Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.565
Cevap
517
Favori
1.302.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Evrekas

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

dün gece kartımın neredeyse 1 aydır teslim edilmemesi konusunu twitterdan ilettim kendilerine,saat 11 gibi aradılar.kuryeye yönlendirdiklerini bundan dolayı geciktiğini söylediler.en kısa sürede teslim edileceğini,özellikle ilgileneceklerini söylediler.

öğleden sonra 3 gibi,müşteri temsilcisi aradı ankara'dan gelmişler eskişehir'de ev tarifi istediler.çok şaşırdım ve memnun oldum.kartımı teslim ettiler.

aklımdaki soruları telefondaki yetkiliye sordum :
    1) 2 ay gibi bir süre içerisinde finansbank atmlerinden para yatırma işlemleri de aktif olacakmış.
    2) şans oyunları ödemesi finansbankta da olmadığından kısa vadede imkansızmış.
    3) çok kısa bir sürede mobil uygulamalar gelecekmiş ,
    4) kartlar isimsiz,son kullanma tarihlerinden sonra üzerinde isim yazanları geliyormuş.5 sene sonra yani :)
    5) 18.000 abone olmuş kullanıcıları.

3. ve 5. maddelerde yanlışlıklar var.

Finansbank'ın şans oyunları ile anlaşmaları var. nesine.com, tuttur.com, bilyoner.com, misli.com, oley.com aklıma gelenler. Hepsinde anlaşması var.
    Kartlar isimsiz fakat ilk verilen kartlar isimsiz. Hazır, basılmış kart numaralarına müşteri bilgilerini tanımlıyorlar. Böylece kartları beklemeden anında teslim ediliyor. Kartları aldıktan sonra müşteri temsilcisini arayıp kart yenileme talebi iletirseniz 10 gün içerisinde isimli bir şekilde geliyor. Bizzat yaptığım işlemdir.

Ayrıca kart bilgileride CVV hanesine kadar değişme olmuyor. Üzerinde sadece isim yazıyor. İsimli kart geldikten sonra isimsiz kartı da kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Vallahi bana telefonda söylenenler bunlar.biraz once de twitterdan reply yapıp :

--- spoiler --- Şans oyunları ödemeleri için çalışmalarımız başladı. Yakında hizmetinize giriyor olacak. --- spoiler ---

Yazmışlar

Para yatırmayı halletsinler, bıraksınlar bu işleri.

• quote:

quote:

quote:

quote:

dün gece kartımın neredeyse 1 aydır teslim edilmemesi konusunu twitterdan ilettim kendilerine,saat 11 gibi aradılar.kuryeye yönlendirdiklerini bundan dolayı geciktiğini söylediler.en kısa sürede teslim edileceğini,özellikle ilgileneceklerini söylediler.

öğleden sonra 3 gibi,müşteri temsilcisi aradı ankara'dan gelmişler eskişehir'de ev tarifi istediler.çok şaşırdım ve memnun oldum.kartımı teslim ettiler.

aklımdaki soruları telefondaki yetkiliye sordum :
    1) 2 ay gibi bir süre içerisinde finansbank atmlerinden para yatırma işlemleri de aktif olacakmış.
    2) şans oyunları ödemesi finansbankta da olmadığından kısa vadede imkansızmış.
    3) çok kısa bir sürede mobil uygulamalar gelecekmiş ,
    4) kartlar isimsiz,son kullanma tarihlerinden sonra üzerinde isim yazanları geliyormuş.5 sene sonra yani :)

3. ve 5. maddelerde yanlışlıklar var.

Finansbank'ın şans oyunları ile anlaşmaları var. nesine.com, tuttur.com, bilyoner.com, misli.com, oley.com aklıma gelenler. Hepsinde anlaşması var.
    Kartlar isimsiz fakat ilk verilen kartlar isimsiz. Hazır, basılmış kart numaralarına müşteri bilgilerini tanımlıyorlar. Böylece kartları beklemeden anında teslim ediliyor. Kartları aldıktan sonra müşteri temsilcisini arayıp kart yenileme talebi iletirseniz 10 gün içerisinde isimli bir şekilde geliyor. Bizzat yaptığım işlemdir.

Ayrıca kart bilgileride CVV hanesine kadar değişme olmuyor. Üzerinde sadece isim yazıyor. İsimli kart geldikten sonra isimsiz kartı da kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Vallahi bana telefonda söylenenler bunlar.biraz once de twitterdan reply yapıp :

--- spoiler --- Şans oyunları ödemeleri için çalışmalarımız başladı. Yakında hizmetinize giriyor olacak. --- spoiler ---

Yazmışlar

Para yatırmayı halletsinler, bıraksınlar bu işleri.

Kesinlikle katılıyorum. Her para yatırışımda neden İş Bankası'na 2,5 TL işlem ücreti bayılayım ki havadan?

