Şimdi Ara

Final Yayınlarına Çalışanlar Yeşillendirsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • insta reklamlarında gördüm..final sayısal set 444 tl..temelden orta sevıyeye cıkarmaya yardımcı olur mu..? Fiyatı cok cazip geldi suankı soru banka ve konu anlatım kıtaplarının fıyatlarını dusununce..

Final Yayınlarına Çalışanlar Yeşillendirsintrendyol.com
    Final Yayınları TYT Başlıyorum ve Bitiriyorum Seti (SAYISAL) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/final-yayinlari/tyt-basliyorum-ve-bitiriyorum-seti-sayisal-p-747241348

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snrturkmen -- 20 Kasım 2023; 15:7:8 >

• eyüp boncuk bana ekonomiden dolayı pahali yapmak zorundayız demişti !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aha geliyor.... o geliyor...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bunların ucuz olma sebebı ne..yayanın ıcerıklerı kotu mu..?

• snrturkmen kullanıcısına yanıt

final yıllardır ygs lgs dönemi o zaman ki ortaokul falan acayip büyüktü sanırım 5 6 yıl önce kitap basmamaya başladılar battilar gibi bir şey oldu şimdi 3d, orijinal, işler bunlarla rekabet etmeleri için karı azalmışlar olay bu hala baya kazaniyorlardir. Yani eyup hocanın silinen konuda söylediği yok baskı yok kağıt fiyatı zaten hikaye rekabet dediği şey de bu youtuberlar yayinevleri zaten popülarite kendilerinde olduğu için rakip olmalarına rağmen kendi aralarında fiyat politikası belirlemişler mesela 345 diyor ki örneğin 270 tiye satıyorum beni almayan gidip bilgi sarmal alacak sen de ucuzdan satma belirlediğimiz fiyata sat zaten tekel bizde hepimiz kazanalım mevcut durumda da direkt devlete pahalı yav diye sallayıp yükü atıyorlar işte

• bunun farkındayım zaten..bır baska konuda soru bankası kıtapların 2023 eylul basım malıyetlerıyle ılgılı konu acmıstım..en baba 350 sf renklı kıtap bıle 80 tl mal oluyorken 250 300 tl fıyat ıstemelerının abest oldugunu soylemıstım...eyup hoca ya da benım hocam yayınları dıger youtuber kanalları gıbı mesala mert hoca rehber mat rustu hocaya gore yarı fıyatı..gecen hafta yasadıgım ılın en buyuk kıtapcısına gıttım eyup hocaının 3d mat tyt ayt konu kıtaplarını 137.5 tl ve 161 tl ye aldım..3d benım hocam kitapcılara ıskonto oranlarını yukske tutuyor..ama mert hoca rehber mat rustu hocaya yaklasamıyorsun..

bu konuyu acma sebebım fınal alınır mı..ıcerık olarak soru kalıbı olarak osym yakın mı..koun kıtaplarına paralel fınal soru bankaları gorencıye artı katar mı..?

• Eyüp baloncuk söğüşçü olarak yeni vergi rekortmeni olabilir  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 20 Kasım 2023; 20:25:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kıtp fıyatlarını uygun tutuyor sanmıyorum..345 yazarı gıbı ferraıye bınecegını ya da karekok yazarı gıbı vergı rekortmenı olacagını.. 

hamza hocaydı sanırım paragrafın ritmi kitabını bir ara baya ucuza satıyordu eyüpb'den daha insaflı

• eyup b kıtap fıyanı belırledıgını sanmıyorum 3d belırlıyor kendı cıakrdıgı kr kıtabına bakmadım..ben 3d yayınlarına çalışıyorum..paragraf konusuna gelınce yayın pek aramıyorum kım ucuzsa onu alıyorum sonucta paragraf soruları her zaman bır yerlerden alıntıdır..ya akademık bır makale ya da bırısnın soylesınden alınmsıtır..ucuzkıtapaldan kutlu hocanın paragrafın nabzı kıtabını 40 tl ye aldım 336 sf kıtap hem soru sayısı da fazla..

ve herkesın onerdıgı su meshur ezberbozan serısı paragraf kıtabını onlıne sıtelerde 180 200 tl ıken yerel kıtapcıda ıyı ıskotoyla 125 tl aldım..yeter de artar..

madem öğrencilerini çok seviyor daha ucuza satabilecek yayınlarla çalışabileceğini düşünüyorum çünkü kitlesi var sadece kitap lazım ama kr akademiyle anlaşıp 250tlye sattıktan sonra paragöz değilim demesin

