Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.505
Cevap
515
Favori
1.293.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nétwork

ATM'den para yatırma işini neden hala yapamazlar anlamıyorum. Teknik bi açıklama düşünüyorum ama o da yok.

ATM'lerin operasyonu sanırım şubelerde. Enpara sistemine şubeleri hiç karıştırmak istemedikleri için ATM'leri kullandırmak istemiyor olabilirler.
    Sonuçta bu sistem şubelerin mevduat kaybına yol açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

ATM'den para yatırma işini neden hala yapamazlar anlamıyorum. Teknik bi açıklama düşünüyorum ama o da yok.

ATM'lerin operasyonu sanırım şubelerde. Enpara sistemine şubeleri hiç karıştırmak istemedikleri için ATM'leri kullandırmak istemiyor olabilirler.
    Sonuçta bu sistem şubelerin mevduat kaybına yol açıyor.

Hesabın bağlı olduğu bi şubesi olması şart sanıyorum. Bu da merkez. Çünkü ortada bi hesap numarası söz konusu ve işlemlerde hedef nokta seçilmesi lazım.
    Para çekme var ama para çekme yok. Neyse bekleyelim, yılbaşına kadar gelir diye umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

İngye iyi alismistim. Sevmiştim. Ama duygularimla oynadı. Bosadim

turkcellden aveaya geçtin...
    ingden enparaya transfer oldun...
    hocam bu yıl çok radikal adımlar attın

şampiyon kimse ondan yanayım herzaman

Seneye fenerlisin o zaman

o haric

• quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

ing faizleri artırmış eski hesap sahiplerine de 9,5 faiz veriyor üstelik hoşgeldin faizi 2 ay geçerliymiş

Hocam selamlar;
    eski hesap sahiplerine nasıl 9 5 veriyor hesabı kapatip acmak mi gerekiyor
  • quote:

ing faizleri artırmış eski hesap sahiplerine de 9,5 faiz veriyor üstelik hoşgeldin faizi 2 ay geçerliymiş

8,25 e kadar düşürdükleri faiz rakipler çıkıp paralar gitmeye başlayınca nasılda yükselttiler yeniden.%10dan yatırdım bile artık çok geç ing.hele birde yemeksepeti kampanyası varken ingnin yakınından geçmem.

atmden para yatıramama olayı gerçekten kötü olmuş.şubesiz bankacılık internetten ve atmden bütün işlemlerinizi yapabilirsiniz deyip atmden para yatırma işini hala halledememiş olmaları çok acaip.ben eft kullandığımdan hiç bir sıkıntı olmuyor.ama genede bir seçenek olarak koysalarmış güzel olurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgungorkem

quote:

Hocam selamlar;
    eski hesap sahiplerine nasıl 9 5 veriyor hesabı kapatip acmak mi gerekiyor

Bana hala 8.25 veriyo, 15 aylık müşteriyim...
  • ıng faizler aynı.
    enpara akar.
  • bende birikimlerimi geçiriyorum yavaştan. Faizlar diğer bankalarda iyice düşmeye başladı 6-7 civarına kadar indi. Bu yüzden geçirmekte fayda var.Bu arada bilmeyenler için garanti , yapıkredi gibi bankalardanda cep telefonu yoluyla yapılan işlemlerde ücretsiz halledebilirsiniz eft/havale işinizi.
  • Dün öğlen başvurdum biraz önce dışarıda müşteri yetkilisiyle buluştum ve kartımı aldım. Çok hızlılar. Eve bankacı sokmak istemedim. Bankamatikten para yatırma olayını sordum. Henüz bir netliğin olmadığını söyledi.

Kalem çok şık ayrıca kaç uç ki bu? Kullanırım ben bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Ray

Dün öğlen başvurdum biraz önce dışarıda müşteri yetkilisiyle buluştum ve kartımı aldım. Çok hızlılar. Eve bankacı sokmak istemedim. Bankamatikten para yatırma olayını sordum. Henüz bir netliğin olmadığını söyledi.

Kalem çok şık ayrıca kaç uç ki bu? Kullanırım ben bunu.

Kitapsan'da uçlu kalem için kurşun kalem ucu falan diye anlatırsanız anlıyorlar. Paketin 2-3 TL fiyatı olması lazım.
  • iş bankasının mobile android uygulaması mukemmel.
    umarım enpara da aynısına yakın bir uygulama geliştirir..
  • Finansbank şubeden yapamıyormuyuz ? İlla eve mi gelecek elemanlar
  • dün gece kartımın neredeyse 1 aydır teslim edilmemesi konusunu twitterdan ilettim kendilerine,saat 11 gibi aradılar.kuryeye yönlendirdiklerini bundan dolayı geciktiğini söylediler.en kısa sürede teslim edileceğini,özellikle ilgileneceklerini söylediler.

