Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.509
Cevap
515
Favori
1.294.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu en para hesabına ücretsiz hangi banka üzerinden havale yada EFT ile para yatırabiliriz
  • Kartsız işlem ile ATM'den havale yapamıyor muyuz? Vadesiz mevduat hesabı olarak göründüğü için yatırılabilir diye düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Kartsız işlem ile ATM'den havale yapamıyor muyuz? Vadesiz mevduat hesabı olarak göründüğü için yatırılabilir diye düşündüm.

finansbank atmlerinde kartsız işlem yapılamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkkk

arkadaşlar bu en para hesabına ücretsiz hangi banka üzerinden havale yada EFT ile para yatırabiliriz

Halkbank ATM/İnternet şubesi
    Kuveyttürk şube hariç tüm kanallar
    ING Turuncu-Paydos yok Hesap, Günlük Paket.
    Teb Marifetli hesap.

Ama o zamanda(Ücretsiz EFT yapılabilen bankalardan hesap açtırıldığında) pek bir anlamı kalmıyor Enpara.com'un
    Aylık mevduatta verdiği faiz ve yemeksepeti kampanyasından başka.
  • İng beni arıyor. Geri gel diyorda dedim faizleriniz uymuyor şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

İng beni arıyor. Geri gel diyorda dedim faizleriniz uymuyor şuan.

Bugünde beni aramışlar Kart istedim o kadar vermediler şimdide kendileri verelim diyorlar.Babayı alırlar.
    Özel bir oran verdiler mi?
  • işbankasıyla 12 yıldır çalışan biriydim... eft havale kart aidat ücreti yok... ama altın yatırım hesabımda 50 liralık bir bloke tutarını kestiler.. sanırım altın saklama borsası olması lazım bunun ücreti.. telefon bankacılığından bi yetkiliye ulaşmak uzaya çıkmaktan daha zor...

o yüzden en para'ya vadeli geçeceğim... en para'da altın işlemlerinden herhangi bir ücret kesintisi olmuyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Bugünde beni aramışlar Kart istedim o kadar vermediler şimdide kendileri verelim diyorlar.Babayı alırlar.

günlük paketi verirlerse alalım,bonusu kullanırız hiç olmassa...da verirlermi acaba şu ara iş adresimiz yok ta

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

günlük paketi verirlerse alalım,bonusu kullanırız hiç olmassa...da verirlermi acaba şu ara iş adresimiz yok ta

Maaş bordronuz var ise ve son 6 ayda 3'ten fazla herhangi bir bankaya herhangi bir şekilde kredili ürünlerini kullanmak için başvurmadıysanız verirler.
    Bir tanıdık Tüm bankalar her gün kredi verelim diye arıyorlar, 6ayda 3'ten fazla kart başvurusu olduğu için ING vermedi kart.

Ama 1 ay sonra 20.000,00 kredi verelim diye aramışlar, yine kart vermiyorlar ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 11 Kasım 2012; 16:40:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sharp61

merhaba. ben bir kuveyttürk çalışanıyım. kendi bankam diye demiyorum ama sizlere öneririm:)
    hesap işletim ücreti yok.
    internetten yapılan işlemlerde havale, eft, fatura ödeme gibi işlemler tamamen ücretsiz.
    kredi kartı ekstrenizi mail adresinize isterseniz ondan da ücret alınmıyor.

1,5 yıldan beri sale plus ile birlikte kuveyt türk ile çalışıyorum. 10 numara bir sistem. tek problemi, kredi kartı güncel harcamaları tam açıklayıcı değil. müşteri hizmetlerine bu bilgiyi verdim, düzelteceklerini söylediler ama daha bir şey olmadı. onun dışında her şeyi iel güzel bir sistemi var.

bu dünyada kimse kimseye bedavaya hiç bir şey vermez. bunlar bankacı. %10 diyorsa biyerlerde en az %20 çıkarması lazım bu gün çıkarmasa bile yarın öbür gün bir yerleden çıkarır. hemde fazlasıyla... sözleşmeyi okusanda ne anlayacaksın ki. kıyıda köşede minik harfler ile seni bir yerinden bağlamıştır sen anlamazsın. 6 ay sonra bir ekstre/fatura gelir neye uğradığını şaşırırsın :).

en güzeli bildiğinden şaşma.....

• quote:

Orijinalden alıntı: tekhim

quote:

merhaba. ben bir kuveyttürk çalışanıyım. kendi bankam diye demiyorum ama sizlere öneririm:)
    internetten yapılan işlemlerde havale, eft, fatura ödeme gibi işlemler tamamen ücretsiz.

