Hala bu soruyu soruyorsan çalışma, okulu bırak derim
naasıl yanii.
ben 10 gün önceden çalışmaya başladım bu vize dönemine , genelde öyle yapıyorum , ama bu durumda bile 7 dersin 3 ünde çok iyi notlar alabildim , bi derste en kötü not benim , kalanlar ortalama , tabi derslere imza atıp çıktığım için 10 gün yetmedi , finalde en azından 15 gün önce başlamayı düşünüyorum artık derslerede giriyorum yeterli olucaktır inş...
ama sen matematik öğrencisisin , gerçi 1. sınıfta dersler aşağı yukarı aynıdır( bende end. müh.) , sayısal derslere girip takip edersen 2-3 günlük sıkı bi çalışma(bir sayısal ders için) her türlü iş yapar yeterki derslere gir ve takip et , fazla kasmana gerek kalmaz , bunları yapabilsen zaten en yüksek notları alırsın :D
sözel derslere bişey diyemicem , kelin dermanı olsa başına sürer misali ...
bizim 2. vizelerde başlayacak 2 haftaya kadar ama mikroekonomi nasıl kurtarılır hala bir fikrim yok. ilk vize zaten berbat.
sınavdan 1 gün öncesi çalış yeterli
kapesiteni bilmiyormusun ?? vizede zayıf olan yada kurtulması zor olanlara çalış bol bol önceden..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme