Şimdi Ara

Final Notlarını Girmek İçin Son Günü Bekleyen Hoca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaş bu insanlık mıdır? Velev ki bütünlemeye kaldım 2 gün sonra zaten bütler başlıyor. Bu nedir yav, isyanım var ulen

• anladık üniye gidiyorsun blok
  • benim hoca -.....- o günü de geçti ertesi gün akşama doğru girdi
  • Bir bölüm dersini bizde başka bir hocadan 50-100 kişi arası alıyor. Kadın sınav günü okuyup ertesi gün öğrenci işlerine veriyor. Yani bilmiyorum ama bunun yaptığına ne denir? Uzak şehirlerden gelenlere yazık, ben yine ailemle birlikte yaşıyorum ve şanslıyım aslında onlara göre. Öğrencileri iplememe durumu var maalesef...
  • Oldu o zaman
  • okullardan ve hocalardan nefret ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütünleme sınavının olduğu gün gidip, geçip geçmediğimi öğrendiğimi bile hatırlıyorum. Şikayet mekanizmalarının en işe yaramaz olduğu kurum üniversiteler. Bu başıboşluğu da sonuna kadar kullanıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün derslerin son günü
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla benim hiç böyle dertlerim olmadı. Bir dersten kalıp kalmadığımı sınav kağıdını verdikten sonra biliyordum zaten

Bir gün çok arada kalmıştım, geçtim mi kaldım mı diye sınavdan hemen sonra hocanın odasına gittim, hocam benim kağıda bakalım dedim. Açtık baktık, kalmışım. Dedim hocam bütte görüşürüz, o da görüşürüz dedi çıktım

Çok dandik bir üniversitede okuduğum için olsa gerek hoca öğrenci ilişkileri ciddi değildi.
  • Hangi okul, bölüm ne hocam
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene Türk Dili 1 vizesine girdim, 100 bekliyorum lisede eşit ağırlıktım ve sınav çok kolaydı. Üniversitede eşit ağırlıktan öğrencisi olarak sayısal bir bölümü tercih geçerek(Elektronik) değişik bir dönüş yaptım :D Neyse hocam bi baktım sisteme 60 mı 70 mi ne yazıyor, uzaktan eğitim dersi ve hocayı tanımıyorum. Sistemde öyle anlatıyor yaşlı bir dayı, neyse verdim itiraz dilekçesini ve beni telefonla aradı. Dedi işte evet senin kağıdında bir hata var. Finalde bunu hallederiz dedi. Finalden de yüksek not bekliyorum o da 55 geldi. Yani ne kadar muhteşem bile olsan yamuğun birine denk geldiğinde işin çok zor. Bu yüzden şansın da olmalı, yoksa çok sıkıntılı oluyor.
  • Bizimki vizeyi finalden sonra okudu.Daha okuması gereken bir proje ve final var.Notların girilmesine 2 gün kaldı.Nasıl yetiştirecek merakla bekliyorum
  • Ölüyen Yürüler kullanıcısına yanıt
    Vay be, senin okul hangisi hocam :D
  • SaintsComming kullanıcısına yanıt
    Pamukkale Üniversitesi
  • bizde büt yok ona şükret sen
  • Bizim ünide dün harf notlarının verilmesi için son gündü. Arkadaşın bırak finali vizesi bile açıklanmamıştı daha. Harf notuyla birlikte öğrendi her şeyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

anladık üniye gidiyorsun blok

Anladik, uniye gitmiyorsun ve bunu fena halde dert ediniyorsun. Uniye gidenler batiyor sana.

Ya da trollsun(umarim).

• quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

quote:

Anladik, uniye gitmiyorsun ve bunu fena halde dert ediniyorsun. Uniye gidenler batiyor sana.

Ya da trollsun(umarim).

2 üni bıraktım bu sene 3.ye başlıcamda sıkıcı bu muhabbetler ne gerek var şimdi ilkokul çocuğu gibi zırlamaya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

quote:

Ya da trollsun(umarim).

2 üni bıraktım bu sene 3.ye başlıcamda sıkıcı bu muhabbetler ne gerek var şimdi ilkokul çocuğu gibi zırlamaya

Bu mantığa göre konu dışında açılan bütün konulara aynı tepki verilebilirdi hocam ya. Saçma bir düşünce bence. Siz belki de üni okumaktan bıktınız o nedenle tahammül edemiyorsunuz. Yani bir sebebi olmalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erich Fromm -- 9 Ocak 2018; 16:51:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.