• tamamen haklısın kardesım sen bana yukarda belkı bana laf vurdun vergı cumlesıyle ama ben de aynı gorsuteyım..bırılerı 100 tl bandında kıtap satarken dıgerlerının 250 300 tl kıtap fıyatlarını ıste malıyetler zırvalıgı ardına saklanarak ıstemesını yanlıs buluyorum..ben bu konuyu en cok arastıran kısıyım benım zamanımda bu kadar pahalıd egıldı bır anormallık var..kıtap basım ucretlerıne bakıyorum 350 sf renklı kıtap basımı 80 tlye gelıyor arakdas daha az sayfadakı bır soru bankası nasıl 300 tl oluyor dıyorum ama demekle kalıyorum..3 gun once rustu hcoanın hollywood tarzı kıtap tanıtım vıdeosunu ızledım sıfrı paragraf kıtabı lınkı paylasmıs baktım 224 sf paragraf kıtabı 299 tl..vıdeo altına hocam 300 tl olsaydı nasıl alacaktık..emegınıze saygı duyuyorum ama fıyatlarınız cok yuksek yazdım..1 gun sornra kanaldan banlandım..eyup hocayı sevme sebebım fıyatı elestırdıgınde senı kanaldan banlamıyor ve sana bır cevap yazıyor..ve 3d yayınların kıtapcılara olan ıskontosu yuksek..

artık pek onemsemıyorum..su zamanda Allah aılelerın yardımcısı olsun..2 3 cocugu varsa her dersten 1 soru bankası ya da ka alsa butcelerını cok zorlar..

ogrencıye dusen arastırmak sımdıkı kusak umrunda degıl gıbı..ben yayınların fıyatlarına baktım mert hoca rehber rustu hoca vb..bana en uygun fıyatlı eyu hoca geldı sorna benım hocam yayınları..ama devamlı sıtelerı de takıp edıyorum dedıgm gıbı ucuzkıtapal egıtım ya da roman ındırımı gordum mu alıyorum..

• final, sınav gibi eski yayınlar kendini yenileyememiş vasat yayınlardır

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

ben de sıparıs vermeyı dusunuyordum..fıyatı benı baya cebetti..olmadı elımdekı kaynaklarla 2.doneme kadar ıdare edeyım..eyw tsk ederım kardesım..peki ebanın sıtyesınden tyt ayt soru bankaları var bunları cozmem benı gelıstırır mı..bu yen ı sınav sıstemı ve yenı nesıle yabancıyım en son 1 yıl once alese gırdım 50 soruda 40 netım vardı..yenı nesıl mat testelerıne baktım sorunun cevaıbnı duzyazıya gızlemısler gıbı sure sıkıntı gıbı..bıraz hızlandırmak ıstıyorum..ayt mat hedefım 25 30..eba bana yardımcı olur mu yazıcım var..?ben sorularını ınceledım yenı nesıl sorularda var ebada.. kendımı gelıstırmeden aynı sorularda donup dolaşmak ıstemıyorum..eba ucretsız kıtapları hakkında bılgın varsa aydınlatır mısın.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snrturkmen -- 20 Kasım 2023; 21:31:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snrturkmen

ben de sıparıs vermeyı dusunuyordum..fıyatı benı baya cebetti..olmadı elımdekı kaynaklarla 2.doneme kadar ıdare edeyım..eyw tsk ederım kardesım..peki ebanın sıtyesınden tyt ayt soru bankaları var bunları cozmem benı gelıstırır mı..bu yen ı sınav sıstemı ve yenı nesıle yabancıyım en son 1 yıl once alese gırdım 50 soruda 40 netım vardı..yenı nesıl mat testelerıne baktım sorunun cevaıbnı duzyazıya gızlemısler gıbı sure sıkıntı gıbı..bıraz hızlandırmak ıstıyorum..ayt mat hedefım 25 30..eba bana yardımcı olur mu yazıcım var..?ben sorularını ınceledım yenı nesıl sorularda var ebada.. kendımı gelıstırmeden aynı sorularda donup dolaşmak ıstemıyorum..eba ucretsız kıtapları hakkında bılgın varsa aydınlatır mısın.?

Benim zamanımda ebadaki sorular çok zor değildi ama konuyu kavramak için iyidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• çöp oğlu çöp dershane vermişti kalem vurmadım

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

kargo karsılıgı gonder..?

kilosu 2-3 tl den sattım

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

peki..Final Yayınlarına Çalışanlar Yeşillendirsin o kadar fıyata hazırlanan bırıne verseydın daha ıyı olurmus..saglık olsun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.