Şimdi Ara

FİNANSBANK (ENPARA) BATARMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
7
Favori
20.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden batsın ? Finans bank ın yönetimi sadece yunanistan zenginlerine ait değil. Türklerde mevcut başkalarıda.
    100 bin tl nize kadar hangi banka olursa olsun devlet güvencesindedir o banka battığı an devlet o paranızı size iade ediyor.
    Yukarıda birisi demiş cepteteb e attım. Şu anda teb bankasının tüm hisseleri borsadan men edilmiş durumda bu çokmu iyi birşey ?
    Finansbank kolay kolay batmaz. Birçok firma maaşını buradan veriyor ve para akışı devamlılığı oluyor. Zor zor zor.
  • Hangi banka acaba merak ettim?
  • Denizhocam .

Üzüldüm enparadan cıktıgım ıcın yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Faizin dibine batmış millet. Allah ıslah eylesin, hidayet versin (hepimize)

Paranızı nasıl muhafaza ediyorsunuz?

Parayı bankaya yatırmak haram değil.Faize yatırmak haram.Bu kadar basit bir bilgiyi dahi bilmeden insanları eleştirmeye kalkma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milithian

quote:

Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

Hayır sen Yunanistan'ın bu kadar kötü olduğunu nereden duydun? Türk medyasının abarttığı kadar kötü değil Yunanistan, ve şuan asgari ücretler emekli maaşlarında düşüş oldu ama hala bizdan çok daha yüksek durumda

dostum sen hangi dünyada yaşıyorsun. Yunan halkı tüm mevduatını ülke batacak diye çekiyor, yunan hükümeti birak normal harcamalarını yapmaya aldığı borcun ilk taksitini bile ödeyemeyecek durumda ve sen onlar bizden daha iyi mi diyorsun

Malesef bu konuda biraz yanlış düşünüyorsunuz. Yunanistandaki durum Devlet borçlarının çok yüksek olmasıdır. Halk kesinlikle açlıktan ölmüyor.

Evet diğer arkadaşında belirttiği gibi halen Yunanistan'da asgari ücret ve özellikle emekli maaşları Türkiye'ye göre çok çok daha iyi durumda.

Yunanistan devlet borçlarını yönetmede başarısız olmuş, çalışıp vergi ödemesi gereken insanlara erkenden emekli olma şansı vermiş, toplanan vergilerle karşılanamayacak ölçüde yüksek emekli maaşları ve sosyal haklar vermiş, yeterli vergi toplayamamış ve bunun sonucunda da sürekli olarak halkına maaş, hizmet vs. verebilmek için yurtdışından borç almak durumunda kalmıştır. Borçlar artık ödenemeyecek derecede artmış olduğu içinde devlet iflasın eşiğindedir. Bu demek değildir ki halk çaresizlik içinde.

Tabiki Yunanistan'ın iflas etmesi halkı etkileyecektir, finansal sistem kötü etkilenecek ve işsizlik artacaktır. Herşey güllük gülistanlık demiyorum ama asgari ücretin, sosyal hakların ve emekli maaşlarının halen Türkiye'ye oranla çok daha iyi durumda olduğu bir gerçektir. Yunanistan devlet borçlarını yapılandırmanın bir yolunu bulup bu borçları eritmeye başlarsa halkıda yine bizden daha yüksek bir refah seviyesi ile hayatına devam edebilir.

Finansbank konusunda;

Finansbank çoğunluk hisseleri bir yunan bankasına aittir ancak o bankanın yaşadığı sorun nedeniyle Türkiye'den mevduat çekmesi gibi bir ihtimal yoktur. En fazla olabileceği bankanın borçlarına karşılık Finansbank hisselerini kaybetmesi veya satması olabilir. Ki buda sizin bankada yatan paranızı herhangi bir şekilde etkilemez. Yani devlet garantisi vs. düşünecek bir durum bile söz konusu değildir burada. Şu anda Finansbank veya Enpara'dan memnunsanız paranızı aktarmanız kesinlikle gerekli değildir.

Dostum yunan halkının durumu bizden iyi diyorsunuz ama emeklilere 3gün için verilen para çekme limiti 120euro ve bankamatiler de günlük sınır 60 euro bu ne demek durumu bizden iyi olan (güya) yunan halkı ancak boğazına yetecek para ile idare ediyor. Neyse adamlar ülkenin kapısına kilit vurup gitseler bizim arkadaşlar yine onlar bizden iyi diyecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

quote:

quote:

Parayı bankaya yatırmak haram değil.Faize yatırmak haram.Bu kadar basit bir bilgiyi dahi bilmeden insanları eleştirmeye kalkma.

Soruyu sordugum kisiyi alintilayacaktiniz herhalde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

quote:

quote:

Soruyu sordugum kisiyi alintilayacaktiniz herhalde?

Hayır doğru kişiyi alıntıladım.

• batıyo dediğimiz yunanın yanında biz boğulmuşuz haberimiz yok.. bakın ve kıyaslayın maaş ,sosyal yardımlar hizmetler ...!!

hala param en parada dolardan tl ye dönemedim geçersem türkiye finans ın trgt diye bi sistemi var ya ona geçecem yada denizbank ...
  • Enpara diye banka yok. Finansbank bankanin adı. Enpara sadece bi program, sanal hizmet. Avea fenercell, bimcell gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 30 Haziran 2015; 17:35:21 >
  • engin bilgilerinle bizi aydınlattığın için teşekkürler başgan
  • quote:

Her dogruda heryerde söylenmezki sükût kardeşim

Ayrıca:

bir arkadas demişki icara mülk vermekden ne farkı var ? icara mulk vermek vermenin günah oldugu hakkında

nebir hadis nede ayet var ama faiz hakkında bircok hadis ve ayet mevcut .

bizi dunyaya getiren insanla zina yapmak kadar günahı var demiş peygamber efendimiz Hz Muhammed Mustafa (s.a.v)

Eger sözde degilde gercek iman sahibiyseniz alın işte sana cevap, ne yalpa yapiyosunuz gereksiz yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 1 Temmuz 2015; 5:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nantenami

batıyo dediğimiz yunanın yanında biz boğulmuşuz haberimiz yok.. bakın ve kıyaslayın maaş ,sosyal yardımlar hizmetler ...!!

hala param en parada dolardan tl ye dönemedim geçersem türkiye finans ın trgt diye bi sistemi var ya ona geçecem yada denizbank ...

O yarıdm sosyal hizmetler emekli maaşı yüzünden battı yunanistan yalnız

• quote:

Orijinalden alıntı: nantenami

engin bilgilerinle bizi aydınlattığın için teşekkürler başgan

Bişey değil kardo

• 75 milyon nüfusa sahip Türkiyeyi ,İstanbul kadar nüfusu olan ve Avrupanın şımarık çocuğu olarak nitelendirilen bir ülke ile,refah-sosyal adalet-sağlık yönünden nasıl kıyaslayabiliyorsunuz?
    Bazıları yok onların ölüsü ,bizim dirimiz felesefesi ile ne denli bir çıkmazda olduğunun farkında mı acaba?
    Yunanistan denilen yerde üretim namına hiçbir şey yoktur,ağırlık olarak armatörlük geri kalanı da turizm üzerine kurulu bir düzene sahip.
    Yunanistan bugüne kadar ağladıkça sus payı verilen, Ortadoğu ile Avrupa arasında tampon görevini ifa eden sıradan tembel bir Akdeniz ülkesi işte
    Büyütmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 2 Temmuz 2015; 14:58:23 >
  • paramın beni 1-2 ay idare edecek kısmını nuvo'ya aktardım, kalan kısmı enpara'da. nasılsa devlet güvencesi var.
  • Bu endişenin gereksiz olduğunu düşünüyorum ayrıca olaya çok basit bakıyorsunuz. Banka kafasına göre biz Yunanistan'da batıyoruz Türkiye'den kaynak aktaralım diye para aktarımı yapamaz. En kötü ihtimalle ellerindeki finansbank hisselerini satarlar ki ona da alıcı çok çıkar ve sizi bizi bu durum etkilemez. Ayrıca referandum sonucu ne olursa olsun Yunanistan içinde bir çözüm bulunur ;)
  • batıyor mu napıyor 2 saattir sistem işlemiyor yada çok yavaş
  • Adamlar devletin tüm bankalardaki hesaplara el koyacagını düşündüğü için paralarını bitcoin'e çeviriyorlar. Hatta bitcoingreece günlük bitcoin alma limiti bile getirmiş
  • arkadaşlar kriz yunanistan da burda değil panik yapmayın.
  • Forumdaki ölücüler enpara taraftarı olmaya devam ettiği sürece batmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.