< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 9 Nisan 2020; 19:29:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 9 Nisan 2020; 19:29:53 > |
Her ne kadar seninle ters düşsem de bu konularda burada doğruyu söylüyorsun.2 yıldır sözde çeviri yapılan ve sessiz sedasız askıya alınan yamayı birilerinin çevireceğini görünce 24 saat geçmeden devam etme kararı almışlar.Tamam yeri geliyor savunuyoruz ama yeri gelince de eleştirmek gerek.Anlam veremiyorum artık.
|
bu arada Sasua arkadaşımız yamayı çevirme niyetinde bugün konuştuk.
benden rica etti gerçi rica etmesinede gerek yok. isteyen çevire bilir.10 kişide çevire bilir :))) kimin çevirmeye niyeti varsa zaten ben diyorum her zaman çevirmem diye.(tabi 3 5 senede çıkmayacaksa :) benim içinde sizin içinde iyi olur çok daha kaliteli bir yama ile oynarız. |
onlar yamayı askıya almış hocam.
yakup hocam ücretsiz çıkaracak arkadaş. kendiside oynamak istiyor oyunu. |
Hocam ben ne dds den ne tga dan anlarım :D bir de bugün 1500 kelime çevirmişim burdan dönmek çok zor olmaz mı?
|
10 kişi dediğiniz kim ? kimse çevirmiyor oyunu.arkadaş ben çevireyim dedi bende memnuniyetle kabul ettim.
kendisi daha önce oyun çevirmiş.ing de iyi çevirisi bitince oynarsınız. İıŞşĞğ desteklemiyor oyun. tool içinde desteklemeyen karakterleri ekleme seçeneği koymuşlar ama olmuyor. saolasun koca forumdan bir arkadaş ilgilendi ama sonuç alamadık. açıkcası pekte bir yardım geleceğini beklemiyorum bu forumdan. |
Cevabı yanıtladığınız mesajda mevcut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 12 Nisan 2020; 3:45:22 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gameingo -- 12 Nisan 2020; 17:46:55 > |
|