Şimdi Ara

Finalin adı Fenerbahçe - akhisar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 26 Nisan 2018; 20:33:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• helal olsun valla taktir ettim
  • zuhahahahahaahaha
  • Soyadı ne kanka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler Fenerbahçem. Cesur olan kazanır.

• Beyler abartmayalim ayip. Hakli haksiz ayri konu. Ama biz haksizliga ugradigimizi dusunsek, biz de bunu isterdik, tebrik edip gecelim, bu konu uzamasin.

• tergen T kullanıcısına yanıt
    😂
    Yazık lan😂

Kurulun %70i bjk uyesi olmasina ragmen boyle bir karar cikmis hala konusuyorlar😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Besiktasa helal olsun

• Ne hikmetse bu gurur, onur, efendi, şeref gibi haysiyetli kelimeleri sadece BJK taraftarları kendilerini övmek için kullanmaktan çekinmiyor. Bunun psikolojide bir sendrom olarak tanısı vardır, biraz araştırırsanız bulursunuz.

Maça gelince, adı üstünde sadece bir maç ve bir oyun. Öyle ilahlaştırılacak bir durum yok ortada.

Bu işi bu duruma getiren BJK kulübünün bazı aklı evvel idarecileriydi, şimdi de sizin gibi taraftarlara şirin gözükmek için oynadıkları tiyatroyu devam ettirmeye çalışıyorlar. Sizler de uyutulup, gururLanmaya devam edin.

@4F3

Öbür konudaki mesajın silinmiş buradan okursun...

• Yalnız finalde Akhisar yerine GS'yle karşılaşmayı isterdim.
    Akhisar bize ters oluyor hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Ne hikmetse bu gurur, onur, efendi, şeref gibi haysiyetli kelimeleri sadece BJK taraftarları kendilerini övmek için kullanmaktan çekinmiyor. Bunun psikolojide bir sendrom olarak tanısı vardır, biraz araştırırsanız bulursunuz.

Maça gelince, adı üstünde sadece bir maç ve bir oyun. Öyle ilahlaştırılacak bir durum yok ortada.

Bu işi bu duruma getiren BJK kulübünün bazı aklı evvel idarecileriydi, şimdi de sizin gibi taraftarlara şirin gözükmek için oynadıkları tiyatroyu devam ettirmeye çalışıyorlar. Sizler de uyutulup, gururLanmaya devam edin.

@4F3

Öbür konudaki mesajın silinmiş buradan okursun...
    maç falan yok ortada kardeşim ne maçından bahsediyorsun. dünyanın neresinde olursa olsun savaş ve kargaşa içinde maç olmaz. şampiyonlar liginde aynı olay olsaydı fenerbahçe 2 sene men yerdi emin ol buna. böyle adaletsiz bir kararın ardından hala savunabiliyorsunuz ya kendinizi yazıklar olsun. evet şeref onur ve adalet, beşiktaşlılık duruşu. takımımla bir kez daha gurur duydum.

daha kendi stadınızın güvenliğini sağlayamıyorsunuz, rakip teknik direktörüne ve futbolcularına saldırıyorsunuz, ardından bu haksızca verilen kararın ardından rakibi korkmayla sahadan kaçmakla suçluyorsunuz. sadece komiksiniz

kumpassa tiyatroysa bütün olay evet bizede yapıldı 1453 kartalları gezi parkı döneminde fakat biz hükmen mağlup sayıldık. ben bu maçlar arasında bir fark göremiyorum verilen kararlar dışında.

böyle korktular kaçtılar isteğimizi aldık tarzı ergen kafasıyla türk futbolu bir yere varamaz

beşiktaş bu hamlesiyle bu tarz olayların normal karşılanmaması ve göz yumulmaması gerektiğini yerinde bir kararla göstermiştir.

beşiktaşlılık duruşudur onurdur haysiyettir saygıdır şereftir ne sendromu olduğuda umrumda değil başka takım taraftarıda olsam saygıyla karşılardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 26 Nisan 2018; 21:24:27 >

• Kupayi alin tebrik edeyim.

Benim derdim fenerbahce takiminin kendisiyle burdaki taraftarlarla vs degil. Hukumet bu isin icine girmeyecekti yanlis yapti. Yabanci kaynaklara dusuyor o gunden beri haberler yakinda FIFA turkiye yi tum musabakalardan men edebilir.

Besiktasin tepkisini hakli buluyorum.
  • kaçtılar
  • Fifa kim la men ederse etsin sanki cl kupasını alacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Kupayi alin tebrik edeyim.

Benim derdim fenerbahce takiminin kendisiyle burdaki taraftarlarla vs degil. Hukumet bu isin icine girmeyecekti yanlis yapti. Yabanci kaynaklara dusuyor o gunden beri haberler yakinda FIFA turkiye yi tum musabakalardan men edebilir.

