Şimdi Ara

FİNANSBANK (ENPARA) BATARMI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118
Cevap
7
Favori
20.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu belirteyim; 8 yıllık finansbank çalışanıyım. Türkiyedeki Bankacılık düzenlemelerini bilmeyen, BBDK, TMSF gibi kurumlardan haberi olmayan bebenin biri Finansbank Yunan bankası yunanistan batarsa finansbank da batar gibi cahil cüheylan bir yorum yapıyor.

Evet, National Bank of Greece Finansbank'ın hisselerine sahip ancak hiçbir mali ilişkisi yok. Finansbankın bilançosu NBG den tamamen bağımsız. ve sermaya yapısı çok güçlü. NBG’den herhangi bir mali destek alınmadığı gibi, bugüne kadar temettü yoluyla NBG’ye de herhangi bir kaynak aktarılmadı.

Olabilecek en sıradışı durum NBG'nin Finansbankı satması. ki bu da ne benim gibi çalışanı ne de mevduat sahiplerini etkilemeyecektir. satış bedeli ve alan kişiye göre hisseleri değer bile kazanır ve bu satıştan karlı çıkar.

100.000 TL lik mevduatların devlet güvencesinde olduğu kısma bile girmiyorum yukardaki durumlar sözkonusuyken.

• 100 bin memur işşiz durum da haberler yalan o zaman...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun an itibari ile enpara battı. İyi mi oldu şimdi mutlumusunuz;?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

Geçmiş olsun an itibari ile enpara battı. İyi mi oldu şimdi mutlumusunuz;?

nereden çıkardın?
  • aklıma nedense Melih Gökçek geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Batarsada devlet güvencesi altında merak etmeyin. Öyle her önüne gelen banka açamıyor.

Devlet bütün parayı karşılamaz yalnız.
  • battı derken ??? ironimi yoksa gerçekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur

Öncelikle şunu belirteyim; 8 yıllık finansbank çalışanıyım. Türkiyedeki Bankacılık düzenlemelerini bilmeyen, BBDK, TMSF gibi kurumlardan haberi olmayan bebenin biri Finansbank Yunan bankası yunanistan batarsa finansbank da batar gibi cahil cüheylan bir yorum yapıyor.

Evet, National Bank of Greece Finansbank'ın hisselerine sahip ancak hiçbir mali ilişkisi yok. Finansbankın bilançosu NBG den tamamen bağımsız. ve sermaya yapısı çok güçlü. NBG’den herhangi bir mali destek alınmadığı gibi, bugüne kadar temettü yoluyla NBG’ye de herhangi bir kaynak aktarılmadı.

Olabilecek en sıradışı durum NBG'nin Finansbankı satması. ki bu da ne benim gibi çalışanı ne de mevduat sahiplerini etkilemeyecektir. satış bedeli ve alan kişiye göre hisseleri değer bile kazanır ve bu satıştan karlı çıkar.

100.000 TL lik mevduatların devlet güvencesinde olduğu kısma bile girmiyorum yukardaki durumlar sözkonusuyken.

Devletin 100.000 TL güvencenin tamamını vereceğini düşünmüyorum illaki kesinti kalemleri olacaktır. Ama büyük kısmını öder, öderde ne zaman... Eskiden gördüğümüzden içi boşaltılan bankaları hak verin bize.Kriziniz geçene kadar güvenli limanda bekleyelim.

• bide o 100 000 i ne zmn öder ??
  • Ne boş bi konu
  • söz konusu internet bankacılığı olunca , sahibide yunan olunca ....!!! ister istemez acaba mı diyor insan ve
    buna bağlı olarak bir sürü arkadaşım banka değiştirdi ...
  • Türkiye'de bazı insanlar "şöyle olmaz, böyle hayatta olmaz" diyerek çok rahat konuşuyorlar...

Türkiye'de yaşadıklarını unutuyorlar... Her türlü hak hukuksuzluğun, her türlü dalaverinin daha en tepede bile rahatça döndüğü bir ülke burası... Her an her şey olabilir... Bu yüzden temkinli olmakta fayda var.
  • Türkiye' de ki tüm bankalar bildiğim kadarıyla devlet güvencesi ve kontrolü altında. o yüzden aksi bir durumda tmsf el koyar :)
  • pek diyelim 50 bin civarında para yatırıcaz bunu başka bir bankadan eft yaptım , çekmek isterken yine başka bir mankaya aktarıp o bankanın gişesinden mi çekmek gerekiyor yoksa finansbank gişesinden 50 bin tl yi çekebiliyor muyuz ?
  • Enpara'nın yönetim kadrosu oldukça tecrübeli ve bilgili insanlardan oluşuyor. Hemen hepsiyle tanışmıştım, şu anda herhangi bir risk bulunmuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

pek diyelim 50 bin civarında para yatırıcaz bunu başka bir bankadan eft yaptım , çekmek isterken yine başka bir mankaya aktarıp o bankanın gişesinden mi çekmek gerekiyor yoksa finansbank gişesinden 50 bin tl yi çekebiliyor muyuz ?

Başka bankaya EFT yapıp o banka şubesinden çekmeniz gerekiyor.

Enpara'nın hiçbir işlemi Finansbank şubelerinden yapılmıyor.
  • kartım bugün geldi kullanıma açtırdım bakalım görücez enparayı ;)
  • 100 bine kadar korkmadan yatırın. Batma vb durumda devlet tabıkı bir sure sonra oder. Ortalama 1 yılı bulur ama paranız kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açtıngın hesep ıban nolu oluyor yaptın herhalt bdk tarafından gözüküyor anparanın batması mümkün deyil batsada paranı sistem üzerinden görürler devlet verir finansbank atm lerinden yaptın her işlem kayıt altında neyin kafasını yaşıyorsunuz

ENPARA YI ÇAMUR AT İZİ KALISIN DİYE BİR UGULAMAYA YAPMAYA BAŞLADILAR HİÇ BİR BANKANIN YAPMADIGI GÜZELİKLER YAPIYOR RAKİPLERİDE KISKANIYOR NAPALIM BUNA ANCAK ÇAMUR ATARAK LEKELERİZ BELKİ DİYE SOSYAL MEDYADA UGRAŞIYOLAR O ESKİDEN Dİ ARTIK HERŞEY KAYIT ALTINDA DEVLETEN GİZLİ BİŞEY YAPAMASIN ARTIK
  • 10ur kullanıcısına yanıt
    iyi banka masraf felan almıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatdenizz -- 20 Ocak 2016; 19:58:22 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.