1,5 yıldan beri sale plus ile birlikte kuveyt türk ile çalışıyorum. 10 numara bir sistem. tek problemi, kredi kartı güncel harcamaları tam açıklayıcı değil. müşteri hizmetlerine bu bilgiyi verdim, düzelteceklerini söylediler ama daha bir şey olmadı. onun dışında her şeyi iel güzel bir sistemi var.

bu dünyada kimse kimseye bedavaya hiç bir şey vermez. bunlar bankacı. %10 diyorsa biyerlerde en az %20 çıkarması lazım bu gün çıkarmasa bile yarın öbür gün bir yerleden çıkarır. hemde fazlasıyla... sözleşmeyi okusanda ne anlayacaksın ki. kıyıda köşede minik harfler ile seni bir yerinden bağlamıştır sen anlamazsın. 6 ay sonra bir ekstre/fatura gelir neye uğradığını şaşırırsın :).

Bu sale kartı n yıllık aidat i var mı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: @2101

quote:

quote:

Ekstreyi posta yoluyla isterseniz 10 tl, Mail olarak alırsanız yok.
    Ama maaş bordosu olmadan kart vermiyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: @2101

quote:

quote:

e-mail olarak istersen yok posta yolu ile istersen 25TL
    vadesiz hesap işletim ücreti yok.

ben bu kartı, peşin alışverişlerde kullanıyorum 50TL ve üzeri alışverişlerde tek çekim kaç lira diyorum eğer daha uygun olursa bu karttan çekiyorum ve taksit miktarını kendim belirliyorum. bunun karşılığında belli bir taksit komisyonu kesiyor. örneğin 2 taksit için%2,44 komisyon kesiyor. fakat %1lik kısmı sana altın puan olarak sana geri veriyor. bu altın puanlar 10 tl olduğunda, senşn altın hesabına o günkü altın kuru ile çarpıp senin hesabına yatıryor. sende bunu istersen tl olarak çevirip istediğini yap yada biriktir, şubeden yada ATMden altın olarak çekebilrisin.

ben 1,5 yılda, yakalşık 30 tllik altın aldım. yani 3000 tl lik alışveriş yapmışım. ben çok memnunum. bu kartın tek kötü tarafı, güncel dönem işlemlerini incelemek biraz gevur eziyeti oluyor. ben bunun için şikayette bulundum. düzelteceklerini söylediler fakat daha düzeltilen her hangibir düzenleme yapılmadı.

• İngye iyi alismistim. Sevmiştim. Ama duygularimla oynadı. Bosadim

• ing faizleri artırmış eski hesap sahiplerine de 9,5 faiz veriyor üstelik hoşgeldin faizi 2 ay geçerliymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

İngye iyi alismistim. Sevmiştim. Ama duygularimla oynadı. Bosadim

turkcellden aveaya geçtin...
    ingden enparaya transfer oldun...
    hocam bu yıl çok radikal adımlar attın

şampiyon kimse ondan yanayım herzaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

İngye iyi alismistim. Sevmiştim. Ama duygularimla oynadı. Bosadim

turkcellden aveaya geçtin...
    ingden enparaya transfer oldun...
    hocam bu yıl çok radikal adımlar attın

şampiyon kimse ondan yanayım herzaman

Seneye fenerlisin o zaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Akbank tan çok memnunum, her işlemim ücretsiz..Enpara yi sirf yemek sepeti için düşünüyorumda saçmami olur acaba diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 13 Kasım 2012; 1:45:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkalkan

işbankasıyla 12 yıldır çalışan biriydim... eft havale kart aidat ücreti yok... ama altın yatırım hesabımda 50 liralık bir bloke tutarını kestiler.. sanırım altın saklama borsası olması lazım bunun ücreti.. telefon bankacılığından bi yetkiliye ulaşmak uzaya çıkmaktan daha zor...

o yüzden en para'ya vadeli geçeceğim... en para'da altın işlemlerinden herhangi bir ücret kesintisi olmuyor değil mi?

İsbankasinda nasil yok bu dedikleriniz acaba ben kavga dovus kesintileri aliyorum ama eft 2.5 tl eskiden 1 tl idi hatta mobilden almiyorlardi bende yaklasik 10 11yildir isbankasi ile calisiyorum ve bu yuzden enpara hesap actirdim atmler hizmete girsin isbankasi ile iliskimi tam kesecegim..

• ATM'den para yatırma işini neden hala yapamazlar anlamıyorum. Teknik bi açıklama düşünüyorum ama o da yok.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.