık aynı kutuyu 4000-5000 kere açmak gerekiyordu yani 5000 de 1 ihtimal çıkıcaktı o mızrak salla dedim kim uğraşcak :) )

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

500 saat baya oynamissin hocam:)

• Bende 250 saatte zodiac spear hariç herkesin son silahını almıştım
    yiazmat'ı öldürmek dahil herşeyi yapmıştım puzzlelarla birlikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

aynen ya bende hayran kalmıştım ff XII ya sonra X-2 yi aldım ilk XII oynadığım için onda ki tadı alamadım bu yaz yine bitiririm XII yi yaklaşık 500 saat oynamıştım ama daha çözemediğim birçok şey yoktu

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Final Fantasy XIII-2 (PS3, Xbox 360) : E3 2011 - Teaser (HD)

PS2 de oynadigim FFX 12 gibi olmasi en buyuk istegim.

Artık eski rpg ler gibi oyunların çıkıcağını sanmıyorum , neredeyse bütün rpg ler aksiyon tarzına geçti. Ben zevk almaz oldum:S

• Oyundaki yeni detaylar ,

The monster capture and raising element in the game will bring new strategies to the battle system
    There are monsters specific for each role like Ravager, Commando and Sentinel, the monsters can also grow using Crystarium
    Player can control up to 3 characters in battle, including the monster, but sometimes there will be additional guest characters in the battle
    You can walk in the town, talk to different people and collect info, sometimes you can trigger new events
    The town will be more life-like, for example people will stay under covered area when raining

Moogles will help you search for hidden items and explore in dungeons
    The game will have auto save feature, you can save at anywhere in the game

Kırmızı ile yazılanlar oyundaki yenilikler ve bayağı iyi yöndeki gelişmeler diyebilirim. Zaten oyun yapımcısı biz oyunu yaparken Read Dead Redemption'a özendik falan demişti. Güzel olacak kesinlikle.

Gelelim Kırmızı ile yazılanlara ;

The monster capture and raising element in the game will bring new strategies to the battle system
    Oyunda canavar yakalama ve yetiştirme olacağını ayrıca savaş sistemi için yeni stratejiler geliştirilebileceğinden bahsediliyor

There are monsters specific for each role like Ravager, Commando and Sentinel, the monsters can also grow using Crystarium
    Captureladığımız yani yakaldığımız yaratıkların Ravager, Komando ve Sentinel, gibi özelliklerini Crystarium'u kullanarak genişletebileceğimizden bahsediliyor

Player can control up to 3 characters in battle, including the monster, but sometimes there will be additional guest characters in the battle
    Oyunda captureladğımız yaratıkların dışında battlelarda konuk savaşçılarında olacağından bahsediyor.

You can walk in the town, talk to different people and collect info, sometimes you can trigger new events
    Şehir içelrinde yada mekanlarda yürürken farklı insanlarla konuşmak ve bilgi toplamak, bazen yeni olayların olabileceğinden bahsediliyor.

The town will be more life-like, for example people will stay under covered area when raining
    insanların yağmurda kapalı alanlarda durarak şehirdeki yaşantının nasıl değişebileceğinden bahsediliyor.

Moogles will help you search for hidden items and explore in dungeons
    Moogles gizli öğeleri aramak ve bulmakta bizlere yardımcı olacağından bahsediliyor.

The game will have auto save feature, you can save at anywhere in the game
    Oyun otomatik kaydetme özelliği olacak deniliyor.

http://www.konsol.gen.tr/final-fantasy-xiii-2ye-ait-yeni-detaylar-aciklandi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 15 Haziran 2011; 5:01:20 >

• @ zack06 eline saglik kardes. Yenilikler cok iyi gercekten, ozellikle canavar yakalama canavari yetistirme cok orjinal bir dusunce :)
  • evet ben bu yeniliklerle kesin platinum alırım bu sefer. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

FF 13 den kestiğimiz bölümlerden yeni oyun çıkar demişti yapımcı ekip. O bölümleri 13-2 olarak sunacaklar galiba

bu dediğini zaten 13 çıktıntan neredeyse 6 ay sonra söylemişti yashinori kitase oyundan kestiğimiz sahnelerle yeni bir rpg çıkar diye ve ff13-2 ye de gönderme yapıyordu

.....
  • quote:

evet ben bu yeniliklerle kesin platinum alırım bu sefer. :)

Final fantasy xiii den platinum trophy alamadım ya yardımcı olacak bir kişiye benziyorsun Treasure hunter kaldı bana yardımcı olurmusun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_outbreak

quote:

evet ben bu yeniliklerle kesin platinum alırım bu sefer. :)

Final fantasy xiii den platinum trophy alamadım ya yardımcı olacak bir kişiye benziyorsun Treasure hunter kaldı bana yardımcı olurmusun ?

13'te platinum trophy almadım malesef yarıda bıraktım oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 16 Haziran 2011; 14:24:45 >
  • FF XIII-2 Hayranlarının Gönlünü Alacak.
    .

