Şimdi Ara

FİNANSBANK (ENPARA) BATARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
7
Favori
20.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar malum yunanistanın durumu belli .temerrüte düştü düşecekler ,aldığım duyumlara göre yunan halkı bankalardaki mevduatlarını çekmeyte uğraşıyorlarmış ??? ve yunanistan ,ın dışına çıkan mevduat miktarı 3 ,4 milyar doları bulmuş ...!!! pazartesi sabahı yunan için durum çok karışık
    ve bi yunan bankası olan finansbank (enpara ) bu durumdn nasıl etkilenir .. forumlarda sıkça konuşulmaya başlandı bankanın durumu hakkında bilgisi olan varsa ve burada paylaşırsa, mevduat sahipleri için faydalı olur diye düşünüyorum...

National Bank of Greece = Finansbank (enpara )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nantenami -- 20 Haziran 2015; 21:19:46 >

• Dur hocam canimizi sıkma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye ayakta tutar merak etme

• batmaz ama ben günlüğü kısa süre için ceptetebe geçirdim dün, şimdi düşünmüyorum hiç :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey olmaz başka bankalar aralarında bölüşür çark işlemeye devam eder en küçük bir bankayı bile batırtmazlar artık ülkede sonra işin içinden çıkamıyorlar

• Batarsada devlet güvencesi altında merak etmeyin. Öyle her önüne gelen banka açamıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AKBANK (Kazanan AKBANKLI)
    2 hafta önce açıldı
    TEB MARİFETLİ HESAP
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Batmaz

• Yanılmıyorsam 150 bin liraya kadar devlet garantisi var. Merak etmeyin.

• batsa ne olacak 100 binden fazla mı paran var?
  • Ufacık ihtimal olsa tmsf el koymuştu zaten bişey olmaz.

• Hayır sen Yunanistan'ın bu kadar kötü olduğunu nereden duydun? Türk medyasının abarttığı kadar kötü değil Yunanistan, ve şuan asgari ücretler emekli maaşlarında düşüş oldu ama hala bizdan çok daha yüksek durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: McJoe

Bilmeyenler için 100 bin tl ye kadar bankalarda devlet güvencesi var. Fakat enpara da bu olay yok max 2 bin tl ye veriyor biliyordum değişmediyse.

bilmiyorsan sallama ! . sözleşmeye baktım. tmsf tarafından belirlenen miktar sigortaya tabidir diyor. şimdi enpara dan da baktım 100bin tl diyor.http://www.finansbank.enpara.com/sss/
  • en parada 2 000 lira mıdır devlet garantisi ??? 154 000 yatıyo hesapta dlr olarak ben 100 000 i devlet garantisinde diye 54000 i başka hesaba kaydırmayı düşünüyordum .

diyelim banka gümledi devlet teminat altına aldığı 100 000 i ne kadar sürede ve hangi süreçlerden sonra geri veriyor ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr. MEZARCI

batmaz ama ben günlüğü kısa süre için ceptetebe geçirdim dün, şimdi düşünmüyorum hiç :)

bende 2 senedir enpara kullanıyordum. atm lerinden çok şikayetçiydim. çoğu zman para yatırma kısmı bozuk oluyor ve atmleri win95 gibi :)) . 10gündür cepteteb e aktardım parayı. şuan memnunum. bir kere m.hizmetlerine işim düştü memnun kaldım. hem de atm olarak finansdan fazla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

Hayır sen Yunanistan'ın bu kadar kötü olduğunu nereden duydun? Türk medyasının abarttığı kadar kötü değil Yunanistan, ve şuan asgari ücretler emekli maaşlarında düşüş oldu ama hala bizdan çok daha yüksek durumda

pazartesi sabahı keskin bıçak ,yunanı birlikten bile atabilirler , ekonomi sitelerinden ve forumlarından aldığımız duyumlar ,yunan halkının panikle mevduatlarını çekmeye çalıştığı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nantenami

en parada 2 000 lira mıdır devlet garantisi ??? 154 000 yatıyo hesapta dlr olarak ben 100 000 i devlet garantisinde diye 54000 i başka hesaba kaydırmayı düşünüyordum .

diyelim banka gümledi devlet teminat altına aldığı 100 000 i ne kadar sürede ve hangi süreçlerden sonra geri veriyor ????

2002 den sonra bankacılık sistemi sağlam temeller üzerine atıldı. banka kafasına bişey yapamaz bu ülkede. ama sen garanti olsun dersen. cepteteb e de hesap açtır. 2 ye böl parayı aktar 2 sine de . faize yatırıyosan. 10,60 dı günlük faizi
  • mevduat tan ziyade döviz alıp satıyorum üstad . cepte teb in makas aralığına bakacağım ,ve şu anda 61000 dlr la terste yakalanmış bekliyorum dlr olarak transfer yapabileceğim bi banka bulmalıyım ..!! nuvo ing ,iş bank olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nantenami

mevduat tan ziyade döviz alıp satıyorum üstad . cepte teb in makas aralığına bakacağım ,ve şu anda 61000 dlr la terste yakalanmış bekliyorum dlr olarak transfer yapabileceğim bi banka bulmalıyım ..!! nuvo ing ,iş bank olabilir

Bakmanıza gerek bile yok, teb size al satta yaramaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KILICOGLOU

quote:

Bilmeyenler için 100 bin tl ye kadar bankalarda devlet güvencesi var. Fakat enpara da bu olay yok max 2 bin tl ye veriyor biliyordum değişmediyse.

bilmiyorsan sallama ! . sözleşmeye baktım. tmsf tarafından belirlenen miktar sigortaya tabidir diyor. şimdi enpara dan da baktım 100bin tl diyor.http://www.finansbank.enpara.com/sss/

Dostum değişmiş olabilir dedim farkindaysan. Eskiden böyle değildi ondan eminim.

Arkadaşım hem bilmediğin konuda ahkam kesiyorsun hem de yanlışında ısrar ediyorsun. Bir şeyin değiştiği falan yok. 2001 krizinden sonra bankalardaki tüm mevduata sınırsız devlet güvencesi getirildi. Daha sonra sınırsız güvence 50 bin'e indirildi, sonra da 50 bin 100 bin'e çıkarıldı. Bu limitler bankadan bankaya değişmez. Enpara diye bir banka yok, bu bankanın adı Finansbank ve kafasına göre limit uygulayamaz.

Şunu da ekleyeyim; faizsiz dedikleri, kazancın garanti edilmediği, zarar edersek paranız eksilebilir dedikleri, milletin "Param artabilir de azalabilir de, o zaman bu faize girmez" diye düşündüğü katılım bankaları da bu güvence dahilindedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.