öğleden sonra 3 gibi,müşteri temsilcisi aradı ankara'dan gelmişler eskişehir'de ev tarifi istediler.çok şaşırdım ve memnun oldum.kartımı teslim ettiler.

aklımdaki soruları telefondaki yetkiliye sordum :
    1) 2 ay gibi bir süre içerisinde finansbank atmlerinden para yatırma işlemleri de aktif olacakmış.
    2) şans oyunları ödemesi finansbankta da olmadığından kısa vadede imkansızmış.
    3) çok kısa bir sürede mobil uygulamalar gelecekmiş ,
    4) kartlar isimsiz,son kullanma tarihlerinden sonra üzerinde isim yazanları geliyormuş.5 sene sonra yani :)
    5) 18.000 abone olmuş kullanıcıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 13 Kasım 2012; 17:07:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Finansbank şubeden yapamıyormuyuz ? İlla eve mi gelecek elemanlar

Hocam ben bir alışveriş merkezinin yemek katını yazmıştım başvururken. Bugün aradılar fakat ben yarın buluşmayı teklif ettim. Gece İstanbul'a geri döneceklerini söylediler sonra evime 200 metre uzaklıkta bir park tarif ettim işlemleri hallettik açık havada. Önceden kurye ile gönderdiklerini fakat yaşanan bazı sorunlar nedeniyle artık müşteri temsilcilerinin gezdiğini söyledi müşteri temsilcisi hanım.
  • quote:

quote:

Hocam ben bir alışveriş merkezinin yemek katını yazmıştım başvururken. Bugün aradılar fakat ben yarın buluşmayı teklif ettim. Gece İstanbul'a geri döneceklerini söylediler sonra evime 200 metre uzaklıkta bir park tarif ettim işlemleri hallettik açık havada. Önceden kurye ile gönderdiklerini fakat yaşanan bazı sorunlar nedeniyle artık müşteri temsilcilerinin gezdiğini söyledi müşteri temsilcisi hanım.

O ne ya öyle, yemek katı, park filan, garip yani
    Adam gibi şubedende alsanız ya kardeşim

• quote:

dün gece kartımın neredeyse 1 aydır teslim edilmemesi konusunu twitterdan ilettim kendilerine,saat 11 gibi aradılar.kuryeye yönlendirdiklerini bundan dolayı geciktiğini söylediler.en kısa sürede teslim edileceğini,özellikle ilgileneceklerini söylediler.

öğleden sonra 3 gibi,müşteri temsilcisi aradı ankara'dan gelmişler eskişehir'de ev tarifi istediler.çok şaşırdım ve memnun oldum.kartımı teslim ettiler.

1) 2 ay gibi bir süre içerisinde finansbank atmlerinden para yatırma işlemleri de aktif olacakmış.
    4) kartlar isimsiz,son kullanma tarihlerinden sonra üzerinde isim yazanları geliyormuş.5 sene sonra yani :)

3. ve 5. maddelerde yanlışlıklar var.

Finansbank'ın şans oyunları ile anlaşmaları var. nesine.com, tuttur.com, bilyoner.com, misli.com, oley.com aklıma gelenler. Hepsinde anlaşması var.
    Kartlar isimsiz fakat ilk verilen kartlar isimsiz. Hazır, basılmış kart numaralarına müşteri bilgilerini tanımlıyorlar. Böylece kartları beklemeden anında teslim ediliyor. Kartları aldıktan sonra müşteri temsilcisini arayıp kart yenileme talebi iletirseniz 10 gün içerisinde isimli bir şekilde geliyor. Bizzat yaptığım işlemdir.

Ayrıca kart bilgileride CVV hanesine kadar değişme olmuyor. Üzerinde sadece isim yazıyor. İsimli kart geldikten sonra isimsiz kartı da kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

O ne ya öyle, yemek katı, park filan, garip yani
    Adam gibi şubedende alsanız ya kardeşim

Eve sokmak istemedim. Bu kadar basit. Şubelerden bağımsız bir olay biraz anlayın şunu.

• quote:

iş bankasının mobile android uygulaması mukemmel.

Onceden eft havale ucretide almiyorlardi o uygulama ile artik degeri kalmadi benim icin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

quote:

iş bankasının mobile android uygulaması mukemmel.

Onceden eft havale ucretide almiyorlardi o uygulama ile artik degeri kalmadi benim icin :)

eft havale ücreti enparada zaten yok.
    önemli olan gelişmiş bir mobil uygulama olması. iş bankasının uygulaması neredeyse muekemmel.
    diğer bankalarınki sıradan..
  • quote:

quote:

dün gece kartımın neredeyse 1 aydır teslim edilmemesi konusunu twitterdan ilettim kendilerine,saat 11 gibi aradılar.kuryeye yönlendirdiklerini bundan dolayı geciktiğini söylediler.en kısa sürede teslim edileceğini,özellikle ilgileneceklerini söylediler.

3. ve 5. maddelerde yanlışlıklar var.

Finansbank'ın şans oyunları ile anlaşmaları var. nesine.com, tuttur.com, bilyoner.com, misli.com, oley.com aklıma gelenler. Hepsinde anlaşması var.
    Kartlar isimsiz fakat ilk verilen kartlar isimsiz. Hazır, basılmış kart numaralarına müşteri bilgilerini tanımlıyorlar. Böylece kartları beklemeden anında teslim ediliyor. Kartları aldıktan sonra müşteri temsilcisini arayıp kart yenileme talebi iletirseniz 10 gün içerisinde isimli bir şekilde geliyor. Bizzat yaptığım işlemdir.

Ayrıca kart bilgileride CVV hanesine kadar değişme olmuyor. Üzerinde sadece isim yazıyor. İsimli kart geldikten sonra isimsiz kartı da kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Vallahi bana telefonda söylenenler bunlar.biraz once de twitterdan reply yapıp :

--- spoiler --- Şans oyunları ödemeleri için çalışmalarımız başladı. Yakında hizmetinize giriyor olacak. --- spoiler ---

Yazmışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.