Final Fantasy XIII, FF hayranlarını ikiye bölse de Square Enix, tüm hayranları şimdiFinal Fantasy XIII-2 ile tek bir noktada toplama amacında.       Oyunun yapımcısı Yoshinori Kitase, orjinal oyundaki hataları kabullendiklerini ve sıradaki oyunda çok daha iyisini yapacaklarını söyledi:    "Biz Final Fantasy XIII'ü sürükleyici bir hikayeye sahip olması açısından yaptık. Bu yüzden bazı oyuncular bununla mutlu olamadı ve XIII'ü eleştirdi. Oyunun çok çizgisel olduğunu ve dünyanın daha geniş olması gerektiğini belirtmişlerdi."     "Final Fantasy XIII-2 ile bambaşka bir deneyim sunma niyetindeyiz. Bu daha çok keşfetme ve çevreyle etkileşime girme öğelerinin bulunduğu bir oyun olacak"

.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-FF_XIII2_Hayranlarinin_Gonlunu_Alabilecek_mi-16688.htm

• Ben dedim zamanında 13'te eskiye yönelik J-RPG alışkanlığı olanlar bu oyundan bişey beklemsin diye , gerçi bende beklemedim ve platinum alma gereği bile duymadım. Öncelikkle bu oyunda summonların gelişleri değiştirilmeli ve yanımızda kalıp savaşmamalı.Final Fantasy 12'dede vardı fakat bir tanesini dahi kullanmadım , kullanılmıyorda. Nerde 7,8'deki o gelişler.

Oyunda gizlilik olması
    Görevlerin köyden yada şehirdeki insanlardan alınması
    Gizli boss dövüşleri olması
    Summonları dövüşerek alma ve Summonları upgrade edebilme

Bu yazdıklarım açıklandı fakat bunları iyi bir şekilde tasarlamaları lazım umarım iyi olur diyelim.
  • Square Enix'in Final Fantasy serisinde bir ilki gerçekleştirerek devam oyunu olarak hazırladığı Final Fantasy XIII-2'nin, yirmi dakikalık oyun içi görüntüleri Japan Expo'dan gelmeye başladı.

• XIII'ü dün bitirdim. Devam oyunun geleceğini biliyordum. O yüzden bitirir bitirmez youtube'a girip ilk gösterilen trailerı izledim. Gördüklerime şaşırmadım desem yalan olur. Lightning şövalye vari bir şeye dönüşmüş. İlk oyundan Snow, Sazh ve Hope yok. (Büyük ihtimal öldüler) Ortalık Sarah ile yeni karakter Noel'e kalmış. Gerçi karakterlerden çok hikayenin nasıl devam edeceğini merak ediyorum zira ilk oyun öyle bir yerde bitti ki her şey olabilir.
    Senaryo hakkında bir bilgi verildi mi hiç?
    Bir de XIII'te görevleri yapmanın bir artısı var mıdır?
  • Başarılı bir JRPG olsa da sıradan oynanışı ve işleyişi ile Final Fantasy hayranlarını bir nebze de olsun hayal kırıklığına uğratan Final Fantasy XIII'ün devam oyunu önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde, muhtemelen Ocak ayında çıkışını yapacak.PS3 ve Xbox 360 için yapımı devam eden Final Fantasy XIII-2 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.      Square Enix tarafından yayınlanan bu yeni görüntülerde oyunda karşılaşacağımız ilginç bir özelliğe de yer verilmiş.Görüntülerde kontrol edeceğimiz karakterlerden Noel'i Final Fantasy serisinin değişmez unsuru Moogle'ı fırlatırken görüyoruz. Anlaşılan oyunun yapımcıları Pokemon'a özenmiş. Bu kullanımın ne işimize yarayacağı, yani Moogle'ın bize nasıl yardım edeceği ise şimdilik bir muamma.
    .
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Final_Fantasy_XIII2de_Moogle_Firlatacagiz-18455.htm

•  FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)

FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)

FiNAL FANTASY XIII-2  <Ana Konu> (Yeni Video ve Resimler Eklendi)

• quote:

Ben dedim zamanında 13'te eskiye yönelik J-RPG alışkanlığı olanlar bu oyundan bişey beklemsin diye , gerçi bende beklemedim ve platinum alma gereği bile duymadım. Öncelikkle bu oyunda summonların gelişleri değiştirilmeli ve yanımızda kalıp savaşmamalı.Final Fantasy 12'dede vardı fakat bir tanesini dahi kullanmadım , kullanılmıyorda. Nerde 7,8'deki o gelişler.

Oyunda gizlilik olması
    Görevlerin köyden yada şehirdeki insanlardan alınması
    Gizli boss dövüşleri olması
    Summonları dövüşerek alma ve Summonları upgrade edebilme

Bu yazdıklarım açıklandı fakat bunları iyi bir şekilde tasarlamaları lazım umarım iyi olur diyelim.

Umarım adam gibi değiştirirler. Sağda solda gizli yerler/eşyalar/bosslar olması en cezbeden yeriyidi oyunun benim için. 7de 8 de az gezmedik haritayı, hele 8 de bütün upgradeleri tamamlayacağım diye ekstradan 20 saaat harcamışımdır. Gizli ve zor alınan summonlarda ayrı bir güzellik katar.

Bu arada niyeyse Moogle bana hep Oğuz Aral'ın Avni'sini hatırlatır. Kulağa onun konuşması gibi geldiği için galiba :)

• Final fantasy x-2'yi hatirladinizmi?Kotu kizlar vardi...Umarim o sekilde olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TidusFF

Final fantasy x-2'yi hatirladinizmi?Kotu kizlar vardi...Umarim o sekilde olmaz...

umarım tam bir rezillikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow44

quote:

Orijinalden alıntı: TidusFF

Final fantasy x-2'yi hatirladinizmi?Kotu kizlar vardi...Umarim o sekilde olmaz...

umarım tam bir rezillikti

Bence mükemmeldi zor puzzlelar vardı ve battle sistemi garip olsada güzeldi..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.