Zahmet olmazsa o FIFA'nın şu aşağıda bir TS taraftarının öğünerek hazırladığı videodaki sayısız TS-FB maçlarını da yorumlamasını rica edelim, bizim maç değil ama aşağıdaki maçlar belki alacakları kararlarda kendilerine yardımcı olabilir.

Bizim de işimiz Beşiktaş, taraftarıyla yada başka renklerle değil.

Muhtemelen kapalı kanalda verilince ve rakip takım da olunca FB'nin Anadolu'da bazı şehirlerde oynadığı maçları izlememişsiniz.

İzleseydiniz, bu maçın öyle iptal ettirilecek, kaos ortamına dönüştürülecek bir maç olmadığını gayet net anlardınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Kupayi alin tebrik edeyim.

hükümet futbola karışalı çok oldu.her yere yeni stad yaptılar size de tamamı olmasa da hatrı sayılır yardım ettiler stadı yaparken. tt arenayı da toki yaptı. bi Fenerbahçe yararlanamadı bu ekonomik iltimaslardan.gs nin her sene vergi borcu silinir Fener öder hepsini.o zaman konuşacaktınız maalesef.yapılmasın demiyorum ama kulüpler yapmalı bu stadları bedavadan konmamalı.

ayrıca maçı tatil edecek kadar büyük olaylar olmadı.bu konudada en son konuşacak taraftar bjk taraftarıdır hele ki inönü zamanlarında.zamanında samiyeni attılar Fenerbahçe ye . o maç tatil edilmediyse hiçbir maç edilmemeli.

vodafone parkta hasan çetinkaya nında kafası yarıldı ama tatil olmadı.illa t.d nin mi yaralanması lazım tatil için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uchiha-İtachi -- 27 Nisan 2018; 0:7:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

hükümet futbola karışalı çok oldu.her yere yeni stad yaptılar size de tamamı olmasa da hatrı sayılır yardım ettiler stadı yaparken. tt arenayı da toki yaptı. bi Fenerbahçe yararlanamadı bu ekonomik iltimaslardan.gs nin her sene vergi borcu silinir Fener öder hepsini.o zaman konuşacaktınız maalesef.yapılmasın demiyorum ama kulüpler yapmalı bu stadları bedavadan konmamalı.

ayrıca maçı tatil edecek kadar büyük olaylar olmadı.bu konudada en son konuşacak taraftar bjk taraftarıdır hele ki inönü zamanlarında.zamanında samiyeni attılar Fenerbahçe ye . o maç tatil edilmediyse hiçbir maç edilmemeli.

vodafone parkta hasan çetinkaya nında kafası yarıldı ama tatil olmadı.illa t.d nin mi yaralanması lazım tatil için.

Alıntıları Göster
    Devletin stad yapmasi fln ayri mesele turkiye nin her yerine stadlar yapildi onu takdir ediyorum o ayri mesele. Vergi borcu siliniyor yanlis mi yanlis ama tum buyuk firmalara iltimas geciliyor malesef. Yanlis haklama haklisin demek istiyorum bu konularda.

bu macin tatil edecek kadar buyuk olaylar olup olmamasi senin benim kararim degildir, elbette goruslerimizi belirtecegiz ama hakemin tatil edip maca cikmayin demesi sonrasinda bu alinan karar tutmuyor iste.

Tabiki sadece td degil saha icinde hicbir topcu malzemeci vs zarar gelmemeli gelirse buyuk yaptirimlar olmali asla aksini idda etmiyorum. Hakem keske her boyle olaylarda maci tatil edip hukmen rakibe verse bu olaylar anca boyle durur.

Keske oyle bi sistem olsa her karar uygulansa her takima besiktasi feneri bi alanyaspordan fln ayirmadan kararlar alinsa adaletli sekilde. O zaman sadece olayi cikartanlara kizariz.

• Ya bıraksana fenerin çoğu maçı böyle geçiyor azıcık adam olunda itiraf edin açın derbileri izleyin ne şartlarda oynamış fener hangi takım fenerin oynadığı şartlarda derbi kazanabilir ? sahaya atılanlar yüzünden şampiyonluk maçı ara verildi tatil edilmek yerine devam etti o dönem sesiniz neden çıkmadı ? Bjkli oyunlar taraftarı tahrik etmese bu olay uzamayacaktı ki maçın tatil edilmesi komedi hakem yönetemedi ve bjk tilki şenolda bunu kullandı efendiler sizi videolar ortada az yüzünüz kızarsın oğuzhan tolgayı itiyo sesiniz çıkmıyo bunlara adamsınız ya.

• Bjk firsatcilik yaoti kimse bos yapmasin.

Evinde 2 gollu beraberlik almissin deplasmanda 10 kisi 45dk 0-0 mac oynaman lazim... Tur sanslari zaten cok azdi bunu da firsat bildiler. Olay bu. Kimse romantiklesmesin yok bi tepkidir yok sudur budur. Bjk deplasmanlarinda buyuk takimlarin yasadiklarini hepimiz biliyoruz.

• Olması gereken buydu zaten. Futbol erkek işidir, korkakların finalde ne işi var ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.