• quote:

bunca reklama 18bin bence oldukça az bir rakkam
  • Özel bir yanlarını göremedim. Yüzde 1 fazla faiz için finansbank gibi imajı belli bir bankaya bulaşmayın bence. Mevduat sahibi olanlar zaten otomatik ödeme olaylarından filan hesap işletim ücreti ödemiyorlar. Yıllar önce henüz aptal bir gençken aldığım kredi kartı için bile hala yok kart verelim yok kampanyalarımıza bakın filan denerekten aranmaktayım hala. Telefon numaralarınız benim gibi yıllarca sabit kalmıyorsa sorun yok tabi.

Bence bu faiz oranını elinizdeki mevduata bağlı olarak bizzat şubeye giderek şu kadar param var diyerek koparmak mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flodd

Özel bir yanlarını göremedim. Yüzde 1 fazla faiz için finansbank gibi imajı belli bir bankaya bulaşmayın bence. Mevduat sahibi olanlar zaten otomatik ödeme olaylarından filan hesap işletim ücreti ödemiyorlar. Yıllar önce henüz aptal bir gençken aldığım kredi kartı için bile hala yok kart verelim yok kampanyalarımıza bakın filan denerekten aranmaktayım hala. Telefon numaralarınız benim gibi yıllarca sabit kalmıyorsa sorun yok tabi.

Bence bu faiz oranını elinizdeki mevduata bağlı olarak bizzat şubeye giderek şu kadar param var diyerek koparmak mümkün.

hocam o yüzde 1 fark var ya...
    öyle bir hoplatır ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarkalkan

quote:

Özel bir yanlarını göremedim. Yüzde 1 fazla faiz için finansbank gibi imajı belli bir bankaya bulaşmayın bence. Mevduat sahibi olanlar zaten otomatik ödeme olaylarından filan hesap işletim ücreti ödemiyorlar. Yıllar önce henüz aptal bir gençken aldığım kredi kartı için bile hala yok kart verelim yok kampanyalarımıza bakın filan denerekten aranmaktayım hala. Telefon numaralarınız benim gibi yıllarca sabit kalmıyorsa sorun yok tabi.

öyle bir hoplatır ki...

Yüksek meblağlar için doğrudur haklısın ama 200000 üstü olanların da enpara geyiği ile uğraştıklarını hiç sanmıyorum. Şubede Pazarlık yapan özel oranlar kesinlikle alır. Onun dışında 20-30 bin liranın yüzde 1 brüt faiz farkı için ben banka değiştirmezdim. Hele hele yeni banka Finansbank ise...

• quote:

quote:

quote:

öyle bir hoplatır ki...

Yüksek meblağlar için doğrudur haklısın ama 200000 üstü olanların da enpara geyiği ile uğraştıklarını hiç sanmıyorum. Şubede Pazarlık yapan özel oranlar kesinlikle alır. Onun dışında 20-30 bin liranın yüzde 1 brüt faiz farkı için ben banka değiştirmezdim. Hele hele yeni banka Finansbank ise...

Faiz bir yana,kredi kartı fatura Eft havale hizmetlerinin de ücretsiz olması ve iyi müşteri destegi de düşünülmeli bence.
    İs bankasını arayıp ta,45 dakikada yetkilye bağlanamadigimi bilirim.yaptıgım her eftden 2,5 lira alması cabası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

öyle bir hoplatır ki...

Faiz bir yana,kredi kartı fatura Eft havale hizmetlerinin de ücretsiz olması ve iyi müşteri destegi de düşünülmeli bence.
    İs bankasını arayıp ta,45 dakikada yetkilye bağlanamadigimi bilirim.yaptıgım her eftden 2,5 lira alması cabası.

Şuan için Üst limit olmasa En iyisi Teb marifetli.
    EFT/Havale Ücretsiz HİÜ yok.
    Günlük %9 oran veriyor.

• Zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış arkadaşlar... :)
  • bir bankacı olarak söylüyorum finansbankın özellikle türkiyedeki imajı ciddi anlamda sıkıntılı memnun olan insan kalmadı gibi bişey bunu cevremde , müşteriler yada müşteri adayı olan kurum ve insanlarla konusarak rahatlıkla anlıyorum meblagın cok yüksek olmadığı bir yatırım portföyü olan bir kişi %1 fazla oran için kimse böle bir yönteme tenezzül etmez heleki bir yunan bankasıysa bukadar da iddalı konusuyorum cok uzun vadede ülkedeki faiz haddine fazla dayanamayarak onlarda düşüreceklerdir bu iş bankalarda hep böyle yürür önce yüksek faiz ile toplarsın sonra borc alma verme oran dengesi nedeniyle ya para satarken fazlaya satarsın yada para alırken dusukten alırsın bu iş böledir 18.000 üye de cok ciddi bir rakam değil ancak finansbank mevduat motorlu bir banka yani kredi satma değil para toplama derdinde buna benzer cok farklı argümanlarla karsınıza cıkacaktır cunku ciddi anlamda sıcak para sıkıntısı olan bir banka buda yunanistandaki durumundan kaynaklanıyor

• Finansbankta durumlar pek iyi değil anlaşılan...Durduk yere böyle birşey yapması pek normal değil. Masrafsız, yüksek faiz vs vs
  • quote:

quote:

öyle bir hoplatır ki...

mesela o 1 fark ile, 1 aylık giderlerimi, ödemelerimin bir miktarını ve faturalarımı duze çıkartıyorum.. (200TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 14 Kasım 2012; 3:15:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

quote:

bunca reklama 18bin bence oldukça az bir rakkam

realbrutal

bu ülke dolara, marka, türk lirasına yüksek faiz veren imarbanklar, ihlas finanslar, off shore banklardan çok zarar gördü.

o yüzden milletin temkinli davranması normal. ayrıntıları okumayana kadar ben bile off-shore statüsünde hizmet verdiğini zannediyordum, düşün artık

haklısın.birde düşününce hitap ettiği kitlede sınırlı .
    buraya parayı kim yatırır.aktif olarak interneti kullanan + kenarda köşede parası olan az miktar parası olan+ parasını faizde değerlendirenler.
    bunun yanında bir de dediğin gibi yüksek faiz veriyor deyip atlanılan yerlerin sürekli patlaması olayı var.
    belki 50bin kişi yararlanmış olsa faizleri düşürürler yemeksepeti kampanyasını kaldırırlardı.İyi böyle

• arkadaşlar bilen varmı devletin verdiği 50bin TL garanti enparada da geçerlimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

arkadaşlar bilen varmı devletin verdiği 50bin TL garanti enparada da geçerlimi?

geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: h!j@cker

bir bankacı olarak söylüyorum finansbankın özellikle türkiyedeki imajı ciddi anlamda sıkıntılı memnun olan insan kalmadı gibi bişey bunu cevremde , müşteriler yada müşteri adayı olan kurum ve insanlarla konusarak rahatlıkla anlıyorum meblagın cok yüksek olmadığı bir yatırım portföyü olan bir kişi %1 fazla oran için kimse böle bir yönteme tenezzül etmez heleki bir yunan bankasıysa bukadar da iddalı konusuyorum cok uzun vadede ülkedeki faiz haddine fazla dayanamayarak onlarda düşüreceklerdir bu iş bankalarda hep böyle yürür önce yüksek faiz ile toplarsın sonra borc alma verme oran dengesi nedeniyle ya para satarken fazlaya satarsın yada para alırken dusukten alırsın bu iş böledir 18.000 üye de cok ciddi bir rakam değil ancak finansbank mevduat motorlu bir banka yani kredi satma değil para toplama derdinde buna benzer cok farklı argümanlarla karsınıza cıkacaktır cunku ciddi anlamda sıcak para sıkıntısı olan bir banka buda yunanistandaki durumundan kaynaklanıyor

Doctors club kredi kartinin nietleriden yararlaniyorum.
    Dergi geliyor mesela gelmeyice mh. İle gorusuce 2 gun sonra geliyor
    Ulasti i diye ayni gun araniyorum
    Her ay kurutemizleme 2 parca ucretsiz
    Sigorta vs indirimli vs vs
    Ben finansbank in hep iyi tarafini mi gordum?
    1 yil boyuca tanisma faizi uyguladilar en sonunda acaip dustu faiz ve su an baska bir bankada birikimlerim.
    Bu banka cidden kotu imis cunku forumda gercekten cok duydum bunu.
    Allah a sukur ben simdilik bana kazigini gormedi.
    Ama sayenizde tirsiyorum :)
    Cidden soruyorum temkinli olmak icin soruyorum,
    Finansbankin kotu tarafi acaba nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bugün aradılar.hizmetlerinden memnun olup olmadığımı,bir isteğim olup olmadığını sordular.
    2 milyon türk lirasına kadar yüzde 10 brüt faiz veriyoruz aklınızda bulunsun dediler,o kadar param olursa mutlaka aklıma gelirsiniz dedim kapadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 16 Kasım 2012; 18:41:06 >
  • Halkbankasında internet bankacılığı ve atmlerden yapılan tüm işlemler ücretsiz. Havale eft aklına ne gelirse. 370 çeşit fatura yatırabiliyosun. Vadesiz hesap işletim ücreti hesap ortalaması 150 Tl olursa veya 1 tane otomatik ödeme olursa almıyor. Ayrıca türkiyenin her yerinden her şubesinden ücretsiz para yatırıp çekebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.ozogul

Halkbankasında internet bankacılığı ve atmlerden yapılan tüm işlemler ücretsiz. Havale eft aklına ne gelirse. 370 çeşit fatura yatırabiliyosun. Vadesiz hesap işletim ücreti hesap ortalaması 150 Tl olursa veya 1 tane otomatik ödeme olursa almıyor. Ayrıca türkiyenin her yerinden her şubesinden ücretsiz para yatırıp çekebiliyorsunuz.

enpara ile bir alaka kuramadım
  • %10 faiz dior sitede kaç ay %10? sonra düşücekmi oran? 8 bin tl ayda ne kadar